کد خبر: ۳۳۱۲
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶

فدراسیون فوتبال حذف استقلال و پرسولیس را پذیرفت؟

دبیرکل فدراسیون فوتبال تلویحا از حذف تیم‌های استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا به علت ابطال مجوز حرفه‌ای این دو تیم از سوی AFC سخن گفت.
فدراسیون فوتبال حذف استقلال و پرسولیس را پذیرفت؟

دبیرکل فدراسیون فوتبال تلویحا از حذف تیم‌های استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا به علت ابطال مجوز حرفه‌ای این دو تیم از سوی AFC سخن گفت. موضوعی که در نامه اخیر کنفدراسیون فوتبال آسیا به آن اشاره شده، اما فدراسیون فوتبال رسما آن را اعلام نکرده است.

فدراسیون فوتبال حذف استقلال و پرسولیس را پذیرفت؟
مخاطب ۲۴- کنفدراسیون فوتبال آسیا چهارشنبه شب در نامه‌ای مهم به باشگاه‌های ایرانی و فدراسیون فوتبال، از ورود به پرونده مجوز حرفه‌ای باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان و درخواست برای ابطال مجوز‌های حرفه‌ای صادر شده برای این سه تیم و ارسال پرونده به کمیته انضباطی AFC خبر داد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا تا ۲۷ دسامبر (۶ دی) به این سه تیم مهلت داده تا دفاعیه‌های خود را جهت بررسی موضوع تخلف محرز شده این دو باشگاه در کمیته انضباطی AFC ارسال کنند. در واکنش به این اتفاق، جلساتی با حضور نمایندگان وزارت ورزش، باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، اعضای کمیته‌های بدوی، استیناف صدور مجوز حرفه‌ای در ایران و رئیس فدراسیون برگزار و مقرر شد، تلاش‌های لازم برای ارسال دفاعیه کامل صورت گیرد.

با این حال، پر واضح است که در زمان کوتاه تا ۶ دی امکان رفع مشکلاتی مانند بدهی‌های سنگین مالیاتی و همین‌طور به بازیکنان و مربیان مختلف از سالیان گذشته و مالکیت مشترک دو تیم بسیار سخت و تا حدودی غیر قابل ممکن است.

در تازه‌ترین اتفاق، حسن کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال به طور تلویحی از حذف این دو تیم در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا سخن گفته است. او در جملات خود با پرهیز از دادن هرگونه امیدواری به هواداران این دو تیم، اعلام کرد که برای سال‌های آینده مشکلات و موانع موجود در زمینه صدور مجوز حرفه‌ای باید مرتفع شود.

کامرانی‌فر اظهار کرد: باشگاه‌هایی از کره‌جنوبی، چین، عربستان و امارات نتوانستند مجوز حرفه‌ای بگیرند و مطمئنا فدراسیون فوتبال هم تلاش می‌کند و باشگاه‌ها را موطف می‌داند که نسبت به مجوز حرفه‌ای برنامه‌ریزی کنند. مطمئن هستم که دو باشگاه بزرگ باید به صورت کلی به دنبال حل مشکلات باشند. وزارت ورزش هم تلاش می‌کند مشکلات کلی مربوط به گذشته را حل کند. کار سختی است، اما بحث مجوز حرفه‌ای باید برای سال‌های آینده پیگیری شود.

او در واکنش به اینکه از صحبت‌هایش مشخص است که جلسات روز‌های گذشته در فدراسیون فوتبال به نوعی فرمالیته بوده و احتمالا این دو تیم نمی‌توانند مشکل مربوطه را حل کنند و در فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا غایب هستند، گفت: اگر جلسه را برگزار نمی‌کردیم می‌گفتید چرا جلسه نداشتید. مجوز حرفه‌ای دست شرکتی مستقل خارج از AFC است و همه ما می‌دانیم باید یک سری از موارد در ABC را رعایت می‌کردیم که تاریخ آن گذشته است.

 



کامرانی‌فر تصریح کرد: نمی‌خواهم طرفداران دو باشگاه را امیدوار کنم. واقعیت این است که در بحث مجوز حرفه‌ای کوتاهی صورت گرفته و کار‌هایی که باید انجام می‌شد، صورت نگرفته است. هر دو تیم در حال حاضر ۱۴ الی ۱۷ مورد را انجام نشده است.

مسئولان فدراسیون فوتبال و مدیران دو تیم استقلال و پرسپولیس صرفا برای کنترل خشم هواداران اصرار دارند که حذف این دو تیم از لیگ قهرمانان آسیا قطعی نیست و AFC پنج روز برای ارسال لایحه و مدارک فرصت داده، اما واقعیت این است که در نامه AFC آمده استقلال و پرسپولیس مجوز حرفه‌ایی ندارند و نمی‌توانند در لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنند و به جهت تخلفات صورت گرفته در صدور مجوز حرفه‌ایی داخلی، پرونده این دو تیم به کمیته انضباطی این کنفدراسیون ارسال شده است. اکنون از استقلال و پرسپولیس خواسته شده دفاعیه خود را جهت بررسی انضباطی موضوع ارسال کنند.

بر همین اساس مهلت AFC صرفا می‌تواند منجر به کاهش جرایم احتمالی فدراسیون فوتبال و دو باشگاه ایرانی شود که با وجود نقص در مدارک، تلاش کرده بودند مجوز مذکور را که زمینه‌ساز حضور در لیگ قهرمانان آسیا است، صادر کنند.

در سال ۲۰۱۹ نیز، فدراسیون فوتبال به علت اجرا نکردن قوانین مربوط به حرفه‌ای ساز و صدور مجوز‌های جعلی مبلغی بیش از ۱۰۰ هزار دلار جریمه شده بود که باید دید با توجه به تکرار این مورد، چه جریمه‌ای صادر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
برگزیده
دروازه‌بان مازندرانی درگذشت دروازه‌بان مازندرانی درگذشت
یکی از فوتبالیست‌های جوان فوتبال مازندران در سانحه تصادف جان خود را از دست داد.
آبروی ورزش ایران، زیر پای دونده‌ها آبروی ورزش ایران، زیر پای دونده‌ها
اطلاعات رسیده نشان می‌دهد حسین رسولی، پرتاپگر دیسک و مسعود کامران، دونده ایرانی، به همراه امیر مرادی، یکی از مربیان تیم ملی دوومیدانی ایران، سه ملی‌پوش یادشده هستند که در ادامه امیر زمانپور و مهدی هفت‌چشمه، دو دونده و پرتابگر چکش در کاروان ایران نیز به جمع بازداشتی‌ها اضافه شدند.
قائدی ۳ هفته از فوتبال جا ماند قائدی ۳ هفته از فوتبال جا ماند
مهدی قایدی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران که در تمرینات مصدوم شده بود، از پای خود MRI گرفت و نتیجه ارزیابی اولیه پس از انجام MRI مورد تایید قرار گرفت. طول دوره بازگشت این بازیکن سه هفته پیش‌بینی می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر