کد خبر: ۳۲۰۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۹

مدرنا درباره اثربخشی واکسن این شرکت علیه اُمیکرون ادعا کرد

شرکت داروسازی مدرنا ادعا کرده است که دُز یادآور واکسن کرونای تولید این شرکت در برابر سویه اُمیکرون اثربخش است.
مدرنا درباره اثربخشی واکسن این شرکت علیه اُمیکرون ادعا کرد

شرکت داروسازی مدرنا ادعا کرده است که دُز یادآور واکسن کرونای تولید این شرکت در برابر سویه اُمیکرون اثربخش است.

مدرنا درباره اثربخشی واکسن این شرکت علیه اُمیکرون ادعا کرد

مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا: تولیدکنندگان واکسن کرونای مدرنا با امیدبخش خواندن نتایج آزمایشگاهی ابراز اطمینان کردند که دُز یادآور این واکسن در برابر سویه اُمیکرون موثر است.
مدیر شرکت مدرنا گفت: می‌توانیم برای مواجهه با افزایش موارد ابتلا به سویه اُمیکرون به اثربخشی این واکسن اعتماد کنیم.

با این حال وی تاکید کرد که نتایج آزمایشات نشان داده است پس از تزریق تنها دو دُز از این واکسن، مصونیت در برابر امیکرون به طور قابل توجهی نسبت به سویه اولیه کووید-۱۹ کمتر است.

توصیه فعلی این است که ۱۰۰ میکروگرم از واکسن مدرنا مجموعا به عنوان دُزهای اول و دوم برای مصونیت در برابر کووید-۱۹ و به دنبال آن یک دُز یادآور ۵۰ میکروگرمی تجویز شود.

در مطالعه جدید سطح آنتی بادی‌های خنثی کننده اُمیکرون در نمونه خون ۴۰ نفر که پیش از دریافت دُز یادآور سطح پایینی از آنتی بادی داشتند، اندازه گیری شد.

 



بر اساس نتایج اعلام شده، سطح آنتی‌بادی ۲۹ روز پس از تزریق دُز سوم اندازه‌گیری شد که نیمی از آن‌ها دُز یادآور ۵۰ میکروگرمی و نیمی ۱۰۰ میکروگرمی دریافت کرده بودند. شرکت مدرنا اعلام کرده است که داده‌های اولیه نشان می‌دهد واکنش آنتی‌بادی به سویه اُمیکرون در دُز ۵۰ میکروگرمی، ۳۷ برابر افزایش یافته، اما زمانیکه دز دریافتی دو برابر شده سطح آنتی‌بادی ۸۳ برابر بیشتر شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از فرانس ۲۴، این آزمایش تایید کرد که تزریق یک دُز کامل از واکسن مدرنا (دز کامل واکسن مدرنا شامل دز‌های اول و دوم ۱۰۰ میکروگرم است) به عنوان دز یادآور، مصونیت آنتی بادی بیشتری در برابر سویه اُمیکرون نسبت به تزریق واکسن نیم دُزی تایید شده فعلی ایجاد می‌کند.

برچسب ها: مدرنا امیکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد هوای پایتخت برای گروه‌های حساس ناسالم شد
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۲ تیر) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
صفحه خبر بالای تصاویر