کد خبر: ۱۹۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۹

مشارکت همگانی راهکار حل مشکلات کشور

مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، کار عالمانه، مشارکت همگانی و ایمان و باور را راهکار حل مشکلات کشور دانست و گفت: نیاز است که علم و مشارکت همه اقشار و جناح‌ها را با هم داشته باشیم
مشارکت همگانی راهکار حل مشکلات کشور

مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، کار عالمانه، مشارکت همگانی و ایمان و باور را راهکار حل مشکلات کشور دانست و گفت: نیاز است که علم و مشارکت همه اقشار و جناح‌ها را با هم داشته باشیم و ایمان و جهاد بر آنها سوار شود و در این زمان است که به اهدافمان خواهیم رسید.

مشارکت همگانی راهکار حل مشکلات کشور

مسعود پزشکیان در گفت و گو با خبرنگار شفقنا با اشاره به راهکار حل مشکلات اقتصادی کشور، اظهار کرد: حل تمام مشکلات، اصول روشنی دارد؛ دروقع هر رشته و مشکلی یکسری کارشناس‌های متخصص در دنیا دارد؛ به عنوان مثال مسایل اقتصادی در صنعت، یک کارشناس و در کشاورزی متخصص دیگری دارد بنابراین ابتدا برای حل مشکلات کشور باید این کارشناس‌ها را پیدا کنیم. برای فوتبال ایران، مربی های خارجی می آورند که بسیار تاثیر گذار است و بدون توجه به اینکه این افراد نماز می‌خوانند یا نه و آیا اخلاقیات را رعایت می‌کنند یا نه و فقط صرف داشتن تخصص، پول کلانی را به آنها می‌دهیم اما در حوزه‌های اقتصادی این کار را انجام نمی‌دهیم.

از میان کارشناسان بهترین را انتخاب نمی‌کنیم

وقتی علم نداشته باشیم، جهادی عمل کردن معنایی ندارد

او در ادامه افزود: برای اقتصاد، صنعتِ کشاورزی و بسیاری حوزه‌های دیگر نه تنها از خارج کسی را نمی آوریم بلکه حتی از میان کسانی که در داخل هستند، بهترین ها را انتخاب نمی کنیم؛ در نتیجه با حرف زدن مملکت درست نمی شود. می گوییم باید جهادی عمل کنیم اما وقتی علم نداشته باشیم، جهادی عمل کردن معنایی ندارد چراکه مثلا شما که پزشک نیستید برای بیمار هیچ کاری نمی توانید انجام دهید و اول باید مهارت کسب  کنید. ۴۰ سال است شعار می دهیم و صبر می‌کنیم ببینیم این شعارها به کجا می رسد.

نیاز به علم و مشارکت همه اقشار برای حل مشکلات کشور داریم

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر راه را درست طی نکنیم به نتیجه نخواهیم رسید، تصریح کرد: برای پیشبرد اهداف کشور نیاز است که علم و مشارکت همه اقشار و جناح‌ها را با هم داشته باشیم و ایمان و جهاد بر آن سوار شود. در حال حاضر دولت سیزدهم یک دست است و می توانند بدون اتهام زنی به یکدیگر برای حل مشکلات کشور قدم بردارند اما بعید می دانم با این ساختار یکدستی که درست کردند مشکلات به زودی حل شود چراکه برای حل مشکلات همه باید حضور داشته باشند.

دولت به جای آوردن سرمایه گذار خارجی، سرمایه گذاران داخلی را حفظ کند

پزشکیان در پایان خاطرنشان کرد: شرایط فعلی ما بدتر از جنگ است و در زمان جنگ از همه اقشار و گروه‌ها در بسیج حضور داشتند؛ بنابراین برای حل مشکلات کشور نیاز به همین بسیج متشکل از همه مردم داریم اما بسیاری از جوانان و کارشناسان ما متاسفانه در حال ترک کردن کشور هستند. دولت می گوید سرمایه گذار خارجی می آوریم اما من به آنها می‌گویم که اول لطف کنید سرمایه گذاران داخلی که سرمایه گذاری کرده و زحمت کشیدند را حفظ کنید بعد به فکر وارد کردن سرمایه گذار خارجی باشید.چراکه  سرمایه گذار خارجی باید مطمئن باشد که پشتیبانی‌های لازم برای رشد و فعالیت آنها صورت خواهد گرفت  و این اطمینان با حمایت ما از سرمایه گذاران داخلی حاصل می شود.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر