کد خبر: ۲۸۳۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
​معاون مالی بانک:

سهامداران برای بهره‌مندی از سود سهمی قابل توجه «وبصادر» تا پایان سال شکیبا باشند

معاون مالی بانک صادرات ایران از سهامداران وفادار این بانک خواست برای بهره‌مندی از نتایج نهایی افزایش سرمایه این بانک تا پایان سال جاری شکیبا باشند.
سهامداران برای بهره‌مندی از سود سهمی قابل توجه «وبصادر» تا پایان سال شکیبا باشند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایرانسید مجتبی صالحی با اشاره به انتشار گزارش تایید افزایش سرمایه این بانک با روش سلب حق تقدم توسط بازرس قانونی بر سایت کدال، با تشریح استفاده از تمامی ظرفیت‌های فرآیند افزایش سرمایه توأمان از طریق سلب حق تقدم و تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت و تاکید بر اینکه سهام بانک در حال حاضر زیر ۱۰ درصد ارزش ذاتی سهم (intrinsic value) با رویکرد ترازنامه‌ای معامله می‌شود، از سهامداران وفادار بانک خواست برای بهره‌مندی از سود سهمی قابل توجه افزایش سرمایه نهایی بانک تا پایان سال جاری سهام بانک را حفظ کنند.
معاون مالی بانک صادرات ایران گفت: با توجه به بخشنامه اخیر بانک مرکزی درباره لزوم بهبود کفایت سرمایه بانک‌ها، استفاده از ظرفیت‌های افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی منوط به افزایش سرمایه نقدی است. از این رو به منظور بهره‌برداری سهامداران بانک از سود سهمی که افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی نصیب آن‌ها خواهد کرد، مکلف به افزایش سرمایه نقدی هستیم. برای تحقق این راهبرد رایزنی‌های مناسبی با سازمان خصوصی‌سازی صورت گرفته و این مهم به سرانجام خواهد رسید.
وی با هدف اطمینان‌بخشی به سهامداران وفادار و بالقوه بانک، تصریح کرد: افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم تا اواخر آبان‌ماه سال جاری انجام خواهد شد و ترکیب توأمان افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم و تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت، منجر به ارزش‌گذاری واقعی سهام می‌شود.
صالحی با بیان اینکه سهام بانک در حال حاضر صرفاً با درنظر گرفتن تجدید ارزیابی دارایی ثابت در حال انجام و البته با رویکرد ترازنامه‌ای، زیر ۱۰ درصد خالص ارزش ذاتی (intrinsic value) مورد معامله قرار می‌گیرد، افزود: این در حالی است که پرتفوی سرمایه‌گذاری در تجدید ارزیابی محاسبه نمی‌شود و از این رو انتظار می‌رود سهامداران با شکیبایی حداقل تا پایان سال جاری با بانک همراهی کرده تا نتیجه این صبوری را نظاره‌گر باشیم.
معاون مالی بانک صادرات ایران با یادآوری اینکه افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم لازمه عملیاتی شدن افزایش سرمایه با روش تجدید ارزیابی دارایی‌ها است، افزود: با پافشاری و پشتکار تیم مدیریتی بانک این اتفاق قطعا رقم خواهد خورد و تمامی سهامداران «وبصادر» از راهبرد‌های مهم بانک صادرات ایران در سال ۱۴۰۲ بهره‌مند خواهند شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب جزئیاتی از دیدار عراقچی با پوتین و ابلاغ پیام رهبر انقلاب
کاخ کرملین از دیدار وزیر خارجه ایران با رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین خبر داد.
سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟ سردار آزمون پایتخت ۷ رو دیده؟
سردار آزمون با انتشار تصویری در صفحه خود در فضای مجازی برای پایتخت۷ نوشت:
کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم کارتال: برای بردن سپاهان به زمین می‌رویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به هواداران وعده داد که تیم سپاهان را از جایگاه دوم جدول رده‌بندی پایین خواهد کشید!
برگزیده
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن
معاون وزیر راه با اشاره به ابلاغ دستورالعمل وام ودیعه مسکن با همکاری بانک مرکزی گفت: مستأجران برای دریافت این وام باید اجاره‌نامه را در سامانه "تم" بارگذاری کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر