کد خبر: ۳۷۰۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴

مالک پرسپولیس دوباره عوض می‌شود!

سخنگوی دولت می‌گوید مذاکرات اولیه با دو بانک غیر دولتی برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس صورت گرفته است. فوری: مالک پرسپولیس دوباره عوض می‌شود!
مالک پرسپولیس دوباره عوض می‌شود!

مخاطب 24- درحالی که ۴۸ ساعت از انتشار خبر رسمی واگذاری باشگاه پرسپولیس به سازمان تامین اجتماعی می‌گذرد و پس از واکنش‌های مثبت و منفی‌ای که پیرامون آن به وجود آمد، امروز سخنگوی دولت بار دیگر بحث جدیدی را پیرامون واگذاری استقلال و پرسپولیس مطرح و اعلام کرد مذاکرات اولیه با دو بانک غیر دولتی صورت گرفته که انتقال مالکیت به آن‌ها انجام شود.

این درحالی است که هنوز جوهر امضای مخبر، معاون رئیس جمهور، پای حکم انتقال پرسپولیس به شرکت شستا و صندوق بازنشستگی خشک نشده و حالا خبر جدید واگذاری به بانک مطرح شده است. از طرفی بانک رفاه به عنوان شرکت زیرمجموعه شستا یک بانک دولتی است و مطمئنا شامل صحبت‌های سخنگوی دولت نمی‌شود و با توجه به این حرف‌ها باید دید چه اتفاقی در روز‌های آتی رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید



علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران راجع به موضوع واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس صحبت می‌کند و در حالی که پیش‌تر خبر رسمی مبنی بر واگذاری ۸۰ درصد سهام پرسپولیس به سازمان تامین اجتماعی منتشر شده بود، با این صحبت‌ها مشخص می‌شود هنوز سردرگمی در انتقال مالکیت این دو باشگاه بزرگ وجود دارد.

سخنگوی دولت در این باره گفت: فرایند خصوصی‌سازی در این دولت در بورس رقم خورد. شفافیت از عملکرد مالی این دو باشگاه ایجاد شد و بخشی از سهام این باشگاه به مردم در سازمان بورس واگذار شد.

او در مورد انتقال پرسپولیس به تامین اجتماعی خبر از منتفی شدن این مسئله داد و عنوان کرد: قرار بود به تأمین اجتماعی واگذار شود و آن‌ها را به شرکت‌های سود ده خودش با توان اقتصادی بالا واگذار کند. دولت بعد از بررسی پیشنهاد با آن موافقت و مجوز را به هیئت واگذاری صادر کرد. در صورت نهایی شدن و سنجیدن این پیشنهاد، امکان قانونی استفاده از این ظرفیت فراهم می‌شود. هیئت واگذاری روز گذشته با برگزاری جلسه و بررسی جوانب به نتیجه بهره‌برداری از این مجوز نرسیدند. دلیل اصلی این بود که در این فاصله گزینه‌های دیگر واگذاری با پیگیری متولیان مربوطه در مجموعه‌های دیگر پیدا شد از مجموعه بانک‌های غیردولتی. مذاکرات اولیه صورت گرفته، امروز گزارش و پیشنهاد هیئت واگذاری مطرح شد.

سخنگوی دولت در مورد واگذاری این دو باشگاه به بانک‌ها در ادامه توضیحاتش گفت: باید توافق جمعی داشته باشیم در بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی مستعد با توانمندی بالا که حامی سرمایه‌های ملی ما باشند. بانک‌ها به واسطه اینکه سرمایه‌های عمومی مردم داخل آن هست توان اقتصادی بالایی دارند هم به نوعی یکی از بزرگترین شرکت‌های مردمی هستند. اگر ما موفق به واگذاری تیم‌های مردمی به بانک‌های غیردولتی بشویم، در حقیقت موفق شدیم که باشگاه‌ها را به بزرگترین شرکت‌های مردمی واگذار کنیم. دولت در صورت داشتن قابلیت تحقق این پیشنهاد خیلی از آن استقبال می‌کند.

او در پایان گفت: همه اجزا دولت توافق کردند که آقای وزیر محترم اقتصاد و رئیس کل محترم بانک مرکزی مذاکرات لازم را با اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل بانک‌ها داشت تا یک حمایت موثر داشته باشیم. ان‌شاالله که خبر خوبی برای هواداران هر دوتیم باشد و بازی خوبی از هر دو تیم ببینیم.

موضوع واگذاری باتوجه به تاثیر مهمش در مسئله کسب لایسنس حرفه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید هرچه سریع‎‌تر حل و فصل بشود.

منبع: ورزش سه

برچسب ها: پرسپولیس
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
وریا غفوری پس از سال‌ها از استقلال جدا شد وریا غفوری پس از سال‌ها از استقلال جدا شد
باشگاه استقلال جدایی وریا غفوری را تأیید کرد؛ بازیکنی که طی سال‌های اخیر یکی از چهره‌های تأثیرگذار و مورد احترام هواداران بود و اکنون مسیر تازه‌ای را در فوتبال دنبال خواهد کرد.
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.