کد خبر: ۴۶۸۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۳

پزشکیان: حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم

رئیس جمهور منتخب در دیدار با اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران، گفت: حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم، عده خاصی قدرت را در دست گرفته و به دنبال حاکم کردن منویات خود هستند، اگر ما نیز بخواهیم اینگونه عمل کنیم، امکان‌پذیر نیست.
پزشکیان: حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رییس جمهور منتخب با اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران دیدار و گفتگو کرد. پزشکیان در این دیدار با اشاره به برداشت نادرست برخی افراد از اظهارات خود در مجلس، گفت: بنده روز گذشته در مجلس عنوان کردم که جریاناتی در خارج از کشور نمی‌خواستند که مردم در انتخابات حضور پیدا کنند، اما مردم با حضور خود مشتی بر دهان این افراد زدند، برخی تصور کردند که بنده عنوان کرده ام که مشتی بر دهان افرادی که در انتخابات شرکت نکرده اند، زده شد. رییس جمهور منتخب تاکید کرد: به هیچ وجه منظور بنده افرادی که در انتخابات حضور پیدا نکردند، نبود و از این اظهارات بنده اشتباه برداشت شد، آن‌هایی هم که پای صندوق‌های رای نیامدند، هم مردم ما هستند، منظور بنده افرادی بود که نمی‌خواستند مردم در انتخابات حضور پیدا کنند. آن‌ها نمی‌خواستند حتی ١٠ درصد هم در انتخابات شرکت کنند و ۵٠ درصد مردم حضور پیدا کردند. پزشکیان با بیان اینکه مسیر پیش رو جاده صافی نیست و پر از سنگ و سنگلاخ است و نمی‌توان به تنهایی این راه را رفت، افزود: در این مسیر و برای رعایت عدالت قدم اول این بود، شاخص مشخص کنیم که در این راستا شاخص‌ها با کمک دانشکده مدیریت مشخص شد، سپس به کمیته‌ها و احزاب اصلاح‌طلب، اصولگرا و مستقل عنوان کردیم که نظراتشان را ارائه و افراد مدنظرشان را اعلام کنند.

بیشتر بخوانید

وی با تاکید بر اینکه اگر شاخص وجود داشته باشد، افراد بر اساس این شاخص‌ها وزن می‌شوند و دیگر دعوایی وجود ندارد، ادامه داد: یکی از موضوعات در انتخاب کابینه، پیدا کردن افراد کمتر از ۵٠ سال براساس شاخص‌ها بود که پیدا کردن این افراد به این سادگی نیست، چراکه این فرد باید پاکدست، جسور، با تجربه و با انگیزه باشد، در حال حاضر باید با این شاخص‌ها حرکت کنیم، البته ممکن است در ابتدا نقایصی وجود داشته باشد. پزشکیان در ادامه گفت: عدالت و حق با شاخص شکل می‌گیرد، لذا اگر بتوانیم این ادبیات را بین خودمان و زیرمجموعه‌های اداری، سیاسی و مدیریتی نهادینه کنیم، دیگر زمانی که فلان شخص نمره ندارد، نمی‌تواند تقاضا و توقع داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه شاخص عدد می‌شناسد، نه فرد، افزود: اجرای این موضوع در تئوری راحت است، اما در اجرا به همین راحتی نیست، چراکه هوای نفس ممکن است مانع اجرای آن شود، لذا اگر بتوانیم عدالت و انصاف را در جامعه پیاده کنیم، می‌توانیم اعتماد اجتماعی را بازگردانیم. وی با تاکید بر لزوم ارتباط با دنیا براساس اصل احترام متقابل، گفت: ابتدا باید دست در دست هم دهیم و اختلافات داخلی را حل کنیم و سپس با همسایگان و سایر کشور‌ها ارتباط برقرار کنیم، قرار نیست زور بگویند و ما زیر بار آن برویم و هر چه از ما خواسته شد، سر خم کنیم، چراکه انسان آزاده زیر بار زور نمی‌رود. رییس جمهور منتخب، با بیان اینکه حق نداریم حقوق یک عده یا گروه را در کشور نادیده بگیریم، افزود: عده خاصی قدرت را در دست گرفته و به دنبال حاکم کردن منویات خود هستند، اگر ما نیز بخواهیم اینگونه عمل کنیم، امکان‌پذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه باید هوای مشتری یعنی مردم را داشته باشیم، گفت: در هر واحد و اداره‌ای مردم باید از خدمات ما راضی باشند، چراکه مفهموم ارباب رجوع یعنی اینکه ارباب به من مراجعه کرده و باید خدمتگزار وی باشم. پزشکیان با بیان اینکه دشمنان می‌خواهند کشور را تکه تکه کنند، افزود: اگر کشور تکه تکه شود هر کاری بخواهند، انجام می‌دهند. ایران ما، برای همه مردم کشور است و باید از توانمندی‌های همه ایرانی‌ها استفاده کنیم. رییس جمهور منتخب ملت، مطالبه ما این است که همه به صحنه بیایند و تلاش می‌کنیم رضایت مردم را جلب کنیم، گفت: مردم باید مشکلات و محدودیت‌های کشور را بدانند، ما اگر با هم درباره مشکلاتمان گفتگو کنیم، می‌توانیم برای آن راه حل پیدا کنیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر