کد خبر: ۳۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۴

ستاد ویژه بازرسی از واحدهای مشمول قانون کار تشکیل شد

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل ستاد ویژه بازرسی از واحدهای مشمول قانون کار خبر داد و گفت: کارشناسان و بازرسان ستادی این وزارتخانه در حال رصد وضعیت واحدهای تولیدی هستند تا گزارش کاملی از وضعیت واحدهای تولیدی تهیه کنیم.
ستاد ویژه بازرسی از واحدهای مشمول قانون کار تشکیل شد

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل ستاد ویژه بازرسی از واحد‌های مشمول قانون کار خبر داد و گفت: کارشناسان و بازرسان ستادی این وزارتخانه در حال رصد وضعیت واحد‌های تولیدی هستند تا گزارش کاملی از وضعیت واحد‌های تولیدی تهیه کنیم.

ستاد ویژه بازرسی از واحدهای مشمول قانون کار تشکیل شد

مخاطب ۲۴ به نقل از ایرنا: «علی حسین رعیتی فرد» امروز (دوشنبه ۲۸ آذر) در بازدید از شرکت کارخانجات کاشی و سرامیک سعدی اظهار داشت: در ستاد ویژه بازرسی، واحد‌های تولیدی در کشور را به پنج قسمت تقسیم کرده‌ایم و اکنون بازرسان ستادی وزارتخانه در حال رصد هستند تا گزارش کاملی از وضعیت واحد‌های تولیدی با انجام بازرسی‌ها تهیه کنند.

وی افزود: در راستای بخشنامه ابلاغی وزیر تعاون به منظور نظارت بر حسن اجرای قانون کار و ارائه گزارش وضعیت موجود در واحد‌های مشمول قانون کار این ستاد تشکیل شد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در دستگاه‌های تابعه وزارتخانه، اجرای قانون کار، تشکل‌یابی و کمیته حفاظت فنی حوزه ایمنی پیگیری می‌شود تا دغدغه‌ی کارگران به حداقل برسد.

وی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان یکی از دستگاه‌های اصلی نظارت بر اجرای قانون کار است، گفت: در راستای اجرای مفاد این بخشنامه ابلاغی، بازرسی‌ها از مراکز تولیدی و صندوق‌های وابسته زیر مجموعه این وزارت خانه شروع شده است.

 



رعیتی فرد با تاکید بر بهبود وضعیت کاری و ارتقای ایمنی شغلی کارگران افزود: پیگیری بازرسان کار، تشکیل کمیته‌های حفاظت فنی در واحد‌های تولیدی با کمک بازرسان کار و شرکای اجتماعی از مهمترین موارد این بخشنامه است.

وی گفت: همچنین برای تکمیل گزارش از شرایط کارگران و کارفرمایان در جامعه کار و تولید کشور بعد از بازرسی از زیر مجموعه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سراغ وزارتخانه‌هایی می‌رویم که در حوزه تولید فعال هستند.

رعیتی فرد ضمن تاکید بر اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و تشکل یابی در جهت پیگیری یکپارچه و هماهنگی مطالبات کارگری واحد‌های تولیدی خاطر نشان کرد: در بسیاری از مراکز تولیدی طرح طبقه‌بندی مشاغل اجرا می‌شود، اما نیاز به بازبینی و بروزرسانی دارد.

وی ابراز امیدواری کرد تا ۶ ماه آینده کل کشور از نظر اجرای قوانین کار بازرسی شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر