کد خبر: ۴۳۲۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵

ترامپ: من بیگناه هستم!

رئیس جمهور سابق آمریکا پس از مجرم شناخته شدنش از سوی دادگاه منطقه منهتن در نیویورک گفت که بیگناه است و آن را کار دولت بایدن خواند.
ترامپ: من بیگناه هستم!

مخاطب ۲۴- دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا پس از صدور رای دادگاه نیویورک در ارتباط با پرونده اسناد تجاری و مجرم شناخته شدن وی از سوی هیات منصفه بیرون دادگاه در اظهاراتی گفت که این یک محاکمه جعلی بود.
وی افزود: قضاوت واقعی روز ۵ نوامبر از سوی مردم صورت خواهد گرفت؛ اشاره به روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر.
ترامپ در ادامه مدعی شد که "من مرد بسیار بیگناهی هستم و این اقدام از سوی دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا انجام شد".
وی همچنین گفت، کشور ما به سوی جهنم رفته و این محاکمه از روز اول جعلی بود.

بیشتر بخوانید

منابع آمریکایی شامگاه جمعه به وقت محلی گزارش دادند که هیات منصفه دادگاه نیویورک دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا را در ارتباط با پرونده پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن مجرم شناخته است.
براساس گزارش‌ها، در پرونده موسوم به اسناد تجاری ۳۴ اتهام علیه ترامپ بود که هیات منصفه در هر ۳۴ مورد او را مجرم شناخته است.
رسانه‌های آمریکایی رای دادگاه نیویورک را یک لحظه تاریخی در تاریخ ایالات متحده خوانده‌اند.
کمپین انتخاباتی بایدن بلافاصله پس از صدور رای علیه ترامپ در بیانیه‌ای گفت، امروز در نیویورک دیدیم که هیچ کس فراتر از قانون نیست.
تیم انتخاباتی بایدن همچنین تاکید کرده که ترامپ به اشتباه معتقد بود که با عواقب نقض قانون برای منافع شخصی مواجه نخواهد شد.
در ادامه این بیانیه آمده است که تنها یک راه برای دور نگه داشتن ترامپ از کاخ سفید وجود دارد و آن برگه رای در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ است.
دادستان عمومی ایالت نیویورک نیز با اشاره به حکم گفته "هیچ کس فراتر از قانون نیست... "

برچسب ها: ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر