کد خبر: ۳۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷

دونالد ترامپ به ۲۰ سال زندان محکوم می‌شود؟

اگر در اتهامات کمیته تحقیق، ترامپ به مانع تراشی در روند کار کنگره محکوم شود، این اتهام تا حداکثر ۲۰ سال زندان همراه خواهد بود.
دونالد ترامپ به ۲۰ سال زندان محکوم می‌شود؟

اگر در اتهامات کمیته تحقیق، ترامپ به مانع تراشی در روند کار کنگره محکوم شود، این اتهام تا حداکثر ۲۰ سال زندان همراه خواهد بود. براساس نتایج تحقیقات کمیته کنگره درباره حوداث شورش در کنگره، احتمال محکومیت طولانی مدت ترامپ به زندان وجود دارد.

دونالد ترامپ به ۲۰ سال زندان محکوم می‌شود؟
مخاطب ۲۴- به گزارش اسپوتنیک، در حالی که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا تحقیقات کمیته منتخب مجلس نمایندگان در مورد شورش و حمله ۶ ژانویه علیه کنگره را یک نمایش سیاسی و ادامه اقدامات علیه خود توسط دموکرات‌ها عنوان کرده، حال نتایج این تحقیقات از احتمال محکوم شدن ترامپ خبر می‌دهند.

در همین ارتباط گفته شده است که اگر کمیته منتخب تحقیق در مورد حمله کنگره، نتایج خود از تحقیقات را به وزارت دادگستری آمریکا ارجاع دهد، ممکن است از نظر قانونی ترامپ با ۲۰ سال زندان روبرو شود.

گفته شده اگر در اتهامات کمیته تحقیق، ترامپ به مانع تراشی در روند کار کنگره محکوم شود، این اتهام تا حداکثر ۲۰ سال زندان همراه خواهد بود و این اتهام قبلاً از سوی دادستان‌ها علیه صد‌ها شورشگر کنگره اعمال شده است.

از جمله در ماه نوامبر، «جیکوب چانسلی» که تصوریش در ساختمان کنگره با کلاه ایمنی شاخدار و پوست خز دست به دست شد، به دلیل مانع تراشی در روند کار کنگره به ۴۱ ماه زندان، ۳۶ ماه آزادی تحت نظارت و ۱۰۰ دلار جزای نقدی محکوم شد.

حامیان ترامپ تحقیقات کمیته منتخب را تلاش دیگری از سوی دموکرات‌ها برای جلوگیری از حضور دوباره ترامپ در رقابت‌های ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ می‌دانند.

ترامپ که همچنان اصرار دارد واقعاً در انتخابات ۲۰۲۰ «تقلب‌شده»، بار‌ها به احتمال نامزدی مجدد خود اشاره کرده و تحقیقات مجلس نمایندگان را «شکار عمدی» با هدف منحرف کردن افکار عمومی از «شکست‌های عظیم» بایدن در اداره آمریکا عنوان کرده است.

منبع: فرارو

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است
رئیس‌جمهور در جمع فرهیختگان قزوین بر ضرورت صداقت با مردم، حکمرانی علمی، مقابله با تخریب محیط‌زیست و مشارکت اجتماعی در حل مشکلات کشور تأکید کرد.
ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد
اندیشکده کارنگی در تحلیلی تازه تأکید کرد سفر ولیعهد سعودی به آمریکا با هدف عادی‌سازی روابط انجام شده، اما نه با اسرائیل؛ زیرا ریاض حاضر نیست در صف مقابله با ایران قرار گیرد.
احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند متعادل بورس در هفته پایانی آبان می‌گوید فضای بازار همچنان محتاط است و جهت آینده به گزارش‌های شرکت‌ها و تصمیم دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها وابسته خواهد بود.
هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده هشدار عراق درباره مداخله ترکیه در دولت آینده
یک عضو جنبش حقوق عراق با هشدار نسبت به تحرکات مداخله‌جویانه ترکیه، تأکید کرد دولت آینده باید صرفاً بر پایه اراده ملی تشکیل شود و با هرگونه دخالت خارجی مقابله کند.
فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس فرود اضطراری ۷ پرواز خارجی در بندرعباس
با بسته شدن فرودگاه دبی بر اثر کاهش شدید دید، هفت پرواز خارجی از روسیه و جمهوری چک ناچار به فرود اضطراری در فرودگاه بندرعباس شدند و روند پذیرش همچنان ادامه دارد.
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر