کد خبر: ۳۲۶۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

آغاز اجرای طرح جزیره آشوراده با حضور رئیس جمهور

ساعتی پیش، «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور از چگونگی ادامه روند عملیات لایروبی و علاج بخشی خلیج گرگان بازدید و دستور آغاز اجرای طرح گردشگری آشوراده را صادر کرد.
آغاز اجرای طرح جزیره آشوراده با حضور رئیس جمهور

مخاطب 24- آیت الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در همان دقایق اولیه ورود به استان گلستان در فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان مورد استقبال «آیت الله سیدکاظم نورمفیدی» نماینده، ولی فقیه در استان و «علی محمد زنگانه» استاندار این استان قرار گرفت و سپس با بالگرد رهسپار جزیره آشوراده شد و فاز اول پروژه علاج بخشی و احیای خلیج گرگان را افتتاح و دستور آغاز اجرای طرح گردشگری آشوراده را به عنوان تنها جزیره ایرانی دریای خزر صادر کرد.

عملیات لایروبی خلیج گرگان با برداشت بالغ بر یک میلیون و ۴۲۰ هزار مترمکعب گل و لای اجرا شده است. قبل از اجرای عملیات علاج بخشی، شوری آب خلیج به ۴۸ میلی گرم در هزار افزایش یافته بود که بعد از احیا و بازگشایی کانال آشور، شوری آب به ۲۷ میلی گرم در هزار رسیده و ۲۱ میلی گرم در هزار از آن کاسته شده است.

علاوه بر افتتاح فاز نخست پروژه علاج بخشی خلیج گرگان و افتتاح لایروبی کانال ارتباطی دریا و خلیج «آشوراده» و اسکله بندرترکمن، سایر پروژه‌های مرتبط با طرح جامع علاج بخشی خلیج گرگان شامل پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری «هفت سازه به ارزش ۷۵ میلیارد ریال، زهکشی اراضی کشاورزی در ۲ هزار هکتار اراضی حوزه قره سو به ارزش ۴۲۰ میلیارد ریال و لایروبی رودخانه‌های حوزه قره سو به طول ۴۵ کیلومتر به ارزش ۱۲۵ میلیارد ریال» نیز همزمان با این پروژه مهم به بهره برداری رسید.


بیشتر بخوانید


در سفر نخست رئیس جمهور به استان گلستان که در اسفند ماه ۱۴۰۰ محقق شد، دستور شروع فوری عملیات اجرایی احیای خلیج گرگان صادر و دو هفته پس از دستور ویژه «سید ابراهیم رئیسی» عملیات لایروبی کانال‌های ارتباطی دریا و خلیج گرگان و پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی لایروبی کانال آشوراده، اسکله بندر ترکمن و مسیر اسکله تا جزیره با هزینه کرد اعتبار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شد.

در راستای اجرای عملیاتی پروژه لایروبی و احیای خلیج گرگان، پس از لایروبی کانال آشوراده به طول ۱۱ کیلومتر و آبگیری خلیج به عمق آب موجود در خلیج گرگان ۴۰ سانتی متر افزایش یافت و با پیشروی حدود ۴۰۰ متری آب به سمت ساحل به پهنه آبی خلیج گرگان ۳ هزار هکتار اضافه شده و این اقدام خطر تولید ریزگرد و شوره زار را کاهش داده است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناور‌های سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: اشوراده گردشگری
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت! ترامپ از عصاره جنگ در خاورمیانه عطر ساخت!
این عطر که قرار است هم برای آقایان و هم برای بانوان باشد، به قیمت ۲۴۹ دلار برای هر بطری به فروش می‌رسد. ترامپ در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» نوشت: «این عطر مخصوص برنده‌هاست. حتماً برای خودتان و عزیزانتان بخرید و به برنده ماندن ادامه دهید!»
عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟ عراقچی در خصوص میزان خسارت وارد شده به فردو چه گفت؟
وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که هیچ‌کس اطلاع دقیقی ندارد که در حال حاضر چه اتفاقی در «فردو» افتاده است، گفت: تا آنجایی‌که من می‌دانم، میزان آسیب‌ها خیلی زیاد و خیلی جدی بوده است. با این‌حال سازمان انرژی اتمی ایران در حال بررسی و ارزیابی وضعیت است و نتیجه کار به دولت اعلام خواهد شد.
اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت! اسماعیل کارتال هم از پرسپولیس جدا شد و رفت!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از توافق کامل برای جدایی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای خبر داد.
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
برگزیده
تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی تئوری مخفی‌سازی اورانیوم زیر ابنیه تاریخی
اسرائیل این‌بار صراحتاً تاریخ ایران را هدف قرار داده است. دقیقاً امری که خودش از نبود آن در رنج است. ابنیه تاریخی ایران یادگار تاریخ چند هزارساله این کشور است و در این سال‌ها علی‌رغم تمام بالا و پایین شدن‌ها و کم و کاستی‌ها و بی‌مهری‌ها، سازمان‌های فرهنگی تمام تلاش خود را کرده‌اند تا آثار و ابنیه تاریخی را سالم نگه دارند و نسل جدید از وجود این تاریخ بی‌بهره نماند.
شرق کشور با خشکسالی درگیر است شرق کشور با خشکسالی درگیر است
حجم بارندگی‌ها در کل کشور روند کاهشی دارد و خشکسالی، وارد پنجمین سال پیاپی شده است. در عین حال، برخی استان‌ها شرایط هشدارآمیزتری را تجربه می‌کنند. سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی در این دسته قرار دارند.
پایان سلطه GPS پایان سلطه GPS
چین پس از دو دهه وابستگی به سیستم موقعیت‌یابی جهانی جی‌پی‌اس، موفق به ساخت جایگزینی قابل اطمینان به جای این فناوری آمریکایی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر