کد خبر: ۲۲۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

دانشجو شدن متقلبین در کنکور با نظر مجلس

نزدیک هزار تن با تقلب در کنکور به موفقیت رسیده و به رغم افشای تقلبشان، مجوز حضور در دانشگاه‌ها را یافته اند؛ متقلبینی که برخی رشته‌های برتر دانشگاهی را به تصرف خود درآورده اند و حتی افشای تقلبشان هم برایشان عقوبتی نداشته است؛ نه عقوبتی برای ایشان و نه هیچ کس دیگری!
دانشجو شدن متقلبین در کنکور با نظر مجلس

مخاطب۲۴ : به نقل از تابناک ؛ نزدیک هزار تن با تقلب در کنکور به موفقیت رسیده و به رغم افشای تقلبشان، مجوز حضور در دانشگاه‌ها را یافته اند؛ متقلبینی که برخی رشته‌های برتر دانشگاهی را به تصرف خود درآورده اند و حتی افشای تقلبشان هم برایشان عقوبتی نداشته است؛ نه عقوبتی برای ایشان و نه هیچ کس دیگری!

پس از آنکه اخباری پیرامون موفقیت شماری از داوطلبان کنکور سراسری به کمک باند‌ها و شبکه‌های تقلب منتشر شد، کمتر کسی فکرش را می‌کرد، مسئولان بر این ادعا مهر تایید بزنند و بپذیرند که نزدیک هزار تن از دانشجویان فعلی دانشگاه ها، همان افرادی هستند که با تقلب در کنکور نتیجه خوبی گرفته اند و به مدد این تقلب، موفق به قبولی در دانشگاه ها، آن هم در رشته‌های برتر شده اند.

اتفاقی که حالا رخ داده و بی شک موجبات شگفتی بسیاری را فراهم آورده است؛ هرچند باز سخت است که بپذیریم این افراد متقلب شناسایی شده اند، اما خللی در کارشان به وجود نیامده و مشغول تحصیل در دانشگاه هستند! وضعیت عجیب و غریبی که در کمال ناباوری، عین واقعیت است، چون مسئولان نتیجه گرفته‌اند قوانین مجازات با متقلبین در کنکور، مختص به داوطلبین است و شامل دانشجویان نمی‌شود!

نکته عجیبی که وقتی وزیر علوم در حاشیه جلسه هیات دولت در این باره مورد سوال قرار گرفت، در پاسخ بدان اشاره و تاکید کرد که تعیین تکلیف این گروه بر اساس استفساریه از مجلس شورای اسلامی صورت گرفته و در آن اسفساریه، مجلس حکم کرده که، چون این افراد دانشجو شده‌اند و دیگر داوطلب نیستند، مشمول نیستند، باید سر کلاس بروند و درسشان را ادامه بدهند.

تصمیمی که زلفی گل در ادامه آن را «درست» توصیف کرد و یادآور شد که این موضوع مربوط به دوره حضور وی در این سمت نیست و تدبیر اندیشیده شده در دوران حضور او، اعلام نشدن نام افرادی که شائبه تقلبشان می‌رفته در زمره قبولی‌های کنکور بوده تا ابتدا روند صحت سنجی نتیجه شان ـ که با مصاحبه علمی یا حضور در آزمون‌های آزمایشی و... صورت می‌پذیرد ـ پشت سر گذاشته و در صورت رد شائبه، قبولی شان اعلام شود.



بدین ترتیب مشخص می‌شود، هیچ گزندی متوجه این گروه از دانشجویان که با تقلب به دانشگاه راه یافته اند، نشده و نخواهد شد؛ افرادی که نامشان مشخص است، بعضا در رشته‌های حساس و مهم مشغول به تحصیل هستند، اما، چون دانشجو لقب گرفته اند، مشمول مجازات تقلب در کنکور نیستند!

تصمیمی به غایت عجیب و دور از باور که اگر گفته می‌شد، عوامل دست اندرکار این تقلب شناسایی و دستگیر شده اند و مجازاتشان در حال اجرا یا در دست اجراست، یا اگر تاکید می‌گردید که عوامل همراهی کننده با این تقلب، چه آن‌هایی که دانسته و عامدانه با ایشان همراهی کرده اند و چه دیگرانی که نادانسته و مثلا با اعلام اسامی این افراد شائبه دار در شمار قبولی ها، به رهایی شان از مجازات یاری رسانده اند، متفاوت به نظر می‌رسید.

سکوتی که درباره تغییر قوانین نیز دیده می‌شود؛ همان قوانینی که به نوعی تاکید دارد «دزد نگرفته پادشاه است» و به آن‌هایی که با تقلب دانشجو شده و حق دیگران را به سخره گرفته و به ناحق از بیت المال بهره می‌برند تا پزشک، دندانپزشک، مهندس و... شوند و عوض ایشان برخی به رغم شایستگی از قبولی در دانشگاه بازمانده اند، هیچ کاری ندارد!

وضعیت غیرقابل قبولی که وزیر علوم مدعی است، عامل رقم خوردنش مجلس شورای اسلامی و استفساریه صادره از طرف ایشان است و تاکید دارد که تصمیم درستی هم بوده، چون برخورد با این کنکوری‌های متقلب در دانشگاه می‌توانسته آثار اجتماعی و روحی و روانی به دنبال داشته باشد! آثاری که گویی خبر حضور متقلبین در دانشگاه و تداوم فعالیت شبکه تقلب در کنکور با ارائه «نمونه کار» به دنبال نداشته و ندارد!

برچسب ها: کنکور تقلب
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد عارف برای نشست شانگهای وارد مسکو شد
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، برای حضور در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای و انجام رایزنی‌های دوجانبه، امروز وارد مسکو شد.
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر