کد خبر: ۱۸۰۴۷
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۵

تاکید رئیس جمهور آمریکا بر حمایت از اوکراین

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا بر حمایت کامل این کشور از اوکراین در نبرد علیه روسیه تاکید کرد.
تاکید رئیس جمهور آمریکا بر حمایت از اوکراین

تاکید رئیس جمهور آمریکا بر حمایت از اوکراین

مخاطب۲۴ :‌به نقل از تسنیم ؛ جو بایدن در کنفرانس خبری پس از پایان نشست سران گروه هفت در هیروشیمای ژاپن بر حمایت راسخ کشورش از اوکراین در نبرد علیه روسیه تاکید کرد.

بایدن همچنین درباره روابط کشورش با چین گفت: پس از پرواز بالون جاسوسی چین بر فراز آسمان آمریکا روابط ما دچار تنش شد در حالی که ما در انتظار گرمی روابط بودیم. ما حاضر به کاهش تحریم‌های چین نیستیم. ما قصد قطع رابطه با چین را نداریم بلکه می‌خواهیم خطر این کشور را کاهش دهیم و روابطمان با این کشور را متنوع کنیم.

وی با تاکید بر اینکه از ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین درباره عدم استفاده از جنگنده‌های اف ۱۶ در حملات تهاجمی علیه روسیه قول گرفته، اظهار کرد خلبانان اوکراینی را برای پرواز با نسل چهارم جنگنده‌های اف ۱۶ آموزش می‌دهیم و اوکراینی‌ها از این جنگنده‌ها در حمله علیه روسیه استفاده نخواهند کرد.

 

بایدن همچنین بر حمایت راسخ و تزلزل ناپذیر واشنگتن و متحدان غربی اش در حمایت از اوکراین تاکید کرد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین نقش کشورش در تامین امنیت جهانی را غیرقابل انکار و مهم دانست و تاکید کرد که ما نباید در زمینه تامین انرژی به یک کشور وابسته باشیم.

وی همچنین نتایج بدست آمده در مذاکرات هیروشیما را بسیار مثبت و سازنده توصیف کرد.

بایدن همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره بحران سقف بدهی‌ها در آمریکا و تلاش‌های صورت گرفته برای حل این بحران گفت: ما از جمهوری خواهان می‌خواهیم تا بر سر بودجه موجود و سقف بدهی‌ها توافق کنند. وی همچنین هشدار داد که موقعیت فعلی جمهوری خواهان در این باره، بسیار افراطی و غیرعادی است و وقت آن است که طرف مقابل از موقعیت خود عقب نشینی کند، زیرا صادقانه بگویم پیشنهادات جمهوری خواهان غیر قابل پذیرش است.

بایدن خاطرنشان کرد که پیشنهادات فعلی جمهوری خواهان برای حل بحران سقف بدهی‌ها را نمی‌پذیرد در حالی که واشنگتن لحظه به لحظه به خطر نزدیک‌تر می‌شود. من از پیشنهاداتی که در آن از تقلب مالیاتی افراد ثروتمند و تاجران حمایت کرده و پرداخت کمک غذایی برای بیش از ۱ میلیون آمریکایی را در خطر قرار می‌دهد و باعث اخراج صد‌ها معلم و کارگر می‌شود، حمایت نمی‌کنم. من از کوین مک کارتی رئیس کنگره آمریکا می‌خواهم تا پس از بازگشت من به آمریکا با یکدیگر در این باره گفتگو کرده و هر چه سریعتر و پیش از رسیدن به فرصت نهایی به توافق برسیم.

این در حالی است که کاخ سفید اخیرا تاکید کرده هر توافق نهایی بین دولت و جمهوری خواهان باید توافقی دو حزبی باشد و به توافق کنگره تحت کنترل جمهوری خواهان و سنای تحت کنترل دموکرات‌ها برسد.

پیشتر جنت یلن وزیر خزانه داری آمریکا هشدار داده بود که اگر کنگره آمریکا تا اول ماه ژوئن با افزایش سقف بدهی‌ها موافقت نکند، دولت قادر به پرداخت بدهی‌هایش نیست و ورشکسته می‌شود.

نشست سران ۷ کشور صنعتی جهان به همراه سران چند کشور دیگر از جمله اوکراین، به میزبانی هیروشیمای ژاپن از دو روز پیش آغاز و امروز به پایان رسید. بیانیه پایانی این نشست نیز روز گذشته صادر شد.

تمرکز اصلی در این نشست بر چین و چگونگی کاهش وابستگی به این قدرت اقتصادی اقتدارگرا است. برای سال‌ها، ایالات متحده از شرکای خود، به‌ویژه در اروپا، خواسته که در برخورد با چین کمتر ساده‌لوحانه رفتار کنند. گفتگو‌ها در هیروشیما همچنین بر جنگ اوکراین، افزایش نفوذ چین و مساله تایوان متمرکز بود. در این رابطه همچنین مسائلی پیرامون زنجیره تامین، و امنیت انرژی و اقتصادی مطرح شد.

این در حالی است که سخنگوی وزارت خارجه چین روز گذشته اعلام کرد که پکن به شدت با بیانیه پایانی نشست گروه ۷ در هیروشیما مخالف است و از ژاپن به عنوان برگزار کننده این نشست گلایه کرد.

وانگ ونبین گفت که گروه ۷ بدون در نظر گرفتن نگرانی‌های چین به این کشور حمله و در امور داخلی‌اش از جمله مساله تایوان دخالت کرده است.

برچسب ها: جو بایدن اوکراین
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت