کد خبر: ۳۳۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
از افزایش سرقت مسلحانه تا ضرب و جرح عمدی؛

اتباع بیگانه؛ استان کرمان را نا امن کرده‌اند

رئیس دادگستری بم گفت: شرق کرمان با معضل جابه‌جایی غیرمجاز اتباع بیگانه مواجه است و با ساماندهی این موضوع می‌توان جلوی اقدامات ضد امنیتی را نیز گرفت.
اتباع بیگانه؛ استان کرمان را نا امن کرده‌اند

مخاطب 24- سلمان اعظمی ساردو رئیس دادگستری بم در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم افزود: کمیته پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با همکاری دستگاه‌های متولی در این شهرستان تشکیل شود. او روند افزایشی ورود اتباع افغانستانی به استان را نگران‌کننده دانست و اظهار داشت: با توجه به افزایش شمار آسیب‌های اجتماعی، کمیته کنترل آسیب اجتماعی به منظور شناسایی و کنترل این آسیب‌ها تشکیل شده است.

او گفت: شرق کرمان با معضل جابه‌جایی غیرمجاز اتباع بیگانه مواجه است و برای تامین امنیت می‌توان با ساماندهی در جابه‌جایی آن‌ها جلو اقدامات ضد امنیتی را نیز گرفت.

این مقام قضایی ضمن محکومیت حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان گفت: نظارت و کنترل جابه‌جایی اتباع بیگانه غیرمجاز می‌تواند از ورود افراد تروریست و خطرناک از شرق استان جلوگیری کند.

او همچنین با تاکید بر ضرورت شناخت آسیب‌های اجتماعی به منظور رفع آن‌ها گفت: گزارش عملکرد ۹ ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، نشان دهنده روند افزایشی آسیب‌های اجتماعی از جمله سرقت مسلحانه، قاچاق مواد مخدر، طلاق، ضرب و جرح عمدی، قاچاق سوخت و حمل اتباع بیگانه است.

این مقام قضایی بر لزوم تشکیل کمیته پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و افزود: کاهش آسیب‌های اجتماعی، کار زیربنایی می‌طلبد و اگر کار زیربنایی انجام شود مشکلات به مرور حل می‌شود.

اعظمی ساردو بیان کرد: این مهم جز با همکاری و همدلی ادارات متولی شهرستان میسر نیست و لازمه آن تشکیل کمیته آسیب‌های اجتماعی در شهرستان بم برای پیشگیری و مقابله با آسیب هاست.


بیشتر بخوانید


معضلات در جای خود ارزیابی شوند
بهنام جعفری‌زاده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم نیز ضمن اشاره به اهم آسیب‌های اجتماعی موجود در این شهرستان گفت: اگر درصدد برخورد با معلول‌ها بدون کشف علت باشیم، وضع همین است و مشکلات و آسیب‌ها همیشه به وقوع می‌پیوندند.

جعفری‌زاده افزود: برخورد، راه‌حل موقت مقابله با آسیب هاست و مسئولان باید با کشف علت‌ها راهکار مقابله با آسیب‌ها را بررسی کنند و درصدد حل آن‌ها باشند، زیرا قانون زمانی موثر است که قانون شکنان در اقلیت باشند.

 

منبع: اطلاعات آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر