کد خبر: ۶۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲

خدمات اربعین به اتباع غیرمجاز ارائه نمی‌شود

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: اتباع خارجی مجاز و ساکن در کشور ما می‌توانند به سفر اربعین بروند، به اتباع غیرمجاز خدماتی ارائه نمی‌شود.
خدمات اربعین به اتباع غیرمجاز ارائه نمی‌شود

به گزارش مخاطب ۲۴: علی اکبر پورجمشیدیان در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی درباره این جلسه، اظهار کرد: امروز آخرین جلسه رسمی ستاد اربعین را با حضور کمیته‌های مختلف برگزار و گزارش‌های تکمیلی این کمیته‌ها را دریافت کردیم. براساس این گزارش‌ها آمادگی خیلی خوبی برای خدمات رسانی برای زوار ایرانی و سایر کشور‌ها انجام شده است.

وی ادامه داد: در یک هفته گذشته سفری به عراق داشتیم. آمادگی بسیار خوبی هم در عراق ایجاد شده است و هیچ نگرانی وجود ندارد. مهمترین مساله ما تامین امنیت زوار بود که با حضور فعال نیرو‌های امنیتی، مرزبانی، ارتش و سپاه امنیت قابل قبول و بسیار خوبی در مرز‌ها و مسیر‌های منتهی به مرز‌ها ایجاد شده است. در عراق نیز امنیت بسیار خوبی در مسیر‌ها و شهر‌ها و خصوصا در کربلا، نجف، کاظمین و سامرا ایجاد شده است. مشکل خاص امنیتی نداریم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اهمیت تامین آب، یخ و برق در پایانه‌های مرزی، افزود: کمیته آب و برق ستاد اربعین ذخایر خوبی از آب و یخ در مرز‌ها ایجاد کرده‌اند. درخواست کرده‌ایم که وزارت نیرو برق پایدار در گذرگاه‌های مرزی ایجاد کنند تا حداقل معطلی برای زوار در پایانه‌های مرزی بدست آید.

پورجمشیدیان ادامه داد: با توجه به مصوبه امروز در ستاد مرکزی اربعین و همکاری مجلس شورای اسلامی، تمام کسانی که ثبت نام کرده‌اند، ارز کامل دریافت می‌کنند. اگر کسی ارز را دریافت کرد ولی به سفر نرفت، سازوکاری برای برگرداندن این ارز در نظر گرفته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همه کمیته‌ها موظف هستند برای اقدامات خود پیوست فرهنگی داشته باشند و همه اقدامات فرهنگی باید با هماهنگی انجام شود.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه گفت: اتباع خارجی مجاز و ساکن در کشور ما می‌توانند به سفر اربعین بروند. به اتباع غیرمجاز خدماتی ارائه نمی‌شود، اما اتباعی که دنبال گذر ترانزیتی هستند، باید به صورت کاروانی و گذر دسته جمعی از کشورمان عبور کنند. ما هم به آنها خدمات ارائه خواهم داد. مسئول و مدیر کاروان آنها باید مشخص باشد. تصمیم رسمی دولت پاکستان این است که اتباع خود را زمینی منتقل نکنند و آنها یا هوایی مستقیم به عراق اعزام می‌شوند یا شاید پرواز‌های آنها به استان‌های مرزی در غرب کشور ما انجام می‌شود. از جانب ما این زائران می‌توانند با ناوگان اتوبوسی خود ولی با رعایت شرایط ایمن هم از ایران عبور کنند.

وی در خصوص افزایش سفر‌های هوایی گفت: درخواست ما از عراق این است که تعداد بیشتر هواپیما استفاه کنیم. آنها قول پیگیری داده‌اند و امیدوارم این همکاری محقق شود. در عراق برای حل مساله ناوگان حمل و نقل اقداماتی انجام شده و با استفاده از این ظرفیت می‌توانند زوار را جابجا کنند. در روز‌های اوج حضور زوار، اگر عراق نیاز داشته باشند و نیاز خود را اعلام کند، ما آمادگی انتقال ناوگان اتوبوسی خود را به عراق داریم.

پورجمشیدیان درباره مسئول تامین امنیت سفر اربعین گفت: مسئول امنیت مسیر‌ها و مرز‌های اربعین با فراجاست که قرارگاه‌های خوب و مشترک با عراق و پاکستان در مرز‌ها ایجاد کرده‌اند. هزاران نیروی فراجا و مرزبانی در حال تامین امنیت هستند و نیروی زمینی ارتش و سپاه هم در مرز‌ها آماده هستند و ان‌شاءالله مشکل خاصی پیش نمی‌آید.

وی همچنین بیان کرد: بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ موکب ایرانی شناسنامه دار فعال هستند که بیشتر آنها در ایران ارائه خدمات می‌کنند و یک سوم این تعداد در عراق مستقر می‌شوند. مجوز انتقال اقلام غذایی مورد نیاز این مواکب صادر شده است.

اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر