کد خبر: ۳۱۴۶۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
با برگزاری سومین دوره قرعه‌کشی جشنواره کارت جادویی:

۱۰ جایزه ۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی دیگر جشنواره بانک تجارت تقسیم شد

سومین دوره قرعه‌کشی جشنواره کارت جادویی بانک تجارت با معرفی برندگان ۱۰ جایزه یک میلیاردی و ده‌ها جایزه دویست‌وپنجاه میلیونی دیگر برگزار شد.
۱۰ جایزه ۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی دیگر جشنواره بانک تجارت تقسیم شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت:سومین دوره قرعه‌کشی جشنواره کارت جادویی با شعار «جادوی کارتت رو فعال کن»، عصر دوشنبه ششم آذرماه در محل کارخانه نوآوری با حضور نمایندگان حراست، بازرسی و اداره امنیت اطلاعات این بانک برگزار شد و از میان هشت میلیون و ۳۸۳ هزار و ۲۸۶ شرکت کننده واجد شرایط با بیش از ۱۳ میلیارد کوپن شانس، برنده‌های خوش شانس این دوره معرفی شدند.

همراهان جشنواره بزرگ کارت جادویی بانک تجارت برای اطلاع از اسامی برندگان، آخرین اخبار و زمان قرعه‌کشی‌های بعدی می‌توانند به آدرس https://ctejarat.com/magiccard مراجعه کنند.

***

متقاضیان حضور در این جشنواره بزرگ در جریان باشند که شرط حضور در قرعه‌کشی، استفاده از کارت بانک تجارت در خرید‌های روزانه، پرداخت قبوض، خرید شارژ اینترنت و... است؛ دانستن این نکته حائز اهمیت است که به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان مانده حساب مشتری در هر روز یک امتیاز به وی تعلق می‌گیرد؛ به عبارت دیگر هر اندازه میزان پس‌انداز مشتری در حساب بیشتر باشد، شانس بیشتری در قرعه‌کشی خواهد داشت.

امتیازات کسب شده مشتریان در هر دوره نیز از طریق صفحه مخصوص جشنواره کارت جادویی در باشگاه مشتریان بانک تجارت به نشانی https://club.tejaratbank.ir قابل مشاهده است.

برای افرادی که مشتری بانک نیستند هم راه‌حل ساده‌ای در نظر گرفته شده است. این افراد می‌توانند با نصب اپلیکیشن باجت تجارت از بازار یا https://mybajet.ir به راحتی و بدون نیاز به حضور در شعبه، حساب خود را در بانک تجارت افتتاح کرده، کارت خود را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرند و در جشنواره کارت جادویی بانک تجارت شرکت داشته باشند.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر