کد خبر: ۱۶۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴

هدف امریکا از ارسال بمب سنگرشکن به خاورمیانه

مقامات امریکایی: هدف از ارسال بمب هایی با بیشترین قدرت تخریب، نابود کردن انبارهای مهمات و دیگر پایگاه های گروه های نزدیک به ایران در سوریه و عراق است.
هدف امریکا از ارسال بمب سنگرشکن به خاورمیانه

هدف امریکا از ارسال بمب سنگرشکن به خاورمیانه

مخاطب۲۴ : وال استریت ژورنال نوشت امریکا جنگنده‌هایی با بمب‌های ضد زره / سنگرشکن به خاورمیانه اعزام کرده است. این روزنامه اضافه کرد هدف از این اقدام مهار ایران یعنی مقابله با گروه‌های وابسته به ایران در سوریه و عراق است.

پنتاگون در ماه گذشته میلادی مجموعه‌ای از هواپیما‌های جنگی "ای ۱۰ " را به خاورمیانه اعزام کرد.

روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقامات امریکایی نوشت ارتش امریکا به تازگی جنگنده‌های هجومی مسلح به بمب‌های ضدزره/ سنگرشکن را برای مهار ایران به منطقه ارسال کرده است.

 

این روزنامه به نقل از مقامات امریکایی اضافه کرد هدف از ارسال بمب‌هایی با بیشترین قدرت تخریب این است که در صورت حمله گروه‌های مورد حمایت ایران به امریکایی ها، خلبانان امریکایی فرصت بزرگتری برای نابود کردن انبار‌های مهمات و تسلیحات و دیگر پایگاه‌ها در سوریه و عراق داشته باشند.

امریکا در بسیاری از نقاط مختلف خاورمیانه از جمله عراق، سوریه و کشور‌های جنوب خلیج فارس، پایگاه نظامی دارد.

ژنرال الیکسوس گرینکویچ که بر عملیات نظامی امریکا در آسمان سوریه و ۲۰ کشور دیگر خاورمیانه و جنوب شرق آسیا نظارت می‌کند گفت جنگنده‌های‌ای ۱۰ کاملا برای اجرای ماموریت‌های مورد نظر فعال هستند.

وزارت دفاع امریکا در ماه گذشته میلادی یک اسکادران (شامل ۱۰ فروند) از جنگنده‌های‌ای ۱۰ به خاورمیانه اعزام کرد. این اتفاق بعد از آن روی داد که گروه‌های نزدیک به ایران در سوریه حملاتی علیه پایگاه‌های امریکا در این کشور انجام دادند. در یکی از این حملات با استفاده از پهپاد انتحاری، یک پیمانکار نظامی امریکایی کشته شد.

ارتش امریکا و گروه‌هایی که مورد حمایت و وابسته به ایران توصیف می‌شوند در سوریه بارها، حملاتی علیه یکدیگر داشتند.

این اتفاق در زمانی روی می‌دهد که تنش میان ایران و امریکا روبه افزایش است. نیروی دریایی امریکا روز پنجشنبه گذشته خبر داد ایران یک نفتکش با پرچم جزایر مارشال را در دریای عمان توقیف کرد. این نفتکش به مقصد امریکا نفت حمل می‌کرد.

ارتش ایران گفته است این نفتکش پس از تصادف با یک کشتی ایرانی تلاش کرد با خاموش کردن دستگاه‌های ردیابی فرار کند، اما توقیف شد.|عصر ایران 

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت