کد خبر: ۲۰۲۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۹

انتخاب «سلاح ورزی» به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران

انتخابات هیات رئیسه اتاق ایران طبق برنامه از پیش تعیین شده امروز برگزار و در نهایت با حواشی‌ای که به همراه داشت، نایب رئیس سابق اتاق ایران، جانشین شافعی شد.
انتخاب «سلاح ورزی» به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران

مخاطب۲۴ : به نقل از تابناک ؛ صبح امروز انتخابات هیات رئیسه دوره دهم هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزاری شد و اعضای جدید هیات نمایندگان اتاق ایران، ۷ عضو هیات رئیسه پارلمان بخش خصوصی شامل رئیس، ۴ نایب رئیس، خزانهدار و منشی را با رای خود انتخاب کردند.

بر این اساس، صبح امروز اولین نشست هیات نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با دستور جلسه برگزاری انتخابات هیات رئیسه آغاز شد.

در ابتدای جلسه غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران در دوره نهم سخنرانی کرد. شافعی ضمن تبریک آغاز دوره جدید هیات نمایندگان اتاق ایران، گفت: شرایط خاص اقتصادی و چالش‌های موجود، گذر از این وضعیت را مشروط به همگرایی آحاد مردم، نخبگان، فعالان بخش خصوصی، تصمیمسازان و دولتمردان کرده است و جز با تعامل و همنشینی نمیتوانیم به اجماع و حل چالشهابرسیم و هیچ محفلی بهتر از اتاق ایران برای ظهور این وفاق نیست. او اعضای اتاق ایران را عصاره صاحبان کسبوکار دانست که باید در رویداد‌هایی مانند انتخابات، بلوغ خود را نشان دهند.

به باورشافعی اجماع بین بخش خصوصی و همه بخش‌های کسبوکار نشان از شخصیتی محترم و قابل اعتنا در کشور برای اتاق ایران استو در این بین اتاق باید مملو از نجابت در راه رسیدن به کمال قدم بردارد. رئیس اتاق ایران در دوره نهم، ابراز امیدواری کرد: در این انتخابات هر چه به ارتقای جایگاه بخش خصوصی کمک میکند، اتفاق بیفتد تا بتوانیم با هم قدم‌های محکمی در راستای پیشبرد اهداف اقتصادی کشور برداریم.

در ادامه حسین میرمحمدصادقی، رئیس انجمن نظارت بر انتخابات، با نگاهی به آنچه از آغاز روند برگزاری انتخابات دوره دهم هیات نمایندگان اتاق‌های سراسر کشور از آذر سال ۱۴۰۱ تا به امروز گذشته، به برخی تنش‌ها و چالش‌هایی که در این بین پیش آمد، اشاره و تاکید کرد که با همه این مسائل، کار به سامان رسید.

او با اشاره به شروط احراز هویت‌ها و تایید صلاحیت‌ها و برخی مسائلی که رخ داد، تصریح کرد: انجمن نظارت از همان ابتدا، قانونمندی را دنبال کرد و هیچ فشار و توصی‌های را مبنا قرار نداد، هرچند نمیتوان ادعا کرد که بدون ایراد و اشتباه بوده است. در این راستا تغییر زمانبندی‌ها یکی از موضوعاتی بود که درباره آن زیاد بحث میشد؛ اما انجمن زیر بار نرفت تا طبق قانون و آییننامه عمل کند.


اشاره میرمحمدصادقی به موضوع احراز هویت‌ها و تایید صلاحیت‌ها در حالی بود که شب گذشته نیز جهانبخش سنجابی دبیر و سخنگوی انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی در گفتگو با ایرنا ضمن تکذیب شایعات تعویق انتخابات اظهار داشت: تا این لحظه وزارت اطلاعات هیچ مکاتب‌های با انجمن نداشته و فقط حراست وزارت صمت مکاتباتی داشت که در مکاتبات اول ۲۵ نفر را تایید و فقط با یک نفر مخالفت کرد.


وی ادامه داد: در مکاتبه دوم حراست وزارت صمت ۱۰ نفر دیگر تایید شدند و اعلام شد که در مورد وضعیت یک نفر اعلام نظر امکان پذیر نیست. در مکاتبه سوم نیز یک نفر مورد تایید قرار گرفت و ممکن است یا فردا در مکاتبات دیگر افرادی مورد تایید قرار بگیرند.


سخنگوی انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی گفت: این انجمن نظارت تبصره ۲ ذیل بند هفتم آییننامه انتخابات هیئت رئیسه را حتماً رعایت میکند و اگر تکلیفی افزون بر آن بر عهده انجمن باشد، نخواهیم پذیرفت.


سنجابی بیان داشت: بر اساس این بند آییننامه، انجمن نظارت بر انتخابات اتاق بازرگانی برای کاندیدا‌های هیئت رئیسه مکلف است از وزارت اطلاعات استعلام بگیرد و وزارت اطلاعات نیز باید در مدت ۱۰ روز کاری از زمان ارسال اسامی پاسخ بدهد. اگر پاسخی ارسال نکند به معنی تایید تلقی خواهد شد و انجمن این تبصره را اجرا خواهد کرد.

رئیس جدید اتاق ایران انتخاب شد

حدود ساعت ۱۱ امروز، حسین سلاح ورزی، حسین پیرموذن و یونس ژائله برای تصدی ریاست پارلمان بخش خصوصی اعلام کاندیداتوری کردند و هر یک از نامزد‌های ریاست اتاق ایران به مدت ۳ دقیقه سخنان انتخاباتی و برنامه خود برای اداره اتاق را ارائه کردند.

انتخاب «سلاح ورزی» به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران


طبق اعلام منشی هیات رئیسه سنی جلسه، تعرفه‌های رای برای انتخاب ریاست اتاق ایران در میان هیات نمایندگان توزیع شد و سپس شمارش آرای اخذ شده برای انتخاب رئیس اتاق ایران در دوره دهم آغاز شد. در نهایت بر اساس شمارش آرای انتخابات رئیس اتاق ایران، حسین سلاح ورزی ۲۶۵ یونس ژائله ۹۵ رای و حسین پیرموذن ۶۲ رای کسب کردند. کل آرای اخذ شده ۴۲۶ رای بوده است. از این تعداد ۴ رای باطل اعلام شد؛ بنابراین حسین سلاحورزی با کسب ۲۶۵ رای حائز بالاترین رای برای کرسی ریاست پارلمان بخش خصوصی در دوره دهم شد.

برچسب ها: اتاق بازرگانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
برگزیده
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر