کد خبر: ۱۶۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲

کاهش ابتلا به کرونا در کشور

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از کاهش روند ابتلا به کرونا در کشور خبر داد و گفت: البته کاهش موارد ابتلا به کرونا به این معنی نیست که کرونا تمام شده است، بلکه با علمی که اکنون داریم باید همچنان مراقب باشیم.
کاهش ابتلا به کرونا در کشور

کاهش ابتلا به کرونا در کشور

مخاطب۲۴ : دکتر بابک عشرتی درباره آخرین وضعیت و روند کرونا در کشور، گفت: در حال حاضر موارد ابتلای روزانه به بیماری نسبت به اوایل فروردین ماه کاهش پیدا کرده و خوشبختانه درصد مثبت شدن تست‌هایی که از بیماران علامت‌دار گرفته می‌شود، کاهش یافته که این موضوع نشان می‌دهد بسیاری از مواردی که قبلا با این علائم، کرونا بودند، اکنون مربوط به سایر ویروس‌های سرماخوردگی است و موارد کرونا کمتر شده است. در حال حاضر عمدتا ویروس‌هایی را غیر از کرونا می‌بینیم که علائم بیماری‌های حاد تنفسی را ایجاد می‌کنند مانند سرماخوردگی که موضوعی است که پیش از کرونا هم وجود داشته است و البته قدرت سرایت خیلی بالایی ندارند و سرایت‌شان کمتر از کروناست.

 

وی افزود: اگر این روند کاهشی به همین صورت ادامه یابد، به دنبال آن هم بستری آی‌سی‌یو و هم تعداد مرگ‌ومیر ناشی از کرونا کاهش پیدا می‌کند. البته باید توجه کرد که کاهش موارد ابتلا به کرونا به این معنی نیست که کرونا تمام شده است؛ بلکه با علمی که اکنون داریم باید همچنان مراقب بوده و خود مراقبتی را داشته باشیم؛ چراکه ممکن است جهش‌های جدیدی از ویروس ایجاد شود و شرایطی ایجاد شود که موج‌های شدیدی داشته باشیم.

عشرتی با تاکید بر اینکه فعلا روند کرونا در کشور کاهشی است، گفت: در عین حال آمار‌های جهانی کرونا نیز رو به کاهش است.

وی درباره زمان پایان کرونا یا به ثبات رسیدن آن، گفت: اینکه روزی بگوییم کرونا به پایان رسید، مستلزم این است که واکسنی تولید شود که بتواند ایمنی دائمی ایجاد کند یا جهشی در ویروس ایجاد شود که ابتلا به آن منجر به ایمنی دائمی شود. به عنوان مثال در آبله و سرخک واکسن تولید شد و بعد از تزریق واکسن ایمنی دائمی برای فرد ایجاد می‌شود. در عین حال اینکه کرونا به ثبات برسد و اصطلاحا به حالت آندمیک برسد، در صورتی است که روند بیماری در حد ثابتی بماند و در این شرایط می‌گوییم که کرونا بومی کشور یا جهان شده است و مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و ... خواهد شد که به نظر می‌رسد این اتفاق برای کرونا محتمل‌تر است.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟ دختران نوجوان افسرده‌تر هستند یا پسران؟
پژوهشگران به‌تازگی دریافتند چرا دختران نوجوان بیشتر از پسران نوجوان به افسردگی مبتلا می‌شوند؛ این کشف به آنها کمک می‌کند به نوجوانانی که در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند کمک کنند.
رونالدو سفیر جایگاه جهانی عربستان رونالدو سفیر جایگاه جهانی عربستان
ماجد الجمعان، مدیر عامل باشگاه النصر، تجربه همکاری با کریستیانو رونالدو را ساده‌تر از آنچه تصورش را داشت توصیف کرد.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
چند نفر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باخته‌اند؟ چند نفر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باخته‌اند؟
رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی به سمت شهر‌های مبدأ خبر داد و گفت: در تصادفات ۲۰ روز اخیر در کشور ۸۳۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
دلیل جدایی کریم بنزما از رئال مادرید چه بود؟ دلیل جدایی کریم بنزما از رئال مادرید چه بود؟
مهاجم الاتحاد عربستان باشگاه کنونی خود را با رئال مادرید مقایسه و دلیل جدایی‌اش از کهکشانی‌ها را اعلام کرد.
مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود مادر هویدا: آرزو دارم نخست‌وزیر داماد شود
سال‌ها بود که آرزوی انجام مراسم حج را داشتم ولی توفیق نمی‌یافتم تا روزی که امیرعباس (نخست‌وزیر) لباس نخست‌وزیری به تن کرد
کدام کشور‌ها بیشترین تعداد موشک‌های هایپرسونیک را در اختیار دارند؟ کدام کشور‌ها بیشترین تعداد موشک‌های هایپرسونیک را در اختیار دارند؟
اگر می‌خواهید بدانید کدام کشور‌ها بیشترین تعداد موشک‌های هایپرسونیک را در اختیار دارند، در ادامه با ما همراه باشید. این موشک‌ها با سرعت و قابلیت مانور بسیار بالا، چالش‌های جدی برای سیستم‌های دفاعی ایجاد می‌کنند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر