اگر قصد دارید حیاط منزل، پشت بام، ویلا و یا هر قسمت دیگری از منزل یا باغ خود را موزاییک کنید و در این خصوص کمی پرس و جو کرده باشید، احتمالا با انواع مختلف موزائیک ها روبرو شده اید که یکی از محبوب ترین آنها، موزائیک پلیمری می باشد. اما این نوع چه ویژگی هایی دارد؟
هدف ما در این محتوا بررسی کفپوش های پلیمری می باشد بنابراین اگر شما هم گمان می کنید که این نوع همان چیزی است که شما می خواهید، پس تا انتها با ما همراه باشید تا به بررسی مشخصات و مزایا و معایب موزاییک پلیمری بپردازیم.
کفپوش پلیمری ترکیبی از مواد شیمیایی و معدنی است که در آن با استفاده از تغییرات بافت مولکولی، سیمان به واکنش پلیمریزاسیون تبدیل می شود. کفپوش پلیمری شامل سیمان سفید، پلی استر، ماسه، پودر سنگ و رنگدانه است که پس از اختلاط برای تزریق در قالب آماده می شود.
موزاییک های پلیمری پس از تولید، در تست های آزمایشگاهی در دمای 50- درجه و 50+ مورد بررسی قرار می گیرند تا به بهترین و با کیفیت ترین نوع کفپوش پلیمری با جذب آب کم و ثبات رنگ مناسب برسند بنابراین این مورد از مزایای موزاییک پلیمری باعث می شود تا در شهرهای با دمای پایین مانند تبریز و همچنین شهرهایی مانند بندرعباس و اهواز که هوا بسیار گرم و مرطوب است، مناسب می باشند. همچنین این نوع کفپوش به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت، در مناطق شمالی کشور هم بسیار کاربردی است.
برای ساخت این نوع سنگ مصنوعی، مواد اولیه آن به همراه رزین با هم ترکیب می شوند تا یک مخلوط خمیری شکل ایجاد شود. سپس این مخلوط در قالب های مخصوص ریخته شده و به مرحله بعد منتقل می شود. در گام بعدی از ساخت موزائیک پلیمری به روش ویبره ای، قالب ها روی میز ویبره قرار می گیرند تا در اثر لرزش این دستگاه، حباب های اضافی از خمیر خارج شده و یک ترکیب یکنواخت ایجاد شود. پس از گذشت 24 ساعت موزائیک پلیمری به استحکام لازم رسیده و قابل استفاده می باشد.
این نوع از موزاییک ها دارای مزایای متعددی می باشند. همین امر محبوبیت و کاربرد آن ها را گسترش داده و خرید موزاییک به خصوص کفپوش های پلیمری را با استقبال گسترده ای روبرو کرده است. از جمله مزایا موزاییک پلیمری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
با وجود آنچه که تا به اینجا گفتیم اما موزائیک های پلیمری خالی از اشکال هم نیستند و نقاط ضعفی دارند. البته لازم به ذکر است که بیشتر این معایب به مرحله ساخت آن ها باز می گردد. از جمله معایب موزاییک پلیمری می توان به ذکر موارد زیر پرداخت:
دیگر نکته در خصوص موزاییک های پلیمری، استانداردهای تعریف شده برای آن ها و مزایای فراوانی است که آن ها شامل می شوند. در ادامه لیستی از این استانداردها آورده شده است.
حال که با مزایا و معایب موزاییک پلیمری آشنا شدیم، لازم است تا مروری بر کاربردهای گسترده آن هم داشته باشیم:
قیمت کاشی های پلیمری هم مانند سایر موزائیک های موجود در بازار تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. نوع و کیفیت مواد اولیه، ابعاد سنگ، طرح و رنگ، عیار سیمان به کار رفته برای ساخت موزاییک، تراکم آن، میزان مقاومت کاشی، شرکت تولید کننده و بسیاری از عوامل دیگر بر قیمت این موزائیک ها اثرگذار هستند.
بنابراین اگر شما هم قصد خرید کاشی پلیمری در طرح و رنگ دلخواه را دارید و می خواهید از به روزترین قیمت ها اطلاع یابید، وب سایت مجموعه خانه موزاییک این اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهد. همینطور کارشناسان مجموعه همواره آماده هستند تا به صورت تلفنی و یا آنلاین به شما مشاوره داده و شما را در امر خرید یاری نمایند.
این روزها خرید اینترنتی متقاضیان بسیاری پیدا کرده است و عده زیادی تمایل دارند کالای دلخواه خود را در منزل و به صورت آنلاین سفارش دهند. خرید موزاییک هم از این قاعده مستثنی نمانده است و فروشگاه های زیادی به منظور فروش اینترنتی کاشی، سرامیک و انواع موزائیک راه اندازی شده اند. اما برای خرید کدام را انتخاب کنیم؟ کدام یک از این فروشگاه ها کاملا معتبر هستند؟ این چالشی است که همواره بر سر راه خریداران وجود داشته است.
از این رو ما مجموعه خانه موزاییک را به شما معرفی می کنیم. مرکزی معتبر در زمینه فروش انواع موزاییک و کاشی که می تواند محصول دلخواه شما را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت برایتان ارسال کند.