کد خبر: ۲۸۳۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
​معاون مالی بانک:

سهامداران برای بهره‌مندی از سود سهمی قابل توجه «وبصادر» تا پایان سال شکیبا باشند

معاون مالی بانک صادرات ایران از سهامداران وفادار این بانک خواست برای بهره‌مندی از نتایج نهایی افزایش سرمایه این بانک تا پایان سال جاری شکیبا باشند.
سهامداران برای بهره‌مندی از سود سهمی قابل توجه «وبصادر» تا پایان سال شکیبا باشند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایرانسید مجتبی صالحی با اشاره به انتشار گزارش تایید افزایش سرمایه این بانک با روش سلب حق تقدم توسط بازرس قانونی بر سایت کدال، با تشریح استفاده از تمامی ظرفیت‌های فرآیند افزایش سرمایه توأمان از طریق سلب حق تقدم و تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت و تاکید بر اینکه سهام بانک در حال حاضر زیر ۱۰ درصد ارزش ذاتی سهم (intrinsic value) با رویکرد ترازنامه‌ای معامله می‌شود، از سهامداران وفادار بانک خواست برای بهره‌مندی از سود سهمی قابل توجه افزایش سرمایه نهایی بانک تا پایان سال جاری سهام بانک را حفظ کنند.
معاون مالی بانک صادرات ایران گفت: با توجه به بخشنامه اخیر بانک مرکزی درباره لزوم بهبود کفایت سرمایه بانک‌ها، استفاده از ظرفیت‌های افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی منوط به افزایش سرمایه نقدی است. از این رو به منظور بهره‌برداری سهامداران بانک از سود سهمی که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نصیب آن‌ها خواهد کرد، مکلف به افزایش سرمایه نقدی هستیم. برای تحقق این راهبرد رایزنی‌های مناسبی با سازمان خصوصی‌سازی صورت گرفته و این مهم به سرانجام خواهد رسید.
وی با هدف اطمینان‌بخشی به سهامداران وفادار و بالقوه بانک، تصریح کرد: افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم تا اواخر آبان‌ماه سال جاری انجام خواهد شد و ترکیب توأمان افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم و تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت، منجر به ارزش‌گذاری واقعی سهام می‌شود.
صالحی با بیان اینکه سهام بانک در حال حاضر صرفاً با درنظر گرفتن تجدید ارزیابی دارایی ثابت در حال انجام و البته با رویکرد ترازنامه‌ای، زیر ۱۰ درصد خالص ارزش ذاتی (intrinsic value) مورد معامله قرار می‌گیرد، افزود: این در حالی است که پرتفوی سرمایه‌گذاری در تجدید ارزیابی محاسبه نمی‌شود و از این رو انتظار می‌رود سهامداران با شکیبایی حداقل تا پایان سال جاری با بانک همراهی کرده تا نتیجه این صبوری را نظاره‌گر باشیم.
معاون مالی بانک صادرات ایران با یادآوری اینکه افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم لازمه عملیاتی شدن افزایش سرمایه با روش تجدید ارزیابی دارایی‌ها است، افزود: با پافشاری و پشتکار تیم مدیریتی بانک این اتفاق قطعا رقم خواهد خورد و تمامی سهامداران «وبصادر» از راهبرد‌های مهم بانک صادرات ایران در سال ۱۴۰۲ بهره‌مند خواهند شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر