کد خبر: ۶۷۷۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷

اعلام اولویت‌های ثبت نام حج تمتع از فردا

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که از روز سه‌شنبه اولویت‌های جدید برای پیش ثبت نام حج تمتع اعلام می‌شود.
اعلام اولویت‌های ثبت نام حج تمتع از فردا

مخاطب ۲۴، در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و با حضور علیرضا رشیدیان، رئیس جدید سازمان حج و زیارت تشکیل شد، اکبر رضایی، معاون حج و عمره این سازمان با اشاره به اینکه پیش ثبت نام حج تمتع پیش رو به مرز ۳۷ هزار نفر رسیده است، گفت: تاکنون بیشترین تعداد متقاضیان از استان‌های خراسان رضوی و تهران هستند.

رضایی افزود: دارندگان اسناد ودیعه‌گذاری نیمه دوم بهمن ۸۶ در استان‌هایی که ظرفیت پیش ثبت نام تکمیل نشده است، از فردا می‌توانند با ورود به سامانه، نام‌نویسی کنند.

وی همچنین از سفر هیئت مذاکره کننده حج پیش رو در نیمه دوم آبان به عربستان خبر داد و گفت: در دیدار با مسئولان وزارت حج عربستان و شرکت‌های طرف قرارداد در کشور میزبان و بازدید‌هایی که انجام خواهد شد، جزئیات حج ۱۴۰۵ بررسی و مورد گفت‌و‌گو قرار خواهد گرفت.

سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت نیز خواستار تدوین و ارائه فهرست موضوعات مورد بحث در این سفر در نشست آتی شورای برنامه‌ریزی شدند تا جمع‌بندی نهایی صورت گیرد.

در ادامه این جلسه، مدیرعامل مؤسسه عمره سعادت به درخواست‌های موجود برای سفر عمره اشاره و روند ارائه خدمات در عملیات امسال را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بسته‌های جدید از جمله برای ماه‌های رجب، شعبان و رمضان در آینده اعلام خواهد شد.

رشیدیان نیز با توجه به اینکه هزینه‌ها در کشور میزبان در این ماه‌ها و ایام خاص متفاوت است، خواستار اطلاع‌رسانی به زائران در این خصوص شد و گفت: این تفاوت در قیمت عمره تأثیر خواهد گذاشت.

وی از دست‌اندرکاران و همکاران در بعثه و سازمان حج، کارگزاران و دفاتر زیارتی خواست ایده‌های خود برای ارائه خدمات بهتر به زائران را ارائه دهند.

وی تأکید کرد: در تعامل سازنده با کشور میزبان تلاش داریم زمینه‌ای ایجاد کنیم که زائران در آرامش، امنیت و سلامت و دریافت خدمات مطلوب‌تر از سفر زیارتی رضایت داشته باشند و بهره معنوی لازم را ببرند.

در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین رکن‌الدینی، معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری از مشکلات و دغدغه‌های این معاونت درخصوص مناسک و اعمال زائران و اجرای برنامه‌های فرهنگی در هتل‌های مدینه و مکه گزارش داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب نیز از معاون حج و عمره سازمان حج خواست این موارد را به دقت پیگیری کند تا بتوان پاسخگوی نیاز‌های زائران بود و کرامت، شأن و عزتشان حفظ شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تأکید کرد: باید نسبت به اطلاع رسانی کلیه برنامه‌های اعلامی اقدام شود تا روایت غیر صحیح بر اذهان مردم خوبمان جای نگیرد و خاطر آنان را نگران نسازد و درباره شبهاتی که در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها مطرح می‌شود، مسئولان اطلاع‌رسانی و روشنگری کنند و با فرهنگ‌سازی و رعایت چارچوب‌های کلی به درخواست‌ها در خصوص بسته‌های متنوع سفر عمره، در حد امکان پاسخ داده شود.

برچسب ها: حج و زیارت
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.