کد خبر: ۲۸۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸

بانک تجارت حامی بخش‌های مختلف اقتصاد ایران

بانک تجارت در شش ماهه ابتدایی سال 1402 در راستای عمل به شعار مهار تورم، رشد تولید، حمایت‌های گسترده و هدفمندی را از بخش‌های مختلف اقتصاد ایران اسلامی به عمل آورده است.
بانک تجارت حامی بخش‌های مختلف اقتصاد ایران

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی این بانک به بخش‌های مختلف اقتصادی در پایان شهریور 1402 به بیش از 4538 هزار میلیارد ریال بالغ شده که نشان از تداوم حمایت‌های گسترده بانک تجارت از بخش‌های مختلف اقتصادی دارد.

مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت در شش‌ماهه ابتدایی سال جاری به بخش خدمات 1526 هزار میلیارد ریال بوده و این شاخص در حوزه بازرگانی به بیش از 1054 هزار میلیارد ریال بالغ شده است.

بانک تجارت به‌عنوان حامی دیرینه‌ی صنایع گوناگون کشور در شش ماهه ابتدایی سال 1402 مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی خود به بخش صنعت و معدن را به 1076 هزار میلیارد رسانده و همچنین این شاخص آماری بانک تجارت در بخش صادرات در بازه زمانی مذکور به بیش از 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.

مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی بانک تجارت در این بازه زمانی به صنعت ساختمان و مسکن به بیش از 576 هزار میلیارد ریال بالغ شده و این بانک با هدف حمایت از بخش کشاورزی کشور مانده‌ی خالص تسهیلات اعطایی به این بخش را به بیش از 294 هزار میلیارد ریال رسانده است.

بانک تجارت در چارچوب کارویژه‌های حرفه‌ای خود، حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی با هدف توسعه پایدار ایران اسلامی را همواره وظیفه‌ی خود دانسته و مصمم است با توسعه همکاری با سطوح مختلف اقتصاد و صنعت کشور همچون همیشه نقش ماندگاری را از خود برجای گذارد.

برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر