کد خبر: ۲۰۷۶۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷

نگرانی جدید در مورد کلاهبرداری از طریق تقلید صدا با هوش مصنوعی

مشاهدات تازه نگرانی‌ها در مورد کلاهبرداری از طریق فناوری هوش مصنوعی را افزایش داده است.
نگرانی جدید در مورد کلاهبرداری از طریق تقلید صدا با هوش مصنوعی

مخاطب24:زنی پس از شنیدن صدای گریه دخترش در تماس تلفنی دچار نگرانی شد؛ تماسی که در آن یک مرد مدعی ربودن دختر او شده و از این زن تقاضای باج کرده است.


لحن صدای دختر در این تماس صدای واقعی او نبود، بلکه توسط فناوری هوش مصنوعی در تلاش برای انجام یک کلاهبرداری ایجاد شده بود؛ موضوعی که نگرانی‌ها در مورد سوءاستفاده از هوش مصنوعی را افزایش داده است.


کارشناسان تأکید کرده‌اند که برجسته‌ترین خطر هوش مصنوعی توانایی این فناوری در از بین بردن مرز بین واقعیت و تخیل و ارائه ابزار‌های موثر و ارزان به مجرمان است.


کلاهبرداری‌های تلفنی اخیر با استفاده از ابزار‌های تقلید صدا مبتنی بر هوش مصنوعی که به راحتی و به صورت آنلاین در دسترس هستند، مقامات را نگران کرده‌اند.


جنیفر دی استفانو، مادری که در آریزونا زندگی می‌کند، از طریق تلفن صدایی را می‌شنود که می‌گوید: "مامان، کمکم کن، لطفا کمک کن. " این مادر فکر کرده بود که صدا متعلق به دختر ۱۵ ساله اش است که برای تمرین اسکی به بیرون رفته است؛ و در مصاحبه‌ای با یک شبکه تلویزیونی محلی، در ماه آوریل گفت: "صدا مانند صدای دخترم بود، با همان گریه‌های دخترم. من یک لحظه شک نکردم که ممکن است او نباشد. " کلاهبردار که از شماره ناشناس با مادر تماس گرفته بود در ازای آزادی دختر یک میلیون دلار درخواست کرده بود.


اکنون این حادثه که پس از تماس دی استفانو با دخترش به سرعت به پایان رسید، در دست بررسی مقامات ذی‌ربط است و در افشای کلاهبرداری‌های احتمالی ناشی از استفاده مجرمان سایبری از برنامه‌های هوش مصنوعی نقش داشته است.


وسیم خالد، مدیر عامل شرکت Blackbird.ai، تأکید کرد که رونویسی صدای هوش مصنوعی، که تشخیص آن از صدای انسان تقریباً غیرممکن شده است، به افراد بد نیت مانند کلاهبرداران اجازه می‌دهد تا اطلاعات و مبالغی را از قربانیان به روشی مؤثرتر به دست آورند.


بسیاری از برنامه ها، رایگان و به طور گسترده و آنلاین در دسترس هستند که امکان کپی صدای واقعی یک فرد را از طریق یک برنامه هوش مصنوعی بر اساس ضبط کوتاه صدای آن شخص فراهم می‌کنند. کلاهبردار می‌تواند ضبط‌های مشابهی از محتویات ارسال شده توسط قربانی را به صورت آنلاین بدست آورد.

 

یک نظرسنجی از حدود ۷۰۰۰ نفر در ۹ کشور، از جمله ایالات متحده، نشان داد که از هر چهار نفر یک نفر هدف تلاش برای کلاهبرداری توسط هوش مصنوعی قرار گرفته است یا فردی را می‌شناسد که تحت تاثیر فرآیند مشابهی بوده است.


بر اساس این نظرسنجی که ماه گذشته توسط شرکت Mac Avi Labs منتشر شد، ۷۰ درصد از افراد مورد بررسی اظهار داشتند که از توانایی خود در تشخیص صدای واقعی و صدای بازتولید شده مطمئن نیستند.


چندی پیش و پس از آنکه تعدادی از کاربران اینترنت کلیپی جعلی از "اما واتسون" بازیگر زن، در حال خواندن گزیده‌هایی از کتاب Mein Kampf آدولف هیتلر را منتشر کردند، استارتاپ Eleven Labs مجبور شد اعتراف کند که ابزار رونویسی صدای هوش مصنوعی آن می‌تواند برای اهداف مخرب نیز استفاده شود.


براین اساس، ما به سرعت به نقطه‌ای نزدیک می‌شویم که دیگر نمی‌توانیم به محتوای پست آنلاین اعتماد کنیم و برای این منظور باید از فناوری‌های جدید استفاده کنیم تا مطمئن شویم شخصی که فکر می‌کنیم در حال صحبت با او هستیم واقعاً همان کسی است که می‌خواهیم با او ارتباط برقرار کنیم.

برچسب ها: کلاهبرداری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر