کد خبر: ۴۵۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۵

دیدار پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با پزشکیان رئیس جمهور منتخب به‌صورت جداگانه دیدار کردند.
دیدار پورمحمدی، عارف و مرندی با رئیس جمهور منتخب

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز و نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری هم‌چنین صبح امروز با حضور در دفتر رئیس‌جمهور منتخب با وی دیدار و ضمن تبریک انتخاب وی از سوی مردم برای او آرزوی موفقیت کرد.

پزشکیان نیز در این دیدار ضمن تشکر از ابراز محبت پورمحمدی از حضور جدی وی در رقابت‌های انتخاباتی و کمک به رقابتی شدن فضای انتخاباتی و تلاش برای افزایش مشارکت مردم با طرح مباحث مهم و موثر سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قدردانی کرد.

محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز ظهر امروز دوشنبه در دیدار با مسعود پزشکیان، برای رئیس‌جمهور منتخب در عمل به وعده‌ها و شعار‌های انتخاباتی خود و خدمت به ملت شریف ایران اسلامی آرزوی موفقیت کرد.
پزشکیان نیز در این دیدار از حمایت‌های بی‌دریغ و حضور و ابراز محبت عارف قدردانی کرد.
دیدار مرندی با پزشکیان

بیشتر بخوانید

علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی نیز با حضور در دفتر پزشکیان، انتخاب وی به عنوان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت. وی در این دیدار برای رئیس جمهور منتخب در جایگاه خدمت‌رسانی به مردم و همچنین پیشبرد اهداف نظام سلامت کشور آرزوی موفقیت کرد.
پزشکیان نیز بر توجه ویژه دولت چهاردهم به ارتقای سلامت جامعه به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های سند چشم اندازه توسعه کشور تاکید کرد.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه
عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپلتیک، معتقد است مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا بهترین راه برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم ماشه و حل مسائل هسته‌ای است.
ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم
رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار خود با ولادیمیر پوتین درباره جنگ اوکراین را «بسیار سازنده» توصیف کرد و از توافق‌های متعدد، اما باقی ماندن اختلافات مهم خبر داد.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه
رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که شی جین‌پینگ، رهبر چین، به او اطمینان داده تا زمانی که او در قدرت است، چین به تایوان حمله نخواهد کرد.
توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
نشست مطبوعاتی ترامپ و پوتین در آلاسکا با وجود فضای مثبت، بدون توافق نهایی در یک موضوع کلیدی پایان یافت و احتمال دیدار بعدی در مسکو مطرح شد.
برگزیده
آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا آخرین اخبار از مذاکرات روسیه و آمریکا با حضور ترامپ و پوتین در آلاسکا
مذاکرات دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در ایالت آلاسکا عصر جمعه به وقت محلی (شرق آمریکا) آغاز شد؛ نشستی که می‌تواند نقطه عطفی در روابط آمریکا و روسیه باشد و مسیر تازه‌ای برای صلح یا تشدید منازعه اوکراین ترسیم کند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
راه حل هسته‌ای ظریف راه حل هسته‌ای ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران، پیشنهاد تشکیل یک مجمع جدید با حمایت سازمان ملل برای همکاری‌های هسته‌ای غیرنظامی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا را مطرح کرده است؛ مجمعی که به اشتراک‌گذاری اورانیوم غنی‌شده و دستاورد‌های انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز اختصاص دارد و در راستای پایان‌دادن به تهدید سلاح‌های هسته‌ای در منطقه طراحی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر