کد خبر: ۲۳۹۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴

ایران؛ نوزدهمین نیروی دریایی قوی جهان

در رده بندی سال ۲۰۲۳، نیروی دریایی ایران بالاتر از کشورهایی، چون کانادا، برزیل، استرالیا، یونان، هلند، اوکراین و بلژیک در رده نوزدهم جهان قرار گرفت.
ایران؛ نوزدهمین نیروی دریایی قوی جهان

مخاطب24:در رده بندی سالانه "فهرست جهانی کشتی‌های جنگی مدرن نظامی" (WDMMW) نیروی دریایی ایران با کسب امتیاز ۵۰.۳ در رده نوزدهمین نیروی دریایی قوی جهان قرار گرفت.

به گزارش عصرایران، در رده بندی سال ۲۰۲۳، ۳۶ نیروی دریایی جهان به عنوان قوی‌ترین نیروی دریایی جهان انتخاب شدند که ناوگان دریایی ایران در این رده بندی بالاتر از کشورهایی، چون کانادا، برزیل، استرالیا، یونان، هلند، اوکراین و بلژیک در رده نوزدهم جهان قرار گرفت.


بر اساس گزارش سال ۲۰۲۳ این رده بندی، نیروی دریایی ایران با ۶۶ واحد فعال تا نوامبر ۲۰۲۲ امتیاز ارزش واقعی ۵۰.۳ را کسب کرده است.


بر اساس این گزارش: نیروی دریایی ایران دارای ۲۵ زیردریایی، ۷ ناوچه، ۳ ناوگروه، ۱۲ کشتی گشتی فراساحلی و ۱۰ کشتی تهاجمی آبی خاکی است.

 

بر اساس مدعای این گزارش: در نیرو‌های دریایی ایران هیچ ناو هواپیمابر aircraft carriers، ناوشکن destroyer یا رزمناو cruiser warship وجود ندارد.


در این رده بندی همچنین میانگین سنی بدنه کشتی‌های جنگی ایران ۳۲.۶ سال اعلام شده است.


در این رتبه‌بندی تعداد کل کشتی‌های جنگی و زیردریایی‌ها، در کنار عواملی مانند سن یک ناوگان، پشتیبانی لجستیکی، و قابلیت‌های حمله و دفاعی بررسی شده است.


همچنین به توازن داخل نیرو‌ها و واحد‌های نیروی دریایی هر کشور نیز نگاه ویَژه‌ای داشته است: چند نوع دارایی مختلف دارند، و آیا آن‌ها دارایی‌های خود را در یک منطقه متمرکز می‌کنند.


این رده بندی بیشتر کشتی‌ها را شامل می‌شود، اما کشتی‌های کوچکتر، کشتی‌های گَشتی و کشتی‌های تشریفاتی تاریخی را از رده بندی کنار گذاشته است.


این رتبه بندی بین چندین کلاس از کشتی‌های رزمی تمایز قائل شد - انواع ناو‌های نسبتا کوچک و ناوچه‌ها و همچنین ناوشکن‌ها و رزمناو‌های بزرگتر؛ و در نهایت به هر نیروی دریایی یک "رده بندی ارزش واقعی" داده شد تا آن‌ها را در مقابل یکدیگر اندازه گیری کند.


بر اساس رده بندی امسال (۲۰۲۳) ۲۰ نیروی دریایی برتر جهان به ترتیب عبارتند از: ایالات متحده آمریکا، چین، روسیه، اندونزی، کره جنوبی، ژاپن، هند، فرانسه، انگلیس، ترکیه، ایتالیا، تایوان، مصر، کره شمالی، الجزایر، بنگلادش، اسپانیا، آلمان، ایران و استرالیا.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
برگزیده
دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد
واکنش فوری و مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به تصویب قطعنامه ضدایرانی؛ رئیس سازمان انرژی دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راه‌اندازی مجموعۀ معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران
قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا علیه برنامه هسته‌ای ایران، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.
سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟ سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟
یک خودروی زانتیا با رانندگی خانمی ۲۳ ساله با سرعت حادثه ساز ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در آزادراه همدان-ساوه توقیف و روانه پارکینگ شد
صفحه خبر بالای تصاویر