کد خبر: ۲۹۵۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۹
شریک استراتژیک جدید بانک با هدف توسعه صنعت مس

بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس تفاهم‌نامه گسترش همکاری امضا کرد

با امضای تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس ایران بر استفاده از تمامی قابلیت‌های این بانک برای حمایت و پشتیبانی از صنعت مس کشور تاکید شد.
بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس تفاهم‌نامه گسترش همکاری امضا کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:تفاهم‌نامه توسعه همکاری این بانک با شرکت ملی صنایع مس ایران در نشستی به امضای امیر خرمی شاد مدیرعامل این شرکت، شهریار متوکل عضو هیئت‌مدیره و همچنین محسن سیفی، سرپرست بانک و یاسرمرادی، عضو اجرایی هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران رسید.

سیفی در این نشست که با حضور اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک صادرات ایران و همچنین مدیران ارشد شرکت ملی صنایع مس برگزار شد، امضای این تفاهم‌نامه را سرآغاز خدمت‌رسانی گسترده بانک به بخش دیگری از صنعت و تولید کشور عنوان کرد و گفت: تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس ایران موجب تعامل و تامین مالی بیشتر در بخش‌های مختلف در صنعت مس کشور خواهد شد و این بانک به عنوان یک همراه و حامی برای ارتقای هرچه بیشتر این صنعت ایستاده است.

وی با تاکید بر اینکه بانک صادرات ایران به گسترش تعاملات با شرکت‌های بزرگ تجاری و شرکت‌هایی که به لحاظ تخصصی زنجیره قابل ملاحظه‌ای را در اقتصاد ایران دارند، افتخار می‌کند، افزود: با استفاده از تمامی ظرفیت‌های این تفاهم‌نامه و امکانات داخلی و خارجی بانک صادرات ایران در خدمت به تمامی شرکت‌های زیرمجموعه و پیمانکار ملی مس، شاهد اتفاقات بزرگ در مسیر تامین مالی و کمک به صنعت مس و صنایع وابسته در بخش‌های مختلف کشور خواهیم بود.

سرپرست بانک صادرات ایران افزود: این بانک در مسیر تغییر رویکرد خود در جهت حرکت به سمت بانکداری مدرن و نسل چهارم، روی تعامل با شرکت‌های بزرگ و مؤثر اقتصادی همچون شرکت ملی صنایع مس ایران حساب ویژه‌ای باز کرده و در پی آن هستیم که این تفاهم‌نامه منجر به دستاورد‌های بزرگی هم برای بانکداری کشور و هم برای صنعت مس و خدمت به کشور شده و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های شرکت‌های ابزاری، مجموعه زنجیره تامین ملی مس از معدن تا بخش صادرات و تولیداتی که با استفاده از مس در کشور توسعه‌یافته اند را عملیاتی کنیم. در این مسیر، تامین مالی تمامی پیمانکاران، تامین‌کنندگان و زیرمجموعه‌های شرکت ملی صنایع مس مورد توجه بانک صادرات ایران است و با استفاده از تمامی ابزار‌های مالی و بانکی، خدمات متنوع بانکداری برای کارکنان و مشتریان از جمله چک دیجیتال و برات و سفته الکترونیک، ضمانت‌های نوین، اوراق مرابحه، صکوک، گواهی سپرده خاص و قابلیت‌های موجود این ماموریت انجام خواهد شد.

سیفی تاکید کرد: این تفاهم‌نامه سرآغاز فصل نوینی از همکاری و تعاملات بانک با شرکت ملی صنایع مس است و آنچه که دراین تفاهم‌نامه در کنار سرمایه‌گذاری و تامین مالی برای بانک صادرات ایران حائز اهمیت است، توجه به کارکنان و کارگران شرکت ملی مس است که امیدواریم جامعه کارگری شرکت‌های زیرمجموعه مس که از جمله کارگران زحمت‌کش کشور هستند از خدمات مناسب بانک صادرات ایران بهره‌مند شوند و بتوانیم پاسخگوی زحمات و تلاش‌های آن‌ها در مسیر تولید در کشور، باشیم.

امیر خرمی شاد، نائب‌رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در این نشست تاکید کرد: امضای تفاهم‌نامه با بانک صادرات ایران فتح بابی برای گسترش همکاری‌های شرکت ملی صنایع مس ایران و بانک صادرات ایران در آینده نزدیک خواهد بود.

وی با استقبال از اعتبارات ریالی و ارزی مناسب مد نظر قرار گرفته در این تفاهم‌نامه، افزود: در حوزه‌های کارگزاری، لیزینگ، تامین سرمایه و بیمه همکاری‌های مناسبی با بانک صادرات ایران خواهیم داشت.

خرمی‌شاد افزود: تامین سرمایه‌درگردش ۲۷۰ شرکت پیمانکار طرف‌قرارداد با شرکت ملی صنایع مس ایران که به صورت دوره‌ای یا پروژه‌ای با شرکت همکاری دارند نیز در قالب این تفاهم‌نامه مد نظر قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: نگاه ویژه از هر دو طرف بانک صادرات ایران و شرکت ملی صنایع مس ایران به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد توجه است و تلاش شده تا شرایط برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در این بخش فراهم شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر