کد خبر: ۱۲۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

قیمت دلار سهمیه‌ای صبح سه‌شنبه ۲۵ بهمن به ۴۳ هزار و ۴۳۰ تومان رسید. سکه امامی در کانال ۲۵ میلیون معامله شد
نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو سه‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴،قیمت دلار سهمیه‌ای امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن تا ظهر در معاملات بازار متشکل ارزی با رشد تقریبا ۴۵۰ تومانی، به نیمه کانال ۴۳ هزار تومان رسید. همزمان در بازار طلا، نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار هشت هزار تومان ارتقا پیدا کرد و آن را دو میلیون و ۱۲۸ هزار تومان معامله کردند، اما سکه‌های طلا بدون تغییر قیمت خرید و فروش شدند.

 

قیمت دلار و یورو در بازار متشکل ارزی

قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن در بازار متشکل ارزی تا ظهر به ۴۳ هزار و ۴۲۰ تومان رسید. به‌این ترتیب خرید دلار سهمیه‌ای ۴۳۰ تومان نسبت به عصر دیروز هزینه بیشتری داشته است. از طرفی قیمت یورو امروز با افزایش ۵۶۰ تومانی به ۴۶ هزار و ۵۵۰ تومان ارتقا پیدا کرد.

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن تا ساعت ۱۱ و نیم به دو میلیون و ۱۲۸ هزار تومان رسید. رقمی که به‌معنی افزایش هشت هزار تومانی نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار درقیاس با عصر دیروز است.

قیمت سکه امامی امروز سه‌شنبه ۲۵ بهمن همزمان با نیمه ابتدایی خرید و فروش‌های بازار ۲۵ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان به ثبت رسید. نسبت به دیروز شاهد رشد سه هزار تومانی قیمت سکه امامی هستیم و سکه تمام‌بهار آزادی یا همان تمام بهار آزادی طرح قدیم را با همان قیمت دیروز، یعنی ۲۳ میلیون و ۷۲۷ هزار تومان فروختند. سکه گرمی هم بدون تغییر پنج میلیون و ۱۰ هزار تومان فروخته شد.

منبع فرارو

برچسب ها: دلار ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر