کد خبر: ۱۹۶۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۲
ایران خودرو تاکید کرد

۲۰۷ با موتور TU۳ مطابق با الزامات استانداردی است

گروه صنعتی ایران خودرو با تاکید بر این که پژو ۲۰۷ با موتور TU۳ تمام استاندارد‌های ایمنی الزامی را دریافت کرده، این محصول را منطبق با استاندارد‌های مورد نیاز نظیر برخورد از رو به رو، استاندارد برخورد جانبی و استاندارد برخورد عابر پیاده دانست که این استاندارد‌ها در گواهی‌های بین المللی ثبت شده و مورد تایید مراجع بین المللی است.
۲۰۷ با موتور TU۳ مطابق با الزامات استانداردی است

۲۰۷ با موتور TU۳ مطابق با الزامات استانداردی است

مخاطب24:در پی درج مطالبی درخصوص ویژگی‌های محصول پژو ۲۰۷ با موتور TU۳ در رسانه ها، ایران خودرو عنوان کرده، به دلیل محبوبیت خودرو پژو ۲۰۷، مقرر شد این محصول با موتور TU۳ به عنوان محصول پایه در خانواده محصولات پژو ۲۰۷ تعریف و به بازار عرضه شود.
براساس این گزارش، این محصول دارای امکاناتی نظیر سیستم‌های تهویه اتوماتیک، مالتی مدیا، کروز کنترل، دوربین دید عقب، ترمز جلو دیسکی، چراغ‌های روز (دی لایت)، سیستم کنترل صوتی روی غربیلک فرمان و آیینه‌های برقی است.
این خودروساز، با اشاره به مزایای بهره برداری از موتور TU۳ بر روی محصولات تولیدی از جمله محصول پژو ۲۰۷ تاکید کرده، در زمینه مصرف سوخت، این موتور کم مصرف‌ترین موتور خانواده ایران خودرو است و استفاده از این موتور این امکان را می‌دهد تا طیفی از محصولات با تنوع قوای محرکه در سبد محصولات تولیدی این شرکت قرار گیرد.
شرکت‌های خودروساز در دنیا به منظور پاسخ به تقاضای مشتریان، عموما طیف متنوعی از موتور‌ها را متناسب با کلاس ابعادی بر روی یک محصول کالیبره و به بازار عرضه می‌کنند، با این رویکرد، شرکت پژو نیز طیف متنوعی از موتور‌ها با حجم متفاوت را بر روی خانواده محصولات خود، تولید و به بازار عرضه کرده است.
در همین راستا شرکت ایران خودرو نیز با هدف پوشش طیف گسترده تری از مشتریان، خودروی پرطرفدار و پرتقاضای ۲۰۷ را با موتور TU۳ به عنوان یک خودرو کم مصرف‌تر در سبد محصولات تولیدی خود عرضه کرده است.
موتور TU۳ کم حجم‌ترین موتور ایران خودرو به شمار می‌رود و با وجود حجم پایین، راندمان مطلوبی دارد.
ایران خودرو تاکید کرده، این محصول یکی از خودرو‌های جدید تولیدی این خودروساز است که قاعدتا قیمت آن متناسب با تغییرات قیمتی برخی نهاده‌های تولید تعیین شده است.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر