کد خبر: ۳۱۳۶۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷

تصویر ماهواره‌ای ناسا از نوامبر آلوده کشور هند

ناسا به تازگی تصویر ماهواره‌ای را از شدت آلودگی هوا در هند که تصویر را به طور کامل مه‌آلوده کرده، منتشر کرده است.
تصویر ماهواره‌ای ناسا از نوامبر آلوده کشور هند
مخاطب24:ناسا ضمن انتشار تصویری با عنوان «نوامبر آلوده و مه‌آلود هند»، اعلام کرد: در اکثر روز‌های ماه نوامبر سال ۲۰۲۳، ماهواره‌های ناسا دود شدید و مه تاریک شدن آسمان را در شمال هند مشاهده کردند. کیفیت پایین هوای هند محصول دود ناشی از آتش‌سوزی محصولات کشاورزی است که با آلودگی شهری ناشی از ترافیک و صنعت، گاز‌های گلخانه‌ای ناشی از آتش‌پزی و گرمایش، گرد و غبار ناشی از باد و طیف وسیعی از منابع مخلوط می‌شود.

ناسا: منشأ گرد و غبار سیستان "هامون خشکیده" است + تصاویر ماهواره‌ای

ناسا می‌گوید، در این تصویر که ما موفق به ثبت آن شده‌ایم، ماهواره‌ها آتش‌سوزی گسترده محصولات کشاورزی را در شمال پاکستان و ایالت‌های پنجاب، هاریانا و اوتار پرادش هند شناسایی کردند.

سازمان بهداشت جهانی میزان ۱۵ میکروگرم در هر مترمکعب ذرات ریز (PM۲.۵) را در هند اعلام کرده است،   اما مانیتور‌های کیفیت هوای زمینی ناسا به طور معمول سطوحی را که در ماه نوامبر از ۳۰۰ و در برخی مواقع از ۵۰۰ میکروگرم بر متر مکعب فراتر می‌رفت، اندازه‌گیری کردند.

آلودگی هوا , ناسا , کشور هند ,

برچسب ها: ناسا آلودگی هوا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر