کد خبر: ۲۷۲۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۵

افزایش سهم گروه فولاد مبارکه از تولید آهن اسفنجی کشور به ۳۲.۲ درصد

در سال گذشته میلادی، ایران با تولید ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آهن اسفنجی، رتبه دوم تولیدکننده جهانی آهن اسفنجی را به خود اختصاص داده که گروه فولاد مبارکه سهم ۳۲.۲ درصدی از این میزان تولید را به خود اختصاص داده است.
افزایش سهم گروه فولاد مبارکه از تولید آهن اسفنجی کشور به ۳۲.۲ درصد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان: معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه گفت: ایران در سال گذشته میلادی (از 11 دی 1400 تا 10 دی 1401) ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید کرد که از این میزان گروه فولاد مبارکه (6 مدول و 2 مگامدول احیا مستقیم فولاد مبارکه، 2 مدول احیا مستقیم فولاد هرمزگان و مدول‌های احیا مستقیم فولاد سبا و شرکت فولاد سفیددشت) در بازه زمانی یادشده با تولید 10 میلیون و 597 هزار تن آهن اسفنجی سهم 32.2 درصدی از کل آهن اسفنجی تولیدشده در کشور را به خود اختصاص داده ‌است.

غلامرضا سلیمی افزود: تولید آهن اسفنجی گروه فولاد مبارکه در سال 2021 میلادی به میزان 10 میلیون و 473 هزار تن و تولید این نهاده در کل کشور 31 میلیون و 850 هزار تن بوده است.

به گفته معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه از مهم‌ترین دلایل افزایش سهم فولاد مبارکه در تولید آهن اسفنجی کشور می‌توان به این موارد اشاره کرد: افزایش ظرفیت به‌دلیل انجام بهینه‌سازی در بخش‌های ریفورمر و فن‌های مکنده؛ افزایش راندمان کاتالیست‌ها؛ افزایش ظرفیت گاز فرایند با افزایش ظرفیت کمپرسور؛ بهبود پارامترهای کیفی فرایند تولید؛ کنترل و بهبود پارامترهای کیفی گندله تولیدی.

وی در همین زمینه افزود: این رشد تولید در حالی رقم خورده است که محدودیت گاز در فصل سرما باعث توقف تولید شده است. محدودیت گاز در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل به‌مراتب بیشتر اعمال شده و در سال گذشته میلادی باعث از دست رفتن 982 هزار تن تولید شده است؛ اما در فولاد مبارکه، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها، مدیریت و کاهش توقف‌ها، اعتماد به سرمایه‌های انسانی و اعتماد و اراده همکاران به اهداف شرکت از عواملی بوده است که علی‌رغم محدودیت‌های موجود در مصرف گاز، به موفقیت شرکت در تولید آهن اسفنجی و حفظ سهم گروه فولاد مبارکه منجر شده است.

گفتنی است به نقل از چیلان و بنا بر گزارش مطالعاتی که شرکت ملی فولاد ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) تدوین کرده‌اند، داده‌های مطالعات طرح جامع فولاد کشور (پایش سال ۱۴۰۱) حاکی از آن است که ایران با فاصله چشمگیر از دیگر کشورها رتبه دوم تولید آهن اسفنجی را در جهان دارد.

بنابراین گزارش، ایران در سال گذشته میلادی ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید کرد. رتبه نخست تولید جهانی آهن اسفنجی به هند اختصاص دارد و این کشور با تولید ۴۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال گذشته بزرگ‌ترین تولیدکننده آهن اسفنجی جهان بود.

همچنین بنابر این گزارش، روسیه، عربستان سعودی، مصر، مکزیک، آمریکا، امارات متحده عربی و الجزیره دیگر تولیدکنندگان بزرگ آهن اسفنجی جهان در سال ۲۰۲۲ میلادی محسوب می‌شوند.

در این سال روسیه ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن، عربستان ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تن، مصر ۶ میلیون تن، مکزیک ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تن، آمریکا ۵ میلیون تن، امارات ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن و الجزیره ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تن آهن اسفنجی تولید کردند.

کل تولید آهن اسفنجی جهان در سال گذشته میلادی از یک میلیارد و ۳۰۱ میلیون تن فراتر رفت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟ سایپا به بابک زنجانی می‌رسد؟
برخی رسانه‌ها از حضور بابک زنجانی با پشتوانه هلدینگ دات‌وان در فهرست متقاضیان خرید ۴۲ درصد سهام سایپا خبر داده‌اند. ادعایی که در صورت تایید نهاد‌های رسمی می‌تواند روند واگذاری در صنعت خودروسازی را با پرسش‌های تازه همراه کند.
آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان آغاز لابی وزیر اقتصاد پیشنهادی دولت در بهارستان
با وجود اینکه سیدعلی مدنی‌زاده هنوز به صورت رسمی از طرف دولت به مجلس معرفی نشده، اما در روز‌های اخیر استاد اقتصاد دانشگاه شریف لابی خود در مجلس را آغاز کرده و با برخی از نمایندگان دیدار‌هایی برای جلب رضایت آنها داشته است. گفته می‌شود عصر امروز تعدادی از نمایندگان با مدنی‌زاده ملاقات داشتند.
غنی سازی ادامه پیدا می‌کند غنی سازی ادامه پیدا می‌کند
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا امروز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت در مسقط عمان پایان یافت.
دلیل شهردار شدن زاکانی دلیل شهردار شدن زاکانی
شهردار شدن زاکانی حاصل مشارکت پایین در انتخابات شوراهاست و این همان نکته‌ای است که دختر جوان به آن اشاره نکرده چرا که دُز سیاسی نسل جدید دانشجو به قوت نسل‌های قبلی نیست و مانند اسلاف‌شان اهل سیاست و تحلیل از منظر نقش نظارت استصوابی نیستند و از منظر اجتماعی تحلیل می‌کنند.
پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان پایان دور چهارم مذاکرات ایران - امریکا در عمان
عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ترامپ رئیس جمهور امریکا، ریاست هیات‌های دو کشور را در مذاکرات برعهده دارند.
بحران در حکمرانی آب بحران در حکمرانی آب
چالش خشکیدگی ایران که ریشه در عوامل انسانی و محیطی دارد، در طول قرن‌های گذشته با تدبیر جوامع محلی مدیریت شده بود. با این حال قرار گرفتن تفکر «تامین تقاضا» به جای «مدیریت تقاضا» در مرکز سیاستگذاری آب، زمینه‌ساز سرایت بحران به حوزه شرب شده است.
۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آنچه مشهود است این است که ۳۹۰ هزار نفر از فرهنگیان اکنون فاقد مسکن هستند و طی تفاهم‌نامه‌ای که امروز با وزارت راه و شهرسازی امضا شد ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی هدف گذاری شده که ساخته شود
صفحه خبر بالای تصاویر