کد خبر: ۱۷۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵

آمریکا همسایه روسیه را تهدید به تحریم کرد

آمریکا گرجستان را تهدید کرد که در صورت ارائه پرواز به روسیه، این کشور را تحریم خواهد کرد.
آمریکا همسایه روسیه را تهدید به تحریم کرد

آمریکا همسایه روسیه را تهدید به تحریم کرد

مخاطب۲۴ : وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای هشدار داد که اگر تفلیس پرواز‌های گرجستان-روسیه را از سربگیرد، شرکت‌های این کشور تحت تحریم آمریکا قرار خواهند گرفت.

به گزارش آرتی، در این بیانیه نسبت به هرگونه ارتباط و افزایش ارتباط با مسکو هشدار داده شده است. یک نماینده وزارت امور خارجه هم در این باره گفت که «بسیاری از کشور‌های غربی، از جمله آمریکا ورود هواپیما‌های روسی به حریم هوایی خود را ممنوع کردند. اکنون زمان افزایش تعامل با روسیه نیست، اگر هواپیمایی‌های گرجستان با روسیه تعامل کنند، تحریم خواهند شد.»

 

این بیانیه پس از آن منتشر شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، روز چهارشنبه فرمان لغو ممنوعیت پرواز و بازگرداندن سفر بدون روادید برای شهروندان گرجستان را امضا کرد. مسکو در سال ۲۰۱۹ در واکنش به اعتراضات ضد روسیه در تفلیس، سفر‌های بدون ویزا و پرواز‌های مستقیم خود را به حالت تعلیق درآورد. با این حال، از ۱۵ مه، شهروندان گرجستان تنها در صورتی نیاز به ویزا خواهند داشت که قصد داشته باشند بیش از سه ماه برای کار یا تحصیل در روسیه بمانند.

با این وجود ایراکلی گاریباشویلی، نخست‌وزیر گرجستان تصمیم روسیه برای امکان سفر بدون اخذ روادید و پایان ممنوعیت پرواز‌های مستقیم بین دو کشور را اقدامی مثبت خواند و از آن تمجید کرد. گاریباشویلی پیش از این اعلام کرده بود که این کشور به تحریم‌های مالی و اقتصادی اعمال شده علیه روسیه نخواهد پیوست.|باشگاه خبرنگاران 

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.