کد خبر: ۲۰۵۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶

تناسبی شدن انتخابات در کمیسیون شورا‌ها تصویب شد

نایب رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس گفت: انتخابات تناسبی با اعمال اصلاحات و تأیید نظر شورای نگهبان و هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در کمیسیون شورا‌ها به تصویب رسید.
تناسبی شدن انتخابات در کمیسیون شورا‌ها تصویب شد

مخاطب24:محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون شورا‌های مجلس، گفت: انتخابات تناسبی که با اعمال اصلاحات و تأیید نظر شورای نگهبان و هیأت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در کمیسیون شورا‌ها به تصویب رسید.

وی افزود: در جلسه روز گذشته کمیسیون انتخابات تناسبی در جریان اصلاح مصوبه مربوط به طرح اصلاحات قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی اعاده شده از سوی شورای نگهبان حذف شده بود، اما به درخواست جمعی از نمایندگان مجدد در دستورکار کمیسیون قرار گرفت و با اعمال اصلاحات و تأیید نظر شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت به تصویب رسید.

نایب رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس اظهار کرد: براساس مصوبه امروز کمیسیون در جریان اصلاح انتخابات تناسبی، اولا انتخابات تناسبی تنها در تهران برگزار می‌شود و احزاب شناسنامه‌دار می‌توانند در انتخابات لیست بدهند.

آصفری خاطرنشان کرد: همچنین براساس این مصوبه که احزاب اگر نتوانند کف آراء که ۳۰ درصد است را کسب کنند، انتخابات در مرحله دوم نیز برگزار می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون شورا‌های مجلس افزود: همچنین براساس این مصوبه، رأی‌دهندگان می‌توانند در کنار رأی دادن به صورت لیستی، به صورت انفرادی نیز به کاندیدا‌های مورد نظر خود رأی دهند و رأی دادن به صورت لیستی و فردی در انتخابات معتبر خواهد بود.

منبع: فارس

برچسب ها: انتخابات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر