کد خبر: ۳۲۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۸

واکنش بایدن به احتمال نامزدی ترامپ در ۲۰۲۴

رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی این کشور درباره نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ و همچنین رقابت دوباره با دونالد ترامپ صحبت کرد.
واکنش بایدن به احتمال نامزدی ترامپ در ۲۰۲۴

رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی این کشور درباره نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ و همچنین رقابت دوباره با دونالد ترامپ صحبت کرد. شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» مصاحبه‌ای اختصاصی با جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا ترتیب داده و از او درباره موضوعات داخلی و خارجی سوال کرده است.

واکنش بایدن به احتمال نامزدی ترامپ در ۲۰۲۴
مخاطب ۲۴- «دیوید موئیر» خبرنگار این شبکه در بخشی از این مصاحبه از جو بایدن ۷۹ ساله درباره انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ سوال کرد و نظر او را درباره احتمال رقابت دوباره با دونالد ترامپ جویا شد.

بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ به عنوان نامزد دموکرات با دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا رقابت کرد و در نهایت در یک انتخابات جنجالی توانست بر رقیب جمهوری‌خواه خود پیروز شود. ترامپ و هوادارانش بار‌ها مدعی شده‌اند که دموکرات‌ها با «تقلب گسترده» او را از ریاست جمهوری کنار زدند.

مصاحبه ای‌بی‌سی‌نیوز با بایدن روز چهارشنبه (دیروز) در کاخ سفید گرفته شده و قرار است پنجشنبه شب (امشب) به وقت تهران به صورت کامل پخش شود.

در بخشی از این مصاحبه خبرنگار از رئیس‌جمهور آمریکا سوال کرد: «آیا شما برنامه دارید که برای دور دوم انتخابات (ریاست جمهوری در سال ۲۰۲۴) شرکت کنید؟».

جو بایدن در پاسخ به این سوال گفت: «بله البته ببینید، من به سرنوشت احترام می‌گذارم. سرنوشت بار‌ها در زندگی من دخالت کرده است. اگر در وضعیت سلامتی خوبی که الان از آن برخوردارم باشم یک بار دیگر رقابت خواهم کرد (در انتخابات نامزد خواهم شد)».

خبرنگار شبکه ای‌بی‌سی نیوز سپس سوال کرد: «و اگر این بدان معنا باشد که شاهد رقابت مجدد علیه دونالد ترامپ باشیم؟» و جو بایدن در به پرسش خبرنگار آمریکایی جواب داد: «تو الان داری مرا وسوسه می‌کنی. قطعا (نامزد خواهم شد) چرا من نباید با دونالد ترامپ رقابت بکنم؟ این موضوع (نامزدی ترامپ) احتمال نامزدی مرا افزایش خواهد داد».

اظهارنظر تازه رئیس‌جمهور ۷۹ ساله آمریکا درباره انتخابات ۲۰۲۴ در شرایطی مطرح شده که در نظرسنجی‌های اخیر وضعیت محبوبیت او در آمریکا به دلایل مختلفی از قبیل افزایش تورم و گرانی‌ها افت داشته است.

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید ماه گذشتنه میلادی در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود که بایدن در نظر دارد در انتخابات ۲۰۲۴ نامزد شود.

اظهارنظر‌ها درباره نامزدی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در شرایطی مطرح شده که جمهوری‌خواهان بار‌ها درباره سن بالا و وضعیت جسمی و ذهنی او ابراز تردید کرده و این موضوع با توجه به گاف‌های هر از چند گاه او تشدید هم شده است.

منبع: فارس

برچسب ها: آمریکا جو بایدن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر