کد خبر: ۲۹۵۸۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۹
شریک استراتژیک جدید بانک با هدف توسعه صنعت مس

بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس تفاهم‌نامه گسترش همکاری امضا کرد

با امضای تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس ایران بر استفاده از تمامی قابلیت‌های این بانک برای حمایت و پشتیبانی از صنعت مس کشور تاکید شد.
بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس تفاهم‌نامه گسترش همکاری امضا کرد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران:تفاهم‌نامه توسعه همکاری این بانک با شرکت ملی صنایع مس ایران در نشستی به امضای امیر خرمی شاد مدیرعامل این شرکت، شهریار متوکل عضو هیئت‌مدیره و همچنین محسن سیفی، سرپرست بانک و یاسرمرادی، عضو اجرایی هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران رسید.

سیفی در این نشست که با حضور اعضای هیات مدیره و هیات عامل بانک صادرات ایران و همچنین مدیران ارشد شرکت ملی صنایع مس برگزار شد، امضای این تفاهم‌نامه را سرآغاز خدمت‌رسانی گسترده بانک به بخش دیگری از صنعت و تولید کشور عنوان کرد و گفت: تفاهم‌نامه بانک صادرات ایران با شرکت ملی صنایع مس ایران موجب تعامل و تامین مالی بیشتر در بخش‌های مختلف در صنعت مس کشور خواهد شد و این بانک به عنوان یک همراه و حامی برای ارتقای هرچه بیشتر این صنعت ایستاده است.

وی با تاکید بر اینکه بانک صادرات ایران به گسترش تعاملات با شرکت‌های بزرگ تجاری و شرکت‌هایی که به لحاظ تخصصی زنجیره قابل ملاحظه‌ای را در اقتصاد ایران دارند، افتخار می‌کند، افزود: با استفاده از تمامی ظرفیت‌های این تفاهم‌نامه و امکانات داخلی و خارجی بانک صادرات ایران در خدمت به تمامی شرکت‌های زیرمجموعه و پیمانکار ملی مس، شاهد اتفاقات بزرگ در مسیر تامین مالی و کمک به صنعت مس و صنایع وابسته در بخش‌های مختلف کشور خواهیم بود.

سرپرست بانک صادرات ایران افزود: این بانک در مسیر تغییر رویکرد خود در جهت حرکت به سمت بانکداری مدرن و نسل چهارم، روی تعامل با شرکت‌های بزرگ و مؤثر اقتصادی همچون شرکت ملی صنایع مس ایران حساب ویژه‌ای باز کرده و در پی آن هستیم که این تفاهم‌نامه منجر به دستاورد‌های بزرگی هم برای بانکداری کشور و هم برای صنعت مس و خدمت به کشور شده و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های شرکت‌های ابزاری، مجموعه زنجیره تامین ملی مس از معدن تا بخش صادرات و تولیداتی که با استفاده از مس در کشور توسعه‌یافته اند را عملیاتی کنیم. در این مسیر، تامین مالی تمامی پیمانکاران، تامین‌کنندگان و زیرمجموعه‌های شرکت ملی صنایع مس مورد توجه بانک صادرات ایران است و با استفاده از تمامی ابزار‌های مالی و بانکی، خدمات متنوع بانکداری برای کارکنان و مشتریان از جمله چک دیجیتال و برات و سفته الکترونیک، ضمانت‌های نوین، اوراق مرابحه، صکوک، گواهی سپرده خاص و قابلیت‌های موجود این ماموریت انجام خواهد شد.

سیفی تاکید کرد: این تفاهم‌نامه سرآغاز فصل نوینی از همکاری و تعاملات بانک با شرکت ملی صنایع مس است و آنچه که دراین تفاهم‌نامه در کنار سرمایه‌گذاری و تامین مالی برای بانک صادرات ایران حائز اهمیت است، توجه به کارکنان و کارگران شرکت ملی مس است که امیدواریم جامعه کارگری شرکت‌های زیرمجموعه مس که از جمله کارگران زحمت‌کش کشور هستند از خدمات مناسب بانک صادرات ایران بهره‌مند شوند و بتوانیم پاسخگوی زحمات و تلاش‌های آن‌ها در مسیر تولید در کشور، باشیم.

امیر خرمی شاد، نائب‌رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در این نشست تاکید کرد: امضای تفاهم‌نامه با بانک صادرات ایران فتح بابی برای گسترش همکاری‌های شرکت ملی صنایع مس ایران و بانک صادرات ایران در آینده نزدیک خواهد بود.

وی با استقبال از اعتبارات ریالی و ارزی مناسب مد نظر قرار گرفته در این تفاهم‌نامه، افزود: در حوزه‌های کارگزاری، لیزینگ، تامین سرمایه و بیمه همکاری‌های مناسبی با بانک صادرات ایران خواهیم داشت.

خرمی‌شاد افزود: تامین سرمایه‌درگردش ۲۷۰ شرکت پیمانکار طرف‌قرارداد با شرکت ملی صنایع مس ایران که به صورت دوره‌ای یا پروژه‌ای با شرکت همکاری دارند نیز در قالب این تفاهم‌نامه مد نظر قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: نگاه ویژه از هر دو طرف بانک صادرات ایران و شرکت ملی صنایع مس ایران به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد توجه است و تلاش شده تا شرایط برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در این بخش فراهم شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر