کد خبر: ۳۳۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰

عربستان سعودی؛ رتبه دوم شاخص توسعه فناوری اطلاعات در میان کشور‌های گروه ۲۰

عربستان سعودی در فهرست سال ۲۰۲۳ اتحادیه بین‌المللی مخابرات برای نظارت بر فناوری اطلاعات و ارتباطات در سراسر جهان، در میان کشور‌های گروه ۲۰، رتبه دوم را به دست آورد.
عربستان سعودی؛ رتبه دوم شاخص توسعه فناوری اطلاعات در میان کشور‌های گروه ۲۰

مخاطب 24- به گزارش عرب نیوز، بر اساس شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، عربستان سعودی با کسب ۹۴.۹ امتیاز نسبت به سال گذشته، ۱۰ پله ارتقا یافته و بالاتر از میانگین جهانی ۷۲.۸ ایستاده است.

ایالات متحده آمریکا با ۹۶.۶ امتیاز شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، در صدر کشور‌های گروه ۲۰ قرار دارد. در این فهرست، بریتانیا و ژاپن پایین‌تر از عربستان سعودی قرار گرفته و به ترتیب ۹۲.۸ و ۹۲ امتیاز کسب کرده‌اند.

شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات اقتصاد ۱۶۹ کشور را برای سنجش پیشرفت آن‌ها در خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات از طریق دو رکن اصلی «اتصال جهانی» و «اتصال معنادار» بررسی می‌کند. این شاخص در گزارشش عواملی مانند ارائه زیرساخت با کیفیت بالا و حفظ اینترنت امن برای همه را ارزیابی می‌کند.

کمیسیون ارتباطات، فضا و فناوری عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شاخص، تعهد ریاض را به توسعه زیرساخت‌ها و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات برای تقویت رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌ها نشان می‌دهد. افزون بر این، فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان سعودی به عنوان بزرگ‌ترین و سریع‌ترین بازار در حال رشد در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا ارزیابی می‌شود.

در ادامه بیانیه کمیسیون ارتباطات عربستان سعودی تاکید شد: «گزارش اتحادیه بین‌المللی مخابرات نشان‌دهنده زیرساخت قوی و خدمات مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد در این پادشاهی است که به طور مستقیم به توسعه دیجیتال اقتصاد ملی، جذب سرمایه‌گذاری و افزایش فرصت‌های شغلی کمک می‌کند.»

این کمیسیون همچنین اضافه کرد که بخش توسعه فناوری اطلاعات عربستان سعودی پیوسته در حال پیشرفت است و با اهداف مشخص‌شده در چشم‌انداز ۲۰۳۰ که هدف آن قرار دادن این پادشاهی به عنوان یک مرکز فناوری است، مطابقت دارد.

بر اساس گزارش کمیسیون ارتباطات، فضا و فناوری عربستان سعودی، این کشور ۹۹ درصد ضریب نفوذ اینترنت دارد و مجموع سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش طی شش سال گذشته به بیش از ۲۴ میلیارد دلار رسیده است.

عربستان سعودی از سال ۲۰۱۶ به منظور تحول دیجیتال طرحی به نام استراتژی ملی را تعریف کرد. این طرح در حال حاضر در مرحله نهایی یعنی استراتژی دولت هوشمند قرار دارد و هدف آن ایجاد یک تجربه جدید دولتی یکپارچه تا سال ۲۰۲۴ است.

برچسب ها: فناوری اطلاعات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر