کد خبر: ۳۷۰۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰

واکنش تند چین به طرح منع فعالیت تیک‌تاک در آمریکا

چین در واکنش به تصویب لایحه‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا مبنی بر اجبار تیک‌تاک به قطع روابط با شرکت مالک چینی‌اش، بایت دانس، روز پنجشنبه ۱۴ مارس (۲۴ اسفند) اعلام کرد که آمریکا از «منطق راهزنان» استفاده می‌کند.
واکنش تند چین به طرح منع فعالیت تیک‌تاک در آمریکا

مخاطب ۲۴- مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه طرحی را تصویب کرد که به موجب آن بایت دانس شش هفته فرصت دارد تا دارایی‌های آمریکا در تیک‌تاک را به این کشور واگذار کرده و پیوندش با شرکت مادر را قطع کند، وگرنه فعالیت این پیام‌رسان در ایالات متحده ممنوع می‌شود.

به نقل از یورونیوز، وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک کنفرانس مطبوعاتی منظم گفت: «لایحه تصویب شده توسط مجلس نمایندگان آمریکا، این کشور را در طرف مقابل اصول رقابت منصفانه و قوانین اقتصادی و تجاری بین‌المللی قرار می‌دهد.»

بیشتر بخوانید

او گفت: «اگر بتوان از دلایل به اصطلاح امنیت ملی برای سرکوب خودسرانه شرکت‌های ممتاز دیگر کشور‌ها استفاده کرد، دیگر انصاف و عدالتی وجود ندارد. وقتی کسی چیز خوبی را می‌بیند که شخص دیگری دارد و سعی می‌کند آن را برای خودش بگیرد، این کاملاً منطق راهزنان است.»

وی افزود: «نحوه برخورد آمریکا با مسئله تیک‌تاک به دنیا این امکان را می‌دهد که به وضوح ببیند آیا به اصطلاح قوانین و نظم ایالات متحده برای جهان مفید است یا این که آن‌ها فقط به خودشان خدمت می‌کنند.»

محبوبیت این اپلیکیشن ویدیوی کوتاه در سراسر جهان افزایش یافته است، اما مالکیت آن توسط غول فناوری چینی، بایت دانس و ادعای آن مبنی بر تابعیت از حزب حاکم کمونیست پکن باعث نگرانی کشور‌های غربی شده است.

برچسب ها: امریکا
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.