کد خبر: ۳۲۶۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

آغاز اجرای طرح جزیره آشوراده با حضور رئیس جمهور

ساعتی پیش، «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور از چگونگی ادامه روند عملیات لایروبی و علاج بخشی خلیج گرگان بازدید و دستور آغاز اجرای طرح گردشگری آشوراده را صادر کرد.
آغاز اجرای طرح جزیره آشوراده با حضور رئیس جمهور

مخاطب 24- آیت الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در همان دقایق اولیه ورود به استان گلستان در فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان مورد استقبال «آیت الله سیدکاظم نورمفیدی» نماینده، ولی فقیه در استان و «علی محمد زنگانه» استاندار این استان قرار گرفت و سپس با بالگرد رهسپار جزیره آشوراده شد و فاز اول پروژه علاج بخشی و احیای خلیج گرگان را افتتاح و دستور آغاز اجرای طرح گردشگری آشوراده را به عنوان تنها جزیره ایرانی دریای خزر صادر کرد.

عملیات لایروبی خلیج گرگان با برداشت بالغ بر یک میلیون و ۴۲۰ هزار مترمکعب گل و لای اجرا شده است. قبل از اجرای عملیات علاج بخشی، شوری آب خلیج به ۴۸ میلی گرم در هزار افزایش یافته بود که بعد از احیا و بازگشایی کانال آشور، شوری آب به ۲۷ میلی گرم در هزار رسیده و ۲۱ میلی گرم در هزار از آن کاسته شده است.

علاوه بر افتتاح فاز نخست پروژه علاج بخشی خلیج گرگان و افتتاح لایروبی کانال ارتباطی دریا و خلیج «آشوراده» و اسکله بندرترکمن، سایر پروژه‌های مرتبط با طرح جامع علاج بخشی خلیج گرگان شامل پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری «هفت سازه به ارزش ۷۵ میلیارد ریال، زهکشی اراضی کشاورزی در ۲ هزار هکتار اراضی حوزه قره سو به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال و لایروبی رودخانه‌های حوزه قره سو به طول ۴۵ کیلومتر به ارزش ۱۲۵ میلیارد ریال» نیز همزمان با این پروژه مهم به بهره برداری رسید.


بیشتر بخوانید


در سفر نخست رئیس جمهور به استان گلستان که در اسفند ماه ۱۴۰۰ محقق شد، دستور شروع فوری عملیات اجرایی احیای خلیج گرگان صادر و دو هفته پس از دستور ویژه «سید ابراهیم رئیسی» عملیات لایروبی کانال‌های ارتباطی دریا و خلیج گرگان و پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی لایروبی کانال آشوراده، اسکله بندر ترکمن و مسیر اسکله تا جزیره با هزینه کرد اعتبار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شد.

در راستای اجرای عملیاتی پروژه لایروبی و احیای خلیج گرگان، پس از لایروبی کانال آشوراده به طول ۱۱ کیلومتر و آبگیری خلیج به عمق آب موجود در خلیج گرگان ۴۰ سانتی متر افزایش یافت و با پیشروی حدود ۴۰۰ متری آب به سمت ساحل به پهنه آبی خلیج گرگان ۳ هزار هکتار اضافه شده و این اقدام خطر تولید ریزگرد و شوره زار را کاهش داده است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناور‌های سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: اشوراده گردشگری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جلسه شبانه در پیست آزادی برای درگذشت عکاس مسابقه جلسه شبانه در پیست آزادی برای درگذشت عکاس مسابقه
در پی حادثه تلخ صبح جمعه در جریان مسابقات اتومبیلرانی در پیست آزادی که منجر به جان‌باختن یک عکاس جوان شد، با دستور وزیر ورزش جلسه‌ی شبانه در محل وقوع سانحه تشکیل شد.
طوق رفاقت امارات بر گردن دونالد ترامپ طوق رفاقت امارات بر گردن دونالد ترامپ
این نشان، که نام خود را از زاید بن سلطان آل نهیان، بنیان‌گذار و اولین رئیس امارات، گرفته است، بالاترین نشان مدنی امارات محسوب می‌شود و به عنوان نشانه‌ای از قدردانی و احترام به افراد برجسته اهدا می‌شود.
استعفای مدیرعامل تراکتور در روز جشن قهرمانی! استعفای مدیرعامل تراکتور در روز جشن قهرمانی!
سعید مظفری زاده از مدیرعاملی تراکتور استعفا داد.
ربات انسا‌ن‌نمای ایلان ماسک انعطاف‌پذیرتر شد ربات انسا‌ن‌نمای ایلان ماسک انعطاف‌پذیرتر شد
ایلان ماسک این ربات‌های اپتیموس را به پادشاه بن سلمان هم نشان داد
ثروتمندترین ورزشکار جهان کیست؟ ثروتمندترین ورزشکار جهان کیست؟
کریستیانو رونالدو با درآمد ۲۷۵ میلیون دلاری در ۱۲ ماه اخیر، برای سومین سال متوالی به‌عنوان پردرآمدترین ورزشکار جهان از سوی فوربس معرفی شد
این مرد غمگین نمی‌شود! این مرد غمگین نمی‌شود!
مرد ۶۸ ساله‌ به علت آسیب ناشی از سکته مغزی، توانایی غمگین شدن را از دست داده است.
هدیه ویژه زنوزی به اسکوچیچ و خانواده هدیه ویژه زنوزی به اسکوچیچ و خانواده
مالک باشگاه تراکتور به دراگان اسکوچیچ سرمربی این تیم فرش ایرانی هدیه داد
برگزیده
دسترسی پژوهشگران به اسناد تاریخی کاخ گلستان دسترسی پژوهشگران به اسناد تاریخی کاخ گلستان
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان از آغاز دسترسی پژوهشگران به اسناد تاریخی کاخ گلستان در سامانه جام خبر داد و گفت: لینک پرتال کاتالوگ آنلاین این سامانه به وب‌سایت رسمی کاخ گلستان اضافه شده است و پژوهشگران از این پس می‌توانند به اطلاعات اسناد دسترسی پیدا کنند
پویش کودکانه زنبوربانان کوچک در یزد پویش کودکانه زنبوربانان کوچک در یزد
به مناسبت روز جهانی زنبور عسل، پویش کودکانه زنبوربانان کوچک در باغ جهانی دولت آباد یزد برگزار شد
یادی از محمد اخلاقی و شهربازی مدرن فان فار یادی از محمد اخلاقی و شهربازی مدرن فان فار
شهربازی‌ها یکی از نماد‌های جذاب در گردشگری شهری هستند و توانسته‌اند در برنامه‌ریزی‌های شهری، جایگاه ثابتی را به‌دست آورند که البته علت آن را نیز باید در گردش مالی بالای شهربازی‌ها دانست.
صفحه خبر بالای تصاویر