کد خبر: ۲۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۹

جمعه سیاه در ایران؛ کدام فروشگاه‎‌ها تخفیف دارند؟

در روز جمعه سیاه یا بلک فرایدی بسیاری از فروشگاه‌ها در سراسر جهان قیمت اجناس خود را چند درصد کاهش می‌دهند. در ایران کدام فروشگاه‌ها در جمعه سیاه شرکت می‌کنند؟
جمعه سیاه در ایران؛ کدام فروشگاه‎‌ها تخفیف دارند؟

جمعه سیاه به عنوان شروع فصل خرید در آمریکا است که تاریخچه آن به سال ۱۹۳۲ بازمی‌گردد. در روز جمعه سیاه بسیاری از فروشگاه‌ها در سراسر جهان قیمت اجناس خود را چند درصد کاهش می‌دهند. جمعه سیاه قبلاً جمعه بزرگ نام داشته است. جمعه سیاه شلوغ‌ترین روز برای لوله‌کش‌هاست. خریداران اینترنتی از حراجی‌های جمعه سیاه باید قبل از پرداخت وجه نسبت به صحت و سلامت اجناس خریداری شده خود اطمینان حاصل کنند.

جمعه سیاه در ایران؛ کدام فروشگاه‎‌ها تخفیف دارند؟

به گزارش تجارت‌نیوز، بلک فرایدی (Black friday) یا جمعه سیاه هرساله در آخرین جمعه ماه نوامبر برگزار می‌شود. امسال در ایران نیز جمعه سیاه با پنجم آذر مصادف شده است.

در این روز صاحبان کسب‌و‌کارها محصولات و خدمات خود را با تخفیف‌هایی از ۹ تا ۹۰ درصد ارائه می‌کنند، به همین دلیل افراد زیادی ترغیب می‌شوند تا در این روز خرید کنند.

امسال با توجه به شرایط کرونا و قرنطینه، علاقه مردم به خرید آنلاین افزایش پیدا کرد، به همین دلیل بلک فرایدی در دو سال گذشته بیشتر جنبه خرید اینترنتی دارد، از این رو فروشگاه‌های اینترنتی در بلک فرایدی نقش بیشتری ایفا می‌کنند.

جمعه سیاه در ایران؛ کدام فروشگاه‎‌ها تخفیف دارند؟

کدام فروشگاه‌ها در جمعه سیاه شرکت می‌کنند؟

در ایران نیز فروشگاه‌های اینترنتی بسیاری وجود دارند که در جمعه سیاه، تخفیف‌‌های متنوع و زیادی را بر روی کالا‌های خود اعمال می‌کنند.

دیجی کالا: دیجی‌کالا، همزمان با حراج بزرگ‌ترین فروشگاه‌های دنیا مثل آمازون، جمعه سیاه برگزار می‌کند. امسال نیز دیجی کالا اعلام کرده است که جمعه سیاه خود را از پنجم تا هفتم آذر برگزار می‌کند.

فروشگاه اینترنتی لباس: فروشگاه اینترنتی بانی مد نیز هر سال در روز بلک فرایدی تخفیف‌های ویژه‌ای را ارائه می‌دهد که تمامی خریداران بدون نیاز به مراجعه حضوری و با صرف کمترین هزینه می‌توانند تمامی محصولات برند را با تخفیف ویژه‌ خریداری کنند.

برنس مد یکی دیگر از فروشگاه‌های آنلاین لباس زنانه است که امسال تا ۷۰ درصد تخفیف محصولات برای جمعه سیاه در نظر گرفته است.

صنعت چرم : مارال چرم و نوین چرم دو صنعت چرم‌سازی در کشور، هر ساله تخفیف‌های جمعه سیاه را بر روی کالای خود اعمال می‌کنند. مارال چرم اعلام کرده است که ۵۰ درصد تخفیف بر روی برخی کالای خود می‌گذارد.

 

لوازم آرایشی و بهداشتی: فروشگاه آنلاین لوازم بهداشتی و آرایشی «خانومی» اعلام کرده که محصولات متنوعی را با ۴۰% تا ۷۰% تخفیف در روز جمعه سیاه ارائه می‌شوند.

موتن رو یکی دیگر از فروشگاه‌های اینترنتی در زمینه لوازم آرایشی و بهداشتی است که تخفیف‌هایی از ۲۰ تا ۹۰ درصد را برای جمعه سیاه امسال در نظر دارد.

شرکت‌های خدمات‌دهی: به نظر می‌رسد تخفیف‌های بلک فرایدی به حوزه خدمات‌دهی رسیده است، چرا که برخی از شرکت‌های خدمات‌دهی تخفیف‌های را بر روی خدمات خود ارائه داده‌ند.

این شرکت خدمات‌دهی اینترنتی تخفیفات ویژه‌ای را برای بلک فرایدی در نظر گرفته است. به عنوان مثال تا پایان روز جمعه، این شرکت سرویس اینترنت شش ماهه با سرعت ۱۶ گیگابیت حجم بین‌الملل را ۴۰ درصد تخفیف ارائه می‌دهد.

جمعه سیاه در ایران؛ کدام فروشگاه‎‌ها تخفیف دارند؟

فروشگاه‌های آنلاین در اینستاگرام

در پلفترم اینستاگرام فروشگاه‌های اینترنتی کوچک و بزرگی وجود دارند که به مناسبت فرا رسیدن جمعه سیاه تخفیف‌های خوبی بر روی محصولات خود اعمال کرده‌اند.

برخی از این فروشگاه‌ها آنلاین چند روز جلوتر جمعه سیاه را آغاز کرده‎اند تا مخاطبان بیشتری را جذب کند. به نظر می‌رسد بلک فرایدی برای این فروشگاه‌ها فرصتی مناسب به حساب می‌آید تا کسب‌وکار خود را توسعه دهند و افراد بیشتری آن‌ها را بشناسند.

در ایران، اجناس مورد نیاز مردم مانند وسایل الکترونیکی و تکنولوژی معمولا تخفیف ندارند یا اگر داشته باشند؛ بسیار ناچیز است. بنابراین بیشتر تخفیف‌ها برای لباس و لوازم آرایشی و بهداشتی ارائه می‌شوند.


بیشتر بخوانید: همسر عادل فردوسی پور کیست؟ +تصاویر دیده نشده


 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر