کد خبر: ۲۱۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶

بایدن: ایالات متحده هیچ ارتباطی با اتفاقات روسیه ندارد

رئیس‌جمهور آمریکا ضمن تکذیب هرگونه ارتباط واشنگتن با تحولات اخیر روسیه اعلام کرد که «واشنگتن هیچ گونه ارتباطی با آنچه که در روسیه رخ می‌دهد، ندارد».
بایدن: ایالات متحده هیچ ارتباطی با اتفاقات روسیه ندارد

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛‌ رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه در سخنانی با اشاره به تحولات اخیر روسیه و شورش گروه نظامی خصوصی واگنر گفت: من از تیم امنیت ملی آمریکا خواسته‌ام که وضعیت روسیه را زیر نظر داشته باشد تا مسکو مطمئن شود که ما با متحدان همسو هستیم. به تیم امنیت ملی آمریکا دستور داده‌ام که مجموعه‌ای از سناریو‌ها را آماده کنند.

وی تصریح کرد: ما به صراحت اعلام کرده‌ایم که ایالات متحده هیچ ارتباطی با آنچه در روسیه اتفاق می‌افتد، ندارد.

بایدن افزود: من با متحدان توافق کردم که هیچ بهانه‌ای دست پوتین برای سرزنش ناتو به خاطر آنچه در روسیه اتفاق می‌افتد، ندهیم.

همزمان وزیر خارجه انگلیس گفت: کودتای پریگوژین چالشی بی‌سابقه برای اقتدار پوتین است و توجیه جنگ روسیه در اوکراین را از بین برده است.

شورشیان واگنر به رهبری پریگوژین روز شنبه صبح به سمت مسکو به راه افتادند تا به گفته خود رهبران نظامی «فاسد» روسیه را برکنار کنند، اما کمی بعد با میانجی‌گری رئیس‌جمهوری بلاروس، واگنری‌ها به مواضع تحت کنترل خود در خاک اوکراین برگشتند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که پرونده جنایی علیه پریگوژین مختومه شده و او با ضمانت شخص ولادیمیر پوتین به بلاروس می‌رود.

یوگنی پریگوژین امروز دوشنبه در اولین سخنان پس از ماجرا‌های روز‌های گذشته که در فایلی صوتی منتشر کرد، گفت: ما هدف حملات وزارت دفاع قرار گرفتیم، اما به پایگاه‌های خود برگشتیم تا خونی از سربازان روس ریخته نشود.

وی اظهار داشت: هدف ما بر اندازی رهبری روسیه نبود، اما تصمیم گرفته شده بود تا اول ژوئیه گروه ما منحل شود و تصمیم ما برای جلوگیری از این اقدام بود.

برچسب ها: روسیه امریکا
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.