کد خبر: ۳۰۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳

مشکل پرسپولیس و استقلال حل می‌شود

رئیس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها می‌گوید مشکل پرسپولیس و استقلال برای صدور مجوز حرفه‌ای حل شده است.
مشکل پرسپولیس و استقلال حل می‌شود

رئیس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها می‌گوید مشکل پرسپولیس و استقلال برای صدور مجوز حرفه‌ای حل شده است.

 

مشکل پرسپولیس و استقلال حل می‌شود

 

مخاطب24 به نقل از ایسنا: داریوش مصطفوی درباره جلسه کمیته صدور مجوز حرفه ای فدراسیون فوتبال اظهار کرد: این کمیته یک کمیته مستقل است اما تصمیماتش به اوضاع مملکت ارتباط دارد یعنی در باشگاه پرسپولیس و استقلال مسائلی به گردن مدیران این باشگاه افتاده که اصلاً ربطی به آنها ندارد. امروز کنفدراسیون فوتبال آسیا متوجه شده که این باشگاه ها دچار مشکل هستند و ما با آنها صادق نبودیم یعنی متوجه شدند آنطور که کشورهای دیگر انجام می‌دهند ما کار را پیش نبرده‌ایم برای همین تحت فشار و تحت کنترل هستیم. به همین خاطر همه مسائل و مشکلات استقلال و پرسپولیس به مدیران این باشگاه‌ها اعلام شد. البته این باشگاه ها یک مشکل بسیار بزرگ دارند و آن هم مالکیت مشترک است. یعنی باشگاه استقلال ۹۷/۵ درصد و باشگاه پرسپولیس ۹۸/۵ درصد در اختیار دولت است.

وی افزود: فوتبال دولتی فوتبال حرفه‌ای نیست. در فوتبال آسیا می گویند یک باشگاه باید مستقل و حرفه‌ای باشد اما در مملکت ما با این موضوع آشنا نیستیم. خوشبختانه اکثر مشکلات پرسپولیس و استقلال حل شده است و مسائل بسیار کوچکی باقی مانده است در این زمینه آقای عزیزی خادم خیلی کمک کردند و امروز به این نتیجه رسیدیم که می‌شود با همبستگی کار را پیشبرد.

او همچنین گفت: من همیشه اعتقاد دارم عصاره فوتبال مملکت پرسپولیس و استقلال بودند و امروز سپاهان و گل گهر هم و همینطور فولاد به این جمع اضافه شده‌اند. امروز جلسه بسیار خوبی برگزار کردیم و امیدواریم که مشکل این باشگاه‌ها حل شود. ما هم با حسن نیت می‌خواهیم موضوع را پیگیری کنیم.‌ قرار است باشگاه های استقلال و پرسپولیس را وزارتخانه های مختلف در اختیار بگیرند تا مشکل آنها حل شود.

او در ادامه درباره خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس هم گفت: متاسفانه در این زمینه یک کارشناس همه چیز را خراب کرده است. به آن کارشناس باید تفهیم شود که این موضوع کار حیاتی برای مملکت است. امروز ما گرفتاری های متعدد در مملکت داریم و نباید گرفتاری جدیدی ایجاد کنیم.

وی در ادامه درباره اینکه آیا کنفدراسیون فوتبال آسیا تایید کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای را می پذیرد یا خیر گفت: آنها باید امضای من را قبول کنند. وقتی من را قبول ندارند نباید چنین پستی به من می‌دادند. ما هم دروغ نمی گوییم. آنها هم می‌دانند که یک شبه همه مشکلات حل نمی‌شود.

در حالی که مصطفوی گفته مشکل مجوز حرفه‌ای پرسپولیس حل "خواهد شد،" این باشگاه رسما از صدور مجوز حرفه‌ای‌اش خبر داد.

برچسب ها: پرسپولیس استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر