کد خبر: ۱۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

پر شدن ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های تهران

استاندار تهران گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند.
پر شدن ظرفیت تخت‌های بیمارستان‌های تهران استاندار تهران گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند.
استاندار تهران گفت: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند. در حال حاضر ۴۰ درصد تخت‌ها برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی ایران و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است. اولین اقدام ما باید افزایش تخت‌های بیمارستانی باشد.

به گزارش  مخاطب24 به نقل از ایسنا، استاندار تهران با اشاره به اتمام ظرفیت ۶۶۹۱ تختی برای بیماران کرونایی در سطح استان تهران بر لزوم افزایش ظرفیت بیمارستان‌ها برای بستری این بیماران تاکید کرد.

 انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: اقدامات خوب و اثربخشی در سطح استان تهران انجام شد که موجب ایجاد شرایط نسبی با ثبات تا پایان اسفند ماه شده بود و الگوی موفقی در این زمینه ایجاد کردیم. بی تردید مسئله سلامت مسئله یک حوزه، یک دستگاه و وزارتخانه نیست، موضوعی حاکمیتی است که با استفاده از همه ظرفیت‌ها در راستای اقدامات درمانی و مداخله گرانه باید به آن پرداخته شود. به حمدلله در استان تهران در کنار دانشگاه‌های علوم پزشکی با همکاری نیرو‌های نظامی و انتظامی، هلال احمر و ... این تعهد سیاسی شکل گرفت تا این بیماری در استان با پیچیدگی‌های موجود مدیریت شود.

وی افزود: امروز در شرایط خاصی قرار داریم که شرایط جهانی محسوب می‌شود و قطعا فرصت این نیست که ببینیم چه عواملی مقصر آن هستند که به این خیز رسیدیم، باید بیندیشیم که چه کنیم تا روند موفقیت آمیز فراهم شود.

وی ادامه داد: ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای بیماری کرونا در استان تهران ۶۶۹۱ تخت بوده که امروز همگی پر هستند؛ لذا باید تصمیم بگیریم که مردم جلوی بیمارستان‌ها سرگردان نشوند. در حال حاضر ۴۰ درصد تخت‌ها برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی ایران و ۳۴ درصد برای دانشگاه علوم پزشکی تهران است. اولین اقدام ما باید افزایش تخت‌های بیمارستانی باشد.

۵۱ درصد بیماران در دانشگاه‌های علوم پزشکی، ۱۳ درصد در نیرو‌های مسلح، ۱۳.۵ درصد تامین اجتماعی، ۱۳ درصد خصوصی و ۹.۵ درصد آزاد و سایر بیمارستان‌ها هستند. در همین راستا باید ستاد هدایت برای بیماری کرونا شکل بگیرد تا اگر فردی به بیمارستانی مراجعه کرد که جا نداشت ستاد هدایت، فرد را راهنمایی کند. قطعا ساماندهی بیماران و اطلاع رسانی باید با کمک رسانه‌ها انجام شود.

استاندار تهران تاکید کرد: باید بر محدودیت‌هایی که در حال حاضر مصوب شده اند تمرکز داشته باشیم و از همه ظرفیت‌ها برای اجرای آن‌ها بهره بگیریم. حق تصمیم گیری در استان تهران برای ستاد کرونای استان است و دستگاه‌های ملی و استانی باید تابع ستاد کرونای استان باشند. در حال حاضر مصوب شده فعالیت همه دستگاه‌ها در سطح استان تهران باید بر اساس مصوبات انجام شود و همه آن‌ها باید تابع باشند.

وی در خصوص روند واکسیناسیون نیز گفت: به تناسب جمعیت سهمیه استان تهران کم است. با وجود این همه بیمارستان و مرکز ارائه خدمات سهمیه استان تهران کم است و نظام عادلانه این است که به تناسب جمعیت سهمیه واکسن داده شود.

محسنی بندپی با تاکید بر لزوم حفظ انسجام و هماهنگی در استان تهران گفت: تا به امروز الگوی موفقی توسط استان تهران ارائه شده که باید استمرار پیدا کند. از سوی دیگر مشارکت شهروندان نیز از تاثیر بسزایی برخوردار است. همچنین طرح شهید سلیمانی نیز باید با حداکثر جدیت اجرایی شود.

استاندار تهران در پایان این جلسه در جمع خبرنگاران نیز گفت: در جلسه امروز به صورت مشروح بحث شد که از اوایل اسفند ماه هشدار‌های لازم توسط کارشناسان نظام سلامت نسبت به شلوغی بازار، بازگشایی تالار‌ها و برگزاری مراسم عروسی و ختم و همچنین چرخش ویروس کرونا انگلیسی با افزایش بیماران سرپایی داده شده بود، اما متاسفانه در نهایت امروز با این شرایط مواجه شده ایم که موج چهارم به صورت خطرناکی آغاز شده است.

وی افزود: باید تدابیری اتخاذ کنیم و اقدامات مداخله جویانه اثربخشی را انجام دهیم که از جمله آن‌ها افزایش ظرفیت بیمارستانی، تشکیل ستاد هدایت بیماران، افزایش مراکز ۱۶ ساعته به ۲۴ ساعته و نظارت بر رعایت پروتکل‌ها و کاهش تردد در سطح شهر است. بی تردید با انجام این اقدامات می‌توان نسبت به مدیریت بیماری و کاهش ابتلا در هفته آینده اقدام کنیم.

اجتماعی  | اقتصادی


آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر