کد خبر: ۱۸۴۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۳

۱۴ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال استعمال دخانیات دارند

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت گفت: مصرف قلیان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۵ حدود ۵۰ درصد در افراد بالای ۱۸ سال افزایش پیدا کرده است.
۱۴ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال استعمال دخانیات دارند

۱۴ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال استعمال دخانیات دارند

مخاطب24:رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت گفت: بر اساس آخرین مطالعه انجام گرفته شده در سطح کشور در حوزه استعمال دخانیات و مصرف قلیان تحت عنوان مطالعه عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر در سال ۱۴۰۰ نتایج آن منتشر شده است.

 


به گفته وی بررسی‌ها نشان می‌دهد که حدود ۲۶ درصد از مردان و ۴/۵ درصد از زنان بالای ۱۸ سال مصرف کننده انواع محصولات دخانی هستند. به طور متوسط حدود ۱۴ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال استعمال دخانیات دارند.

او بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در جمعیت بالای ۱۸ سال در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۵، مصرف انواع محصولات دخانی در مردان سه درصد و در زنان ۱۱ درصد افزایش داشته است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که مصرف قلیان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۵ متاسفانه در حدود ۵۰ درصد در جمعیت بالای ۱۸ سال افزایش پیدا کرده است.

او افزود: کارشناسان معتقدند که افزایش مصرف قلیان بیشتر به دلیل افزودن مواد معطر و خوشبوکننده‌هایی است که به تنباکو زده شده و این کار سبب جذب جوانان به مصرف دخانیات می‌شوند.

 
برچسب ها: دخانیات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید ترامپ میزبان کریستیانو رونالدو در کاخ سفید
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان را در کاخ سفید به گرمی میزبانی کرد.
استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده استفاده گسترده مردم از پلتفرم‌های فیلترشده
مردم حتی با فیلترینگ، همچنان درصد بالایی از تلگرام و دیگر پلتفرم‌های فیلترشده را برای ارتباط و اطلاع‌رسانی استفاده می‌کنند.
اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین اختلاف آماری ۲۰۰۰ درصدی در سقط جنین
آمار رسمی وزارت بهداشت و پژوهش‌های ملی درباره سقط جنین اختلاف فاحش دارد؛ شش ماه اول سال ۳۶ هزار مورد ثبت شد، پژوهش ملی ۷۰۰ هزار تخمین زده است.
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد دادگاه‌های علنی از این پس به‌صورت برخط و روزانه از طریق کانال‌های رسمی برای عموم قابل مشاهده خواهند بود.
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر