کد خبر: ۲۳۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۸
بختیاری خبر داد

اهدای ۱۰۰ هزار جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد

رئیس کمیته امداد گفت: با اهدای ۱۰۰ هزار جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش، صف پشت نوبت جهیزیه تا پایان سال صفر می‌شود.
اهدای ۱۰۰ هزار جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد

مخاطب24:سیدمرتضی بختیاری با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان بر سه رکن اشتغال، مسکن و خودباوری و خوداتکایی استوار است، افزود: غیر از سالمندان و بیماران صعب‌العلاج، دیگر مددجویان باید در چرخه اشتغال قرار بگیرند.

 

وی پرهزینه‌ترین خدمت مددجویان و آرامش‌بخش خانواده‌های تحت حمایت را «مسکن» عنوان کرد و ادامه داد: در بحث احداث مسکن، سپاه، بسیج سازندگی و بنیاد مسکن با کمیته امداد همکاری دارند و انتظار داریم هر چه سریع‌تر مشکل مسکن مددجویان را به ویژه در روستاها حل کنیم.

 

رئیس کمیته امداد به موضوع درمان مددجویان اشاره کرد و گفت: برای درمان رایگان، سال گذشته در شورای عالی بهداشت مصوبه گرفتیم و در دولت تصویب شد تا فرانشیز درمان بیماران سرپایی به ۱۵ درصد کاهش یابد و بیماران بستری و صعب‌العلاج نیز رایگان درمان شوند البته تلاش می‌کنیم هزینه‌های جانبی درمان و بستری هم رایگان شود.

 

وی به اشتغال مددجویان اشاره کرد و افزود: هر سال باید ۵۰۰ هزار اشتغال برای مددجویان ایجاد کنیم و علاوه بر مددجویان می‌توانیم به دهک‌های یک تا ۵ تسهیلات اشتغال پرداخت کنیم.

 

بختیاری تصریح کرد: در سال قبل مراجعاتی از دهک‌های ۶ و ۷ برای دریافت تسهیلات اشتغال داشتیم که با تصویب شورای اشتغال، به این دو دهک نیز تسهیلات اشتغال پرداخت می‌شود.

 

رئیس کمیته امداد گفت: در بحث جهیزیه تا پایان سال در کشور پشت نوبتی نخواهیم داشت. در راستای اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب و قانون جوانی جمعیت، سال گذشته، ۸۲ هزار جهیزیه با کمک‌خیرین، کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام تهیه شده و امسال نیز ۱۰۰ هزار جهیزیه توزیع خواهیم کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر