مخاطب 24- این امر ناشی از کاهش تقاضا برای کالاهای بادوام و تجهیزات حمل و نقل و تقویت این دیدگاه است که نرخهای بهره بالا در حال کاهش است. سفارشات کارخانه پس از بازگشت ۲.۳ درصدی دوباره ۳.۶ درصد کاهش یافت.
برای سپتامبر (شهریور)، اداره سرشماری وزارت بازرگانی در روز دوشنبه اعلام کرد که این بزرگترین افت ماهانه از آوریل ۲۰۲۰ (اردیبهشت ۱۳۹۹) است. اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش بینی کرده بودند که سفارشات ۲.۸ درصد کاهش یابد.
بخش تولید که با جهش در هزینههای کالاها در سه ماهه سوم تقویت شده است، به طور فزایندهای فشار نرخهای بهره بالاتر را احساس میکند و به نشانههایی میافزاید که اقتصاد در سه ماهه چهارم به طور معنی داری کند خواهد شد. این بخش ۱۱.۱ درصد از اقتصاد را به خود اختصاص داده است.
سفارشات برای کالاهای بادوام ۵.۴ درصد کاهش یافت و سفارشات برای تجهیزات حمل و نقل ۱۴.۷ درصد کاهش یافت و سفارشات ماشین آلات ۰.۳ درصد کاهش و سفارشات تجهیزات الکتریکی، لوازم خانگی و قطعات ۱.۱ درصد کاهش یافت.
محمولههای کالاهای تولیدی ۱.۴ درصد کاهش یافت. موجودی کالاهای تولیدی ۰.۱ درصد افزایش یافت در حالی که سفارشات تکمیل نشده ۰.۳ درصد افزایش یافت.
دولت همچنین گزارش داد که سفارشات کالاهای سرمایهای غیردفاعی به استثنای هواپیما، که بهعنوان معیاری برای برنامههای هزینههای تجاری برای تجهیزات در نظر گرفته میشود، به جای ۰.۱ درصد که در برآورد ماه گذشته گزارش شده بود، ۰.۳ درصد کاهش یافت.
محمولههای کالاهای به اصطلاح سرمایهای اصلی نسبت به ماه قبل ثابت بود و مخارج تجاری برای تجهیزات در سه ماهه سوم کاهش یافت.
منبع: رویترز
ترجمه: سلیم حیدری