کد خبر: ۳۸۹۷۴
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰

درخواست ترامپ برای تعویق برگزاری دادگاه رد شد

قاضی پرونده پرداخت حق السکوت دونالد ترامپ با درخواست رئیس جمهور سابق برای تاخیر در برگزاری این دادگاه به دلیل رسانه‌ای شدن و تبلیغات گسترده مخالفت کرد.
درخواست ترامپ برای تعویق برگزاری دادگاه رد شد

مخاطب۲۴- قاضی پرونده پرداخت حق السکوت توسط ترامپ به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی اعلام کرد دادگاه این پرونده به دلیل رسانه‌ای شدن و تبلیغات گسترده و قابل توجه، به تعویق نمی‌افتد.

این قاضی نیویورکی درخواست وکلای ترامپ در این مورد را که رسانه‌ای شدن و تبلیغات گسترده پیش از محاکمه ممکن است منجر به یک روند بررسی ناعادلانه شود، رد کرد و با به تعویق انداختن زمان برگزاری دادگاه مخالفت کرد. قرار است این دادگاه روز دوشنبه ۱۵ آوریل برگزار شود.

براساس این گزارش، تیم حقوقی ترامپ که خواستار تعویق در زمان برگزاری دادگاه شده بود، اظهار کرد پوشش رسانه‌ای علیه رئیس جمهور سابق شکل گرفته و انجام یک قضاوت درست در دادگاه منهتن سخت است، زیرا این بخش به طور کلی و همه جانبه علیه وی بسیج شده است.

اما قاضی خوان مرکان روز گذشته در حکمی اعلام کرد تعویق زمان برگزاری دادگاه قابل دفاع نیست و دادگاه در زمان مقرر برگزار می‌شود.

قاضی تاکید کرد ترامپ خود بیشتر تبلیغات رسانه‌ای و فراگیر شدن این پرونده در رسانه‌ها را از جمله از طریق انتشار پست‌های نامناسب در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرده و از این طریق به افرادی که او را در این پرونده مقصر می‌دانند، حمله کرده است.

بیشتر بخوانید

وی خاطرنشان کرد شرایطی که ترامپ در آن قرار گرفته برای او جدید نیست و دستکم بخشی از نتایج کار‌های خود اوست.

در همین حال استیون چانگ سخنگوی کمپین ترامپ در ایمیلی اظهار کرد رئیس جمهور ترامپ و تیم حقوقی وی به مبارزه علیه دادگاهی که بایدن و دیگر افرادی که پاپوش درست می‌کنند، ادامه خواهد داد.

این در حالی است که اوایل هفته جاری نیز دادگاه تجدیدنظری متشکل از سه قاضی درخواست تیم ترامپ برای تعویق در زمان برگزاری این دادگاه را رد کرده بودند.

در همین حال چند روز پیش، این قاضی برای پرونده پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی توسط دونالد ترامپ در آستانه دادگاه ۱۵ آوریل، حکم ممنوعیت رسانه‌ای صادر کرد.

براساس این حکم ترامپ از اظهارنظر درباره شاهدانی که در این پرونده نقش دارند، منع شده است. در این حکم همچنین ترامپ از اظهارنظر درباره کارکنان دادگاه، بازپرسانی به غیر از آلوین برگ و هر یک از اعضای خانواده آن‌ها منع شده اگر این اظهارات به معنای دخالت در این پرونده باشد.

براساس این پرونده، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا ۱۳۰ هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

قاضی مرکان در حکم خود با اشاره به حملات قبلی ترامپ به شاهدان، بازپرسان و قضات پرونده‌های متعدد دیگر ترامپ نوشت: بیانیه‌ها و اظهارات ترامپ در این پرونده تهدیدآمیز، تحقیرکننده، التهاب انگیز بوده است.

وی افزود: چنین اظهارات غیررسمی التهاب انگیز بدون شک در روند اداره دادگاه اختلال ایجاد می‌کند.

استیون چانگ سخنگوی کمپین ترامپ در بیانیه‌ای اظهار داشت این ممنوعیت رسانه‌ای غیرقانونی است. رای دهندگان آمریکایی حق دارند صدای سانسورنشده نامزد پیشتاز خود را بشنوند.

وکلای ترامپ پیشتر گفته بودند حکم ممنوعیت رسانه‌ای باعث بی دفاع شدن ترامپ در برابر حملات مخالفان سیاسی وی در این پرونده می‌شود.

با وجود تلاش‌های دونالد ترامپ برای به تعویق انداختن دادگاه پرداخت حق السکوت، قاضی فدرال نیویورک، تاریخ ۱۵ آوریل را برای برگزاری این دادگاه تعیین کرد که این موضوع خشم فراوان رئیس جمهور سابق را برانگیخت.

رئیس جمهور سابق آمریکا پس از صدور این حکم، بار دیگر مراتب اعتراض شدید خود به این پرونده را اعلام و آن را نوعی «دخالت انتخاباتی» خواند که نباید در فصل کمپین‌های انتخاباتی برگزار شود.

پیشتر قاضی خوآن مرکان حکم داده بود که دادگاه رسیدگی به اتهام دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی در آستانه انتخابات ۲۰۱۶، زودتر از ماه آوریل برگزار نشود. قاضی در حکم خود علت این تاخیر ۳۰ روزه را افشای دیرهنگام مدارک و شواهد علیه ترامپ اعلام کرد.

قرار بود رسیدگی به این اتهام ترامپ در تاریخ ۲۵ مارس در دادگاه منهتن نیویورک برگزار شود، اما در نهایت در نهایت تاریخ ۱۵ آوریل برای این دادگاه تعیین شد.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات ۲۰۲۰ و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده‌ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می‌تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات‌ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود ۷۰ سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. نتایج نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود ۲ درصد در یک رقابت فرضی نسبت به بایدن پیشتاز است.

برچسب ها: ترامپ
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.