کد خبر: ۱۳۳۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۰

"شاهو" یک قهرمان در فیلم "اتاقک گلی" بود

«اتاقک گلی» اثری شریف و انسانی، که داستان زیبایی را روایت کرده و قهرمان ماندگاری می‌سازد. اثری که نشان می‌دهد سینما بیش از آن که به حضور چهره‌های مطرح نیاز داشته باشد به قصه خوب و ترسیم قهرمان نیازمند است.
 شاهو  یک قهرمان در فیلم  اتاقک گلی  بود

داود صبوری تهیه کننده فیلم سینمایی "اتاقک گلی" در گفتگو با مخاطب ۲۴، گفت: در این اثر سینمایی، سعی کردیم به فیلم نامه وفادار باشیم چراکه فیلم نامه بعد از حدود ۱۸۰ ساعت مصاحبه با افرادی که در عملیات حضور داشتند نوشته و پرداخت شده است؛ و ما در مسیر حرکت فیلم نامه به طور کامل وفادار بودیم، در فیلم رگه‌های کمدی در رفتار "شاهو" می‌بینیم که او یک فرد روستایی است و نگاهش نجات خانواده اش بوده تا آسیبی به آن‌ها وارد نشود ومیبینیم در مسیر فیلم خودش در خدمت کامل داستان قرار میگیرد.
وی در ادامه افزود: ما از ابتدا همین مسیر را انتخاب میکردیم و نگاهمان این بود که فیلم با ریتم خاص و مختص به محتوای خود با مخاطب همراه شود و مخاطب را با خود همراه کند.
صبوری پیرامون مضمون و محتوای فیلم سینمایی "اتاقک گلی" بیان کرد: داستان فیلم از زبان افرادی روایت می‌شود داخل آن کامیون حضور داشتند و با روایت خاطرات خود، داستان عاشقانه و در عین حال جنگی "اتاقک گلی" را رقم زدند، و شاهو شخصیت است که نگاهی عاشقانه به نامزد و خانواده خود داشته و این نگاه عاشقانه تبدیل به یک نگاه کلی به افراد در روستا و رزمندگان می‌شود و زیبایی خاصی را به دنبال خود می‌آورد که این زیبایی در خدمت مجموعه روستا و رزمندگان قرار می‌گیرد و به طور کل می‌توان گفت؛ روایت عاشقانه "شاهو" کاملا واقعی است.

این تهیه کننده گفت: فیلم "اتاقک گلی" فیلمی است که می‌توان به آن بسیار پرداخت و رگه‌هایی از تعریف جدید جنگ در آن دید و ما از این داستان‌ها در جنگ زیاد داریم که باید به آن باید بیشتر پرداخته شود و به طور کل می‌طلبد فیلم‌های جنگی را از پشت خاک ریز‌ها در بیاوریم و وارد مضمون و عمق رفتار‌های انسانی رزمنده‌ها کنیم. این روش حرکت نوینی است که در ساخت فیلم دفاع مقدس می‌تواند چشم انداز‌های خوبی را به دنبال داشته باشد.
بازیگر مجموعه‌هایی همچون آفتاب پرست، خوب بد جلف، یادآور شد: موزه ملی انقلاب اسلامی دفاع‌مقدس، بنیاد شهید و روایت فتح در تولید این اثر کمک‌های شایانی نمودند که اگر این سه حوزه همکاری لازم را نداشتند اتاقک گلی ساخته نمیشد، بنابراین از تلاش همه این عزیزان تشکر میکنم که با مساعدت‌های خود زمینه‌ای رافراهم نمودند که فیلمی تولید شود که بتواند در ۱۱ بخش کاندید گردد.
وی خاطر نشان کرد: فیلم نامه در راستای پروانه ساخت مورد تایید قرار گرفت و هیچ کم و کسری نداشت و به راحتی پروانه ساخت و نمایش آن صادر شد ما تلاش کردیم در این فیلم به امور مربوط به پاکی و رفتار‌های انسانی، ایثار و از خودگذشتگی تعدادی از رزمندگان دوران ۸ سال دفاع مقدس بپردازیم که برای نجات تعداد زیادی از مردم وارد یک روستا می‌شوند که در نهایت خود به شهادت می‌رسند، ولی نمی‌گذارند هیچ آسیبی به مردم برسد و این نگاه در دوران جنگ در اکثر عملیات‌ها بوده و در این فیلم که نگاهی به عملیات مرصاد دارد کمی متفاوت‌تر مصور شده است به گونه‌ای که می‌توان گفت اتاقک گلی سعی دارد ترسیم گر اتحاد همدلی مردم و رزمندگان بر علیه دشمن را به شکل و شمایلی داستانی و گاه عاشقانه روایت کند.
گفتگو از دینا محمدی

برچسب ها: دفاع مقدس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان آخرین وضعیت از وخامت حال محمود فرشچیان
محمود فرشچیان این استاد برجسته اکنون در بیمارستانی در آمریکا بستری است و حال جسمی ایشان وخیم گزارش شده است.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر