کد خبر: ۱۹۶۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱

​برپایی ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره)

مراسم سی‌وچهارمین سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) با برپایی ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران با فعالیت‌های متنوع فرهنگی و آموزشی برگزار شد.
​برپایی ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره)

​برپایی ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره)

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: همزمان با ۱۴ خرداد و سی‌وچهارمین سالروز رحلت جانسوز امام خمینی (ره)، علاوه بر استان‌های مختلف کشور در تهران ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران در حرم مطهر برپا و با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی و آموزشی در بخش‌هایی مجزا، از زائران مرقد مطهر امام راحل استقبال شد.

غرفه خانواده با محوریت زنان در مکتب امام، غرفه مسابقات علمی فرهنگی با محوریت جهاد تبیین، غرفه امام و کودکان، غرفه معرفی شهدای بانک صادرات ایران، غرفه قول و سخنی با امام و غرفه رادیو روح‌اله از جمله برنامه‌های متنوع ایستگاه فرهنگی بانک صادرات ایران در مراسم ویژه حرم مطهر امام خمینی (ره) بود.

معرفی الگو‌های موفق از زنان معاصر و تبیین اهمیت عفاف در جامعه، برگزاری مسابقه برای دختران و اهدای جوایز فرهنگی از برنامه‌های غرفه خانواده و زنان در مکتب امام بود که با استقبال دختران و بانوان همراه بود.

غرفه قول و سخنی با امام نیز از غرفه‌های فعال و پرطرفدار بانک صادرات ایران بود که جایگاهی برای حضور مردم و مسئولان فراهم کرده بود تا حرف و عهد و پیمان‌شان با امام را بنویسند و با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، تجدید عهد و پیمان کنند.

رادیو روح‌اله نیز در طول برگزاری مراسم، به همت ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران فعال بود که ضمن پخش مستقیم فرمایشات رهبر معظم انقلاب، با تدارک و اجرای بخش‌های متنوع شامل مصاحبه با زائران، مصاحبه با خانواده شهدا، شعر و دکلمه‌خوانی از امام، پخش سرود‌های فرهنگی، معرفی شهدای بانک صادرات ایران و پخش عرض ارادت‌های مردم با گویش‌ها و لهجه‌های مختلف، مورد استقبال خوب مخاطبان قرار گرفت.

برگزاری مسابقات علمی و فرهنگی از ابعاد زندگی و دیدگاه‌های امام و بیانیه گام دوم انقلاب از دیگر برنامه‌های متنوع ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران بود که جوایزی نیز به مشارکت‌کنندگان تقدیم شد.

کودکان و نوجوانان نیز از دیگر مخاطبان ایستگاه فرهنگی بانک صادرات ایران بودند که برنامه‌های متنوع شامل شعر و دکلمه‌خوانی، نقاشی، مسابقه‌های فرهنگی با موضوع امام و کودکان و اهدای جوایز برای ایشان تدارک دیده شده بود.

ایستگاه فرهنگی شهدای بانک صادرات ایران با هدف امیدآفرینی و جهاد تبیین در ضلع شرقی حرم مطهر از ابتدای صبح روز ۱۴ خردادماه تا پایان مراسم دایر بود و با اجرای برنامه‌های متنوع مورد استقبال زائران، مردم و مسئولان قرار گرفت.

همچنین همزمان حوزه مقاومت بسیج شهدای بانک صادرات ایران نیز در مجموعه غرفه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی حاضر بوده و به پذیرایی از زائران امام امت پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر