کد خبر: ۱۴۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۵

ایلان ماسک رتبه ثروتمندترین مرد جهان را از دست داد

بر اساس محاسبات فوربس، ثروت بنیان‌گذار و مدیر عامل ۷۴ ساله گروه ال وی ام اچ به میزان ۲۱۱ میلیارد دلار ارزش دارد که ۳۱ میلیارد دلار بیشتر از ثروت ماسک است و ایلان ماسک به رتبه دوم سقوط کرد.
ایلان ماسک رتبه ثروتمندترین مرد جهان را از دست داد

ایلان ماسک رتبه ثروتمندترین مرد جهان را از دست داد

مخاطب۲۴ : سرمایه‌دار فرانسوی جایگاه اولین مرد ثروتمند جهان را کسب کرد و بر اساس گزارش فوربس، ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین مرد جهان نیست.

رتبه اول در فهرست میلیاردر‌های جهان در سال ۲۰۲۳ متعلق به برنارد آرنو، سرمایه‌دار فرانسوی کالا‌های لوکس است.

 

بر اساس محاسبات فوربس، ثروت بنیان‌گذار و مدیر عامل ۷۴ ساله گروه ال وی ام اچ به میزان ۲۱۱ میلیارد دلار ارزش دارد که ۳۱ میلیارد دلار بیشتر از ثروت ماسک است و ایلان ماسک به رتبه دوم سقوط کرد.

فوربس نوشت که درآمد، سود و سهام این هلدینگ چندملیتی در ۱۲ ماه گذشته به بالاترین حد خود رسیده و ۵۳ میلیارد دلار به ثروت آرنو اضافه کرده که بزرگترین سود هر میلیاردر در سال جاری است.

آرنو اولین بار در سال ۱۹۹۷ در فهرست میلیاردر‌های فوربس ظاهر شد، زمانی که دارایی وی ۳.۶ میلیارد دلار بود. تا سال ۲۰۰۵، با افزایش ثروتش به ۱۷ میلیارد دلار، در فهرست ۲۰ ثروتمند جهان قرار گرفت. در سال ۲۰۱۱ با ۴۱ میلیارد دلار به مقام چهارم رسید سپس در سه سال گذشته، پس از ایلان ماسک و جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون، در رتبه سوم قرار گرفته است.

طی دو سال گذشته، ایلان ماسک رکورد جهانی خود را به دلیل از دست دادن ثروت شخصی متزلزل کرد. رکورد‌های جهانی گینس در آن زمان با استناد به محاسبات فوربس اعلام کرد دارایی خالص ماسک از اوج ۳۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ به ۱۳۸ میلیارد دلار تا ۶ ژانویه ۲۰۲۳ کاهش یافت. این افت تا حد زیادی به عملکرد ضعیف سهام تسلا نسبت داده شد همچنین ثروت وی با خرید توییتر در سال گذشته کاهش یافت.

رتبه‌بندی ثروتمندترین میلیاردر‌های جهان بر اساس دارایی خالص مستند آنان است که هر ساله توسط مجله تجاری آمریکایی فوربس گردآوری و منتشر می‌شود.

برچسب ها: ایلان ماسک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟ مسافران پرواز‌های هوایی مبالغ خود را پس گرفتند؟
جنگ ۱۲ روزه میان ایران و اسرائیل نه‌تنها تحولات ژئوپلیتیکی و امنیتی گسترده‌ای در پی داشت، بلکه روند روزمره و اقتصاد کشور و مردم را به صورت جدی به خطر انداخت.
صفحه خبر بالای تصاویر