کد خبر: ۴۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۳

آسیب های طرح گردشگری آشوراده

یک فعال محیط زیست گفت: طرح گردشگری آشوراده به محیط زیست آسیب جدی وارد می کند و زیستگاه فوک خزری و پرندگان آبزی و آبزیان بومی منطقه را ناامن و تخریب می کند.
آسیب های طرح گردشگری آشوراده

به گزارش سرویس اجتماعی مخاطب ۲۴ به نقل از ایلنا؛ الهه موسوی در گفتگو با ایلنای گلستان اظهار کرد: طرح گردشگری جزیره آشوراده در دولت یازدهم مجوز گرفت و در دولت دوازدهم با شکایت ستاد مردمی نجات آشوراده (سمنا) و ورود دادستانی کل کشور متوقف شد.

 

آسیب های طرح گردشگری آشوراده



وی ادامه داد: طرح گردشگری آشوراده در نهایت در شورایعالی شهرسازی و معماری کشور تعیین تکلیف شد. بر اساس مصوبه این شورایعالی که سال گذشته به دادستان وقت مرکز استان و دادستان بندرترکمن ابلاغ شد هرگونه ساخت و ساز در این جزیره ممنوع و مقرر شد تمامی ساخت و ساز‌ها در ساحل بندر ترکمن انجام گیرد.

موسوی بیان کرد:، اما متاسفانه در سفر اخیر آقای رئیسی به گلستان، دولت اعلام کرد موانع قانونی اجرای طرح گردشگری در منطقه برطرف شده که این خودش جای تعجب دارد؛ چرا که بر اساس قانون، مقام اجرایی نمی‌تواند مصوبه‌های شورایعالی شهرسازی و معماری را لغو و نقض کند.

این فعال محیط زیست یادآور شد: آشوراده زیستگاه فصلی پرندگان آبزی است و با ایجاد طرح گردشگری، قطعا نابود خواهد شد. همچنین فوک خزری که گونه‌ای کم یاب و درحال انقراض است با اجرای این طرح از دست خواهد رفت.

موسوی تاکید کرد: موافقان می‌گویند هدف از اجرای طرح گردشگری آشوراده حل مشکلات اقتصادی و بیکاری است؛ در حالی که دولت می‌تواند به شکل‌های دیگر ایجاد اشتغال کند. چرا صنایع تبدیلی را در منطقه گسترش نمی‌دهند؟ چرا گوجه فرنگی گلستان باید کیلومتر‌ها مسیر را طی کند تا به استان خراسان برود و به رب تبدیل شود؟ اینجا منطقه کشاورزی است و صنایع تبدیلی می‌تواند مشکل اشتغال منطقه را حل کند. اگر واقعا نگران اشتغال مردم منطقه هستند چرا برای رونق گرفتن دوباره صنعت فرش ترکمن که در روزگاری نه چندان دور صادر می‌شد، هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت تیم فوتبال محبوب دونالد ترامپ لو رفت
پسر رئیس جمهور آمریکا علاقهٔ زیادی به فوتبال دارد، اما خود او ورزش گلف را ترجیح می‌دهد. با این حال، ترامپ هم مثل بسیاری از چهره‌های مشهور به یک تیم خاص تعلق خاطر دارد.
جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز از اجرای طرح نوروزی خبر داد.
پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن پرسپولیس-استقلال خوزستان فقط با تماشاگران زن
باشگاه پرسپولیس نمی‌تواند از حمایت تماشاگرانش در دیدار مقابل استقلال خوزستان بهره ببرد.
زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟ زمان بازگشت مهدی قایدی به لیگ ایران فرا رسیده؟
مهدی قائدی با پایان فصل جاری لیگ امارات از این کشور حوزه خلیج همیشه فارس می‌رود
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد
نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: نیروی نظامی به تنهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کافی نیست.
پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد
سهیل مقدم، فرزند سیروس مقدم و الهام غفوری، در کنار تجربه بازیگری در فصل هفتم سریال پایتخت، سابقه حضور در پشت صحنه سریال‌های تلویزیونی همچون "تا ثریا" را نیز به‌عنوان دستیار کارگردان دارد
چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟ چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟
در ماه‌های اخیر چت‌جی‌پی‌تی به یکی از ابزار‌های محبوب برای پاسخ به سوالات و کمک در امور مختلف روزمره تبدیل شده است. در حالی که این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند بسیار مفید باشد، برخی پژوهشگران هشدار می‌دهند همه چیز را نباید با آن در میان گذاشت
برگزیده
جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز
رئیس پلیس راهور کشور سردار سید تیمور حسینی از جان‌باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز از اجرای طرح نوروزی خبر داد.
چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟ چه چیز‌هایی را نباید به ChatGPT بگویید؟
در ماه‌های اخیر چت‌جی‌پی‌تی به یکی از ابزار‌های محبوب برای پاسخ به سوالات و کمک در امور مختلف روزمره تبدیل شده است. در حالی که این ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند بسیار مفید باشد، برخی پژوهشگران هشدار می‌دهند همه چیز را نباید با آن در میان گذاشت
رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه رفع یبوست با مصرف این میوه خوشمزه
مصرف زردآلو سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع یبوست می‌شود
صفحه خبر بالای تصاویر