کد خبر: ۳۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۸

واگذاری پرسپولیس به مالک جدید؛ خداحافظی با وزارت ورزش

به نظر می‌رسد پرسپولیسی‌ها از وزارت ورزش به وزارتخانه دیگری کوچ کنند تا مشکلی برای حضور در آسیا نداشته باشند.
واگذاری پرسپولیس به مالک جدید؛ خداحافظی با وزارت ورزش
به نظر می‌رسد پرسپولیسی‌ها از وزارت ورزش به وزارتخانه دیگری کوچ کنند تا مشکلی برای حضور در آسیا نداشته باشند.
 
واگذاری پرسپولیس به مالک جدید؛ خداحافظی با وزارت ورزش
 
مخاطب ۲۴ به نقل از فرارو: یکی ازمهمترین اخباری که در ۲۴ ساعت گذشته رخ داده و شاید چندان مورد توجه قرار نگرفته این است که قرار است وزارت ورزش مالکیت باشگاه پرهوادار پرسپولیس را از دست بدهد و این باشگاه به وزارتخانه دیگری سپرده شود. در واقع این تصمیم جدیدی برای حل مشکل پرسپولیس و استقلال برای ورود به لیگ قهرمانان آسیا است.

پیش‌تر کنفدارسیون فوتبال آسیا چندین مشکل اساسی را برای صدور مجوز حرفه‌ای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برشمرده بود که مهمترین آن‌ها داشتن مالکیت واحد بود. هر دوی این باشگاه‌ها دولتی و متعلق به وزارت ورزش هستند. چنین موردی با ایراد جدی همراه بود و زمزمه اخیر عدم صدوم مجوز حرفه‌ای این دو باشگاه و کنار زدن آن‌ها از لیگ قهرمانان آسیا، چندان بی ارتباط با این امر نبوده است.

حالا، اما اتفاق جدیدتری رخ داده است؛ آنطور که داریوش مصطفوی رییس کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها درجلسه روز گذشته با مدیران پرسپولیس و استقلال عنوان کرده، قرار است مالکیت پرسپولیس از وزارت ورزش گرفته شود و به وزارتخانه دیگری سپری شود. او در این مورد می‌گوید: «قرار شد باشگاه پرسپولیس را یک وزارتخانه در اختیار بگیرد و از مدیران آنجا به عنوان فرد باشگاه را اداره کند. اگر کمیته استیناف و بدوی تشکیل شده برای پاک کردن مسائل گذشته است. گذشتگان هم تقصیری نداشتند. بحث مالکیت این دو باشگاه معضلی شده بود که افراد باید از یک سری مسائل می‌گذشتند.»

با چنین تصمیمی، درست است که پرسپولیس همچنان تیمی دولتی باقی می‌ماند، ولی از زیر سایه وزارت ورزش خارج می‌شود؛ تصمیمی ریسک پذیر که هم می‌تواند پایانی بر مشکلات همیشگی این تیم باشد و هم ممکن است سرآغازی بر مشکلات جدید؛ وزارت ورزش از مدت‌ها قبل اعلام کرده بود که به این دو باشگاه قرار نیست پولی دهد ومدیرانی که خودش انتخاب می‌کند اجازه داشتند جذب سرمایه کنند. پس شاید خروج پرسپولیس از سایه وزارت ورزش، کمی از لحاظ مالی به سود باشگاه سرخ‌های تهرانی باشد. از سوی دیگر از انجا که وزارت ورزش سال‌ها با سازوکار مدیریتی در این ۲ باشگاه آشنا است و خم و چم کار را می‌داند شاید تا زمانی که کار‌ها در وزارتخانه جدید روی غلتک بیفتد، پرسپولیس زمان از دست داده و نتواند به برنامه‌هایی که دارد برسد.

به هر روی با تصمیم جدید، باشگاه استقلال تحت تملک وزارت ورزش خواهد ماند و همچنان با همان سازوکار سابق به فعالیت هایش ادامه خواهد داد. پرسپولیس هم که قرار شده به وزارتخانه دیگری سپری شود که هنوز اسم آن مطرح نشده، ولی اگر قرار بر پیش بینی باشد می‌شود حدس زد که وزارت ارتباطات در این زمینه پیشگام شود، چون شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه سال‌ها نقش اسپانسر این دو باشگاه را داشتند و با تزریق مدیران مورد اعتماد به کادرمدیریتی این دو باشگاه، در تصمیمات کلان هم شرکت می‌کردند. البته حال سومی هم وجود دارد که فقط برای رهایی از تهدیدات AFC چنین تصمیمی گرفته شود و در پشت پرده، همچنان وزارت ورزش امور را در دست داشته باشد.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین به بهانه هشتادمین زادروز علی پروین
علی پروین همین امروز شمع ۷۹ سالگی را فوت کرده و نسل امروز فوتبال کمتر خبر دارد که او چه چرا مهمترین چهره تاریخ این باشگاه است
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
صفحه خبر بالای تصاویر