کد خبر: ۳۱۳۲۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰

اجاره دادن خانه به این افراد ممنوع شد

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس، ضمن تشریح مفاد طرح ساماندهی اتباع خارجی گفت: شخص ایرانی اگر خانه خود را به اتباع غیرمجاز اجاره داد باید مجازات شود.
اجاره دادن خانه به این افراد ممنوع شد

مخاطب 24- عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، ضمن تشریح مفاد طرح ساماندهی اتباع خارجی گفت: شخص ایرانی اگر خانه خود را به اتباع غیرمجاز اجاره داد باید مجازات شود.

ابوالفضل ابوترابی در تشریح طرح ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: این طرح که از سوی بنده تهیه شده است ساماندهی واقعی اتباع خارجی را در یک برنامه جامع دنبال می کند. این طرح دارای ۱۰۳ ماده و تبصره است و همه مسائل مهاجران را دربر می‌گیرد.

او ادامه داد: یکی از مفاد این طرح تشکیل سازمان ملی مهاجرت بود که در قالب بندی از لایحه برنامه هفتم توسعه به تصویب مجلس رسید. رتبه بندی اتباع خارجی یکی دیگر از مواردی است که در این طرح دیده شده است. اینکه اتباع خارجی با چه جرم‌ها و تخلفاتی از کشور نیز تردد خواهند شد در این طرح دیده شده است.

این عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها گفت: یکی از موضوعات مهم دیده شده در این طرح ساماندهی ایرانیان است، ما تا زمانی که ایرانی‌ها را ساماندهی نکنیم، نمی‌توانیم اتباع خارجی را نیز ساماندهی کنیم. باید کاملا مشخص شود شخص ایرانی که به اتباع خارجی خانه اجاره داده است، چه کسی هست؟ و اگر خانه خود را به اتباع غیرمجاز اجاره داد باید مجازات شود. همچنین باید کارفرمای ایرانی که به اتباع خارجی غیرمجاز کار می‌دهد، مجازات شود.


بیشتر بخوانید


نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در این طرح همه موارد را لحاظ کرده ایم، تصریح کرد: ما باید فضا را برای اتباع خارجی غیر مجاز تنگ کنیم تا یا کشور را ترک کنند یا مسیر قانونی طی کنند.

ابوترابی گفت: امروز ۱۷ کارت از سوی دستگاه های مختلف به اتباع خارجی داده می شود که این اشتباه است. در این طرح پیش‌بینی شده است تا همه این کارت ها در یک کارت تجمیع شود که پشت آن نیز کارت بانکی اتباع باشد و قابل رصد باشد. این کارت هم کد شناسه اتباع را دارد هم کارت بانکی فرد به شمار می رود. با این کارت تمام کارهای مالی، تحصیلی و شغلی اتباع دنبال خواهد شد.

این عضو کمیسیون امور داخلی در ادامه تاکید کرد: برای ساماندهی اشتغال و محل اقامت اتباع خارجی نیز پیش بینی کردیم تا کمیسیون ساماندهی استانی تشکیل شود. این کمیسیون سالی یکبار مشخص می کند که چه تعدادی اتباع و در کدام شهر و روستای استان می تواند باشد و سپس این اطلاعات را در سامانه ثبت اسناد و املاک به اطلاع همه می رسانند. از این طریق می توانیم ساماندهی کنیم تا همه اتباع به یک‌باره در یک شهر یا یک استان تجمع پیدا نکنند.

ابوترابی افزود: فعلا این طرح به لحاظ اختلاف نظراتی که بین چند دستگاه وجود دارد، مسکوت مانده است ولی بنده تا این لحظه تمام تلاش خود را می‌کنم تا این طرح دنبال شود و مصمم هستم تا این طرح به نتیجه برسد.

 
منبع: ایسنا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.