کد خبر: ۳۳۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳

هشدار مهم اتاق بازرگانی؛ وضعیت قرمز تولید

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: نگاه اجمالی به گزارش شامخ نشان می‌دهد اوضاع تولید وخیم است و میزان فعالیت کسب و کار‌ها به کمترین سطح در ده ماهه اخیر رسیده است.
هشدار مهم اتاق بازرگانی؛ وضعیت قرمز تولید

مخاطب 24- حسین سلاح ورزی رییس اتاق بازرگانی ایران در هفتمین جلسه هیات نمایندگان این اتاق گفت: درسال جاری میلادی اتاق ایران بعد از ۲۴ سال موفق شد دوباره میزبان اجلاس آی سی سی باشد و در این رویداد میزبان ۵۷ کشور مسلمان خواهد بود. همچنین در این سال می‌توانیم میزبان بخش خصوصی کشور‌های در حال توسعه باشیم؛ بنابراین اتاق‌های شهرستان باید این موضوع را در دستور جلسه خود قرار دهند.

سلاح ورزی تصریح کرد: باید در مسیر اصلاح ساختار مالی اتاق و بودجه ریزی عملیاتی گام برمی‌داریم در همین راستا برای بهینه سازی فعالیت‌های اتاق بازرگانی کمیته تحول را شکل دادیم و آیین نامه مربوط به کمیسیون‌ها را بازنگری کردیم.

رییس اتاق ایران در ادامه از لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت و خاطرنشان کرد: با وجودی که هدف دولت از تنظیم بودجه بهبود وضعیت کشور است، اما این لایحه در صورت تصویب به تشدید رکود و افزایش هزینه‌های تولید می‌شود.

او افزود: نگاه اجمالی به گزارش شامخ نشان می‌دهد اوضاع تولید وخیم است میزان فعالیت کسب و کار‌ها به کمترین سطح در ده ماهه اخیر رسیده است.

سلاح ورزی ادامه داد: از مرداد سال ۱۴۰۰ تا آذر امسال، کمترین میزان صادرات را داشتیم همچنین شاخص میزان فروش کالا در آذر نشان می‌دهد برای دومین ماه متوالی کمترین فروش را در ماه داشتیم. همچنین تولیدکنندگان برای ششمین ماه متوالی با کمبود منابع رو به رو هستند.

او ادامه داد: پیشنهاد ما در بخش خصوصی این است که تغییر جدی دولت در سیاست‌های اقتصادی صورت بگیرد و تولید رقابت پذیر داخلی تقویت شود.

رییس اتاق ایران اظهار کرد: در تنظیم بودجه به هماهنگی سیاست‌های پولی و مالی توجه نشده است، سیاست‌ها به گونه‌ای است که همه منابع بانکی در اختیار دولت قرار گرفته است پیشنهاد ما در بخش خصوصی این است که سیاست در اختیار قرار دادن منابع نامحدود بانکی برای دولت تجدیدنظر شود.

او ادامه داد: در سال جاری مثل سنوات قبل دولت سهم صندوق توسعه ملی را واریز نکرده، اتاق ایران اعلام می‌کند که این موضوع باید اصلاح شود.

سلاح ورزی اضافه کرد: قدرت خرید داخلی کاهش شدید داشته، قوانین صادراتی هم به کاهش فروش انجامیده است؛ بنابراین باید در قوانین رفع تعهد ارزی بازنگری شود این در حالی است که مواد اولیه بسیاری بنگاه‌ها وارداتی است و تخصیص ارز به درستی صورت نمی‌گیرد همه این‌ها به تضعیف تولید می‌انجامد

او در نهایت به موضوع افزایش تعطیلی پایان هفته و ترتیب آن اشاره کرد و گفت: به این موضوع باید به طور جدی در ارتباطات تجاری بین المللی توجه شو. د تعطیلی روز شنبه به جای پنج شنبه سبب می‌شود که قطع ارتباط ما با جهان به سه روز از چهار روز کاهش یابد.

 

منبع: اقتصاد نیوز

برچسب ها: اتاق بازرگانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر