کد خبر: ۳۷۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴

مالک پرسپولیس دوباره عوض می‌شود!

سخنگوی دولت می‌گوید مذاکرات اولیه با دو بانک غیر دولتی برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس صورت گرفته است. فوری: مالک پرسپولیس دوباره عوض می‌شود!
مالک پرسپولیس دوباره عوض می‌شود!

مخاطب 24- درحالی که ۴۸ ساعت از انتشار خبر رسمی واگذاری باشگاه پرسپولیس به سازمان تامین اجتماعی می‌گذرد و پس از واکنش‌های مثبت و منفی‌ای که پیرامون آن به وجود آمد، امروز سخنگوی دولت بار دیگر بحث جدیدی را پیرامون واگذاری استقلال و پرسپولیس مطرح و اعلام کرد مذاکرات اولیه با دو بانک غیر دولتی صورت گرفته که انتقال مالکیت به آن‌ها انجام شود.

این درحالی است که هنوز جوهر امضای مخبر، معاون رئیس جمهور، پای حکم انتقال پرسپولیس به شرکت شستا و صندوق بازنشستگی خشک نشده و حالا خبر جدید واگذاری به بانک مطرح شده است. از طرفی بانک رفاه به عنوان شرکت زیرمجموعه شستا یک بانک دولتی است و مطمئنا شامل صحبت‌های سخنگوی دولت نمی‌شود و با توجه به این حرف‌ها باید دید چه اتفاقی در روز‌های آتی رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید



علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران راجع به موضوع واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس صحبت می‌کند و در حالی که پیش‌تر خبر رسمی مبنی بر واگذاری ۸۰ درصد سهام پرسپولیس به سازمان تامین اجتماعی منتشر شده بود، با این صحبت‌ها مشخص می‌شود هنوز سردرگمی در انتقال مالکیت این دو باشگاه بزرگ وجود دارد.

سخنگوی دولت در این باره گفت: فرایند خصوصی‌سازی در این دولت در بورس رقم خورد. شفافیت از عملکرد مالی این دو باشگاه ایجاد شد و بخشی از سهام این باشگاه به مردم در سازمان بورس واگذار شد.

او در مورد انتقال پرسپولیس به تامین اجتماعی خبر از منتفی شدن این مسئله داد و عنوان کرد: قرار بود به تأمین اجتماعی واگذار شود و آن‌ها را به شرکت‌های سود ده خودش با توان اقتصادی بالا واگذار کند. دولت بعد از بررسی پیشنهاد با آن موافقت و مجوز را به هیئت واگذاری صادر کرد. در صورت نهایی شدن و سنجیدن این پیشنهاد، امکان قانونی استفاده از این ظرفیت فراهم می‌شود. هیئت واگذاری روز گذشته با برگزاری جلسه و بررسی جوانب به نتیجه بهره‌برداری از این مجوز نرسیدند. دلیل اصلی این بود که در این فاصله گزینه‌های دیگر واگذاری با پیگیری متولیان مربوطه در مجموعه‌های دیگر پیدا شد از مجموعه بانک‌های غیردولتی. مذاکرات اولیه صورت گرفته، امروز گزارش و پیشنهاد هیئت واگذاری مطرح شد.

سخنگوی دولت در مورد واگذاری این دو باشگاه به بانک‌ها در ادامه توضیحاتش گفت: باید توافق جمعی داشته باشیم در بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی مستعد با توانمندی بالا که حامی سرمایه‌های ملی ما باشند. بانک‌ها به واسطه اینکه سرمایه‌های عمومی مردم داخل آن هست توان اقتصادی بالایی دارند هم به نوعی یکی از بزرگترین شرکت‌های مردمی هستند. اگر ما موفق به واگذاری تیم‌های مردمی به بانک‌های غیردولتی بشویم، در حقیقت موفق شدیم که باشگاه‌ها را به بزرگترین شرکت‌های مردمی واگذار کنیم. دولت در صورت داشتن قابلیت تحقق این پیشنهاد خیلی از آن استقبال می‌کند.

او در پایان گفت: همه اجزا دولت توافق کردند که آقای وزیر محترم اقتصاد و رئیس کل محترم بانک مرکزی مذاکرات لازم را با اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل بانک‌ها داشت تا یک حمایت موثر داشته باشیم. ان‌شاالله که خبر خوبی برای هواداران هر دوتیم باشد و بازی خوبی از هر دو تیم ببینیم.

موضوع واگذاری باتوجه به تاثیر مهمش در مسئله کسب لایسنس حرفه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید هرچه سریع‎‌تر حل و فصل بشود.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
اوسمار ویرا: هر اتفاقی ممکن است! اوسمار ویرا: هر اتفاقی ممکن است!
اوسمار ویرا، سرمربی سابق پرسپولیس، پس از جدایی جنجالی خود از تیم فوتبال بوریرام یونایتد، به عنوان گزینه‌ای جذاب برای تیم فوتبال پرسپولیس و تیم فوتبال استقلال مطرح شد.
ظریف: مردم عامل اصلی قدرت ایران‌اند؛ جهان در حال گذار است ظریف: مردم عامل اصلی قدرت ایران‌اند؛ جهان در حال گذار است
محمدجواد ظریف در هفتمین نشست گفت‌وشنود پیرامون «نظم جهانی و سیاست خارجی ایران» با موضوع «ایران پسابرجام و آینده نظم جهانی» در موسسه مطالعات ایران و اوراسیا(ایراس) تأکید کرد که مردم مهم‌ترین منبع قدرت ایران هستند، جهان «پسا‌قطبی» شده و رفتار امروز آمریکا قلدرانه است؛ باید از موقعیت کنونی برای گرفتن امتیاز استفاده کرد.
جایزه نوبل؛ از دینامیت تا صلح جهانی جایزه نوبل؛ از دینامیت تا صلح جهانی
جایزه نوبل، میراث ماندگار آلفرد نوبل، امروز نماد برترین دستاورد‌های علمی، ادبی و صلح‌طلبانه جهان است؛ جایزه‌ای که از وصیت یک مخترع زاده شد و به آرزوی جاودانه‌ای برای خدمت به بشریت بدل گشت
برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند
فرهنگستان علوم پادشاهی سوئد، سه دانشمند برجسته — سوسومو کیتاگاوا، ریچارد رابسون و عمر یاغی — را به عنوان برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی کرد.
گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج
پس از مجوز دادگاه، نیرو‌های گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شدند؛ اقدامی که نشان‌دهنده تشدید سرکوب‌ها توسط دولت ترامپ و واکنش مقامات محلی است.
بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین
بنگلادش قصد دارد با چین قرارداد ۲.۲ میلیارد دلاری برای خرید ۲۰ جنگنده چندمنظوره J-۱۰CE امضا کند؛ تحویل هواپیما‌ها از سال ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.
برگزیده
مجیدی هم به فریاد استقلال بحران زده نرسید مجیدی هم به فریاد استقلال بحران زده نرسید
همزمان با تزلزل جایگاه ساپینتو در نیمکت استقلال، گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت فرهاد مجیدی شدت گرفته؛ اما دلایلی وجود دارد که نشان می‌دهد این بازگشت بسیار بعید است. 
ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان
بهزاد داداش زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس  در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی مخاطب ۲۴، درباره تساوی‌های متوالی سرخپوشان در لیگ برتر و وضعیت کنونی تیم فوتبال پرسپولیس به عمده سوالات هواداران پاسخ داد
لالیگا و کابوس مصدومیت: امباپه و یامال قربانیان هفته هشتم!  لالیگا و کابوس مصدومیت: امباپه و یامال قربانیان هفته هشتم! 
لالیگا با حواشی مصدومیت امباپه و مصدومیت یامال وارد وقفه فیفادی شد. نگرانی‌ها از عدم حضور ستاره‌ها در الکلاسیکو افزایش یافته و شایعات فرار از بازی‌های ملی قوت گرفت
صفحه خبر بالای تصاویر