کد خبر: ۲۳۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱

خبر هولناکی که یک ایرانی به جهان خواهد داد

فیزیکدان برجسته «دانشگاه هاروارد» به همراهی گروهی از دانشمندان شامل «امیر سراج» اخترفیزیک‌دان ایرانی سعی دارد وجود بیگانگان را تا کمتر از یک ماه آینده ثابت کند.
خبر هولناکی که یک ایرانی به جهان خواهد داد

مخاطب24:فیزیکدان برجسته «دانشگاه هاروارد» به همراهی گروهی از دانشمندان شامل «امیر سراج» اخترفیزیک‌دان ایرانی سعی دارد وجود بیگانگان را تا کمتر از یک ماه آینده ثابت کند.


به نقل از دیلی میل، «آوی لوب» (Avi Loeb) استاد فیزیک «دانشگاه هاروارد» باور دارد که اثبات علمی وجود حیات فرازمینی هوشمند ممکن است در کمتر از یک ماه آینده به دست بیاید.


به گفته لوب، قطعات فلزی ریز به دست آمده از محل سقوط یک بشقاب‌پرنده شبیه به شهاب‌سنگ که در سال ۲۰۱۴ به اقیانوس آرام سقوط کرد، به اندازه‌ای محکم بودند که می‌توانستند یک آلیاژ مصنوعی باشند. لوب که سرپرست تلاش‌های صورت‌گرفته برای لایروبی و بیرون کشیدن قطعات از سواحل جزیره مانوس در ژوئن امسال بود، گفت: احتمال دارد که این یک فضاپیما باشد.



لوب که مدیریت مؤسسه تئوری و محاسبات را در «مرکز اخترفیزیک هاروارد اسمیتسونین» (CFA) بر عهده دارد، گفت که نتایج بررسی‌های صورت‌گرفته در ماه جاری قطعا می‌تواند نخستین تماس بشر با موجودات فضایی را آشکار کند.



وی افزود: من منتظر شنیدن اخبار بیشتری در عرض یک ماه آینده هستم و به آن امید دارم.



لوب گزارش داد که کمتر از چهار موسسه پژوهشی در حال حاضر تجهیزات علمی و پرسنل خود را با نمونه‌هایی از قطعات فلزی به دست آمده آموزش می‌دهند.



تجزیه‌وتحلیل‌های لوب، «امیر سراج» (Amir Siraj) اخترفیزیک‌دان ایرانی و دانشجوی سابق دانشگاه هاروارد و همچنین دانشمندان «فرماندهی فضایی آمریکا» (SPACECOM) نشان می‌دهند این قطعات که ۵۰ کُره عمدتا آهنی با قطر حدود ۰.۱ تا ۰.۷ میلی‌متر هستند، احتمالا از جرمی در بیرون از منظومه شمسی ما نشات گرفته‌اند.


همکاران لوب در آلمان، پاپوآ گینه نو و در دو دانشگاه برتر آمریکا اکنون مشغول بررسی دقیق کُره‌ها هستند تا تعیین کنند آیا ایزوتوپ‌های اتمی، ترکیب شیمیایی و سایر جزئیات آن‌ها می‌توانند وجود یک منشأ ماورایی را ثابت کنند یا خیر. لوب گفت: ما سعی داریم در عرض یک ماه یا بیشتر بررسی کنیم که این شهاب‌سنگ از چه چیزی ساخته شده است و آیا منشا فناورانه دارد یا خیر.



لوب و همکارانش این جرم را «IM ۱» نامیده‌اند که از عبارت «شهاب میان‌ستاره‌ای ۱» گرفته شده، اما نام فنی‌تر آن در کاتالوگ شهاب‌سنگ «مرکز مطالعات اجرام نزدیک به زمین» (CNEOS) ناسا، «CNEOS ۲۰۱۴۰۱۰۸» است.



در حال حاضر IM ۱ از نظر استحکام مواد، در رتبه اول فهرست ۲۷۳ گوی آتشین موجود در کاتالوگ شهاب‌سنگ ناسا قرار دارد که نشانه اولیه ارزش علمی آن است. به گفته لوب، IM ۱ به دلیل نیروی محرکه‌ای که داشت، سریع‌تر از ۹۵ درصد ستارگان نزدیک خورشید حرکت می‌کرد. همچنین، این جرم از مواد بسیار محکمی ساخته شده بود.



لوب این احتمال را نیز مطرح کرد که IM ۱ ممکن است یک کاوشگر بیگانه بوده باشد.



اندازه این جرم شهاب‌سنگ‌مانند، در محدوده کاوشگر‌های خود بشر از جمله فضاپیما‌های «وویجر» (Voyager) ۱ و ۲ است که اکنون در اعماق کیهان حرکت می‌کنند. کاوشگر اکتشافی بدون سرنشین وویجر ۲ در حال حاضر خود به یک جرم میان‌ستاره‌ای تبدیل شده است که در حال حاضر بیش از ۱۲.۳ میلیارد مایل از زمین فاصله دارد، اما همچنان سیگنال ضربان قلب خود را به ناسا می‌فرستد.



لوب خاطرنشان کرد: اگر چیزی شبیه به فضاپیمای وویجر در حال برخورد با سیاره ما باشد، به صورت یک شهاب‌سنگ ظاهر می‌شود. ما این موضوع را خواهیم فهمید.

برچسب ها: دانشمندان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۵
0
0
comments icon سلام معلوم نیست آمریکایی‌ها چه نقشه ای برای دنیا کشیده اند ومیخوان اذهان اذهان مردم دنیا را منحرف کنن و برنامه‌شان را اجرا کنن
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت